- 4 Temmuz 2009
- 96
- 16
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.081
Eni 10 cm demi ? Boyu ? Boyunu sormamdaki sebep, bn oturarak denerken parmagmin ucu bi yere degiyo ve orasi son nokta gibi
Okadar kisa olamaz.kasiliyo da olamam cinku cok aliskinim parmaga.
Rahime donus egimliya sanki o donuse degmis gibi oluyorum ki buda vajinanin sonu demk.yada oturdugum icn mi derinlik azaliyo.siz oturarak mi deniyosunuz egzersizde ?
yenievli13 forumdan çıktın mı
hadi arkadaşlar bir arkadaşımızın dediği gibi yenelim şu hastalığı yılbaşına kadar. Çok pis gaza geldim bak
Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi
Dokusu cok yumusak oldugu icin hafif zedelemis olabilirsin canim bende de olmustu.geciyo hemen.doku nekadar yumusaksa o kadar kolay zefeleniyo okadar cabuk da iyilesiyo :) bn cok taktim tirnagimi.sonra eldivensiz yapmadim.
Hayirli sabahlar kizlar sevinçten aglyorum remen hiç parmak egzersizlerini yapamayan ben eşim dilatör seti ve kitabi almisti dilatorun en kuçugunu almayi basardim hemde hiç hissetmedim bebe yagi ile kaydi gitti valla. Hayaattan hiç zevk almamayya baslamistim hiç parmagimi bile vajinama dokunduramiyodum. en küçugu olduysa o da olur eger benim gibi parmak egzersizi yapamayan varsa internetten dilatòr seti alin. çok kolay oluyor. lütfen yenen arkadaslar banada gaz verin pes etmeyim diye
Evet canim zeytin yagi ile deniyorum yetersizmmi geldi acaba azmi surdum ama cabuk gecti sen ne durum dasin egzersiz yaptinmi
Hayirli sabahlar kizlar sevinçten aglyorum remen hiç parmak egzersizlerini yapamayan ben eşim dilatör seti ve kitabi almisti dilatorun en kuçugunu almayi basardim hemde hiç hissetmedim bebe yagi ile kaydi gitti valla. Hayaattan hiç zevk almamayya baslamistim hiç parmagimi bile vajinama dokunduramiyodum. en küçugu olduysa o da olur eger benim gibi parmak egzersizi yapamayan varsa internetten dilatòr seti alin. çok kolay oluyor. lütfen yenen arkadaslar banada gaz verin pes etmeyim diye
seni hevesli gormek ne guzel boyle seyler okudukca cesatet buluyorum uzun surmez biter bu iseşim evde beraber yaparız ki :)
Tatlmm sen yolu coktan yarilamissin bilee..su saatten su asamadan sonra vazgecersenn valla buyuk ayip kayip :) bak biz bir hedef koyduk yilbasi gecesii bu is bitiyor ve sabahi basari oykuleri kismindayiz.ne sanslisin ki esin cok yardimci.cogumuz senin kadar sansli degiliz olur bakalim diyip geciyorlar.adam gitmis dilator almis.artik sana daa asla pes etmeden bu iyiligin karsiligini vermk duser :))
seni hevesli gormek ne guzel boyle seyler okudukca cesatet buluyorum uzun surmez biter bu is
Canim bn de dilator siparis edicem ama ne kadar suruyo acaba gelmesi.hani sonucta bn bunu yilbasinda bitirmis olucm ihtiyacm olnyck geciirkirse :)) birde seyi merak ettim.hani kayip gidiyo demissinya ne pozisyonda aliyorsun ???
Him tamam tesekkur ederim yanmada o tarz zaten zeytin yag kullaniyorum azmi surdum acaba