Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en olarak çevresi 10 cm canım. boy da yaklaşık 8-10 cm giriyor. dediğin gibi önce bi yere tosluyo. biraz ıkınıp aşağı doğru bastırınca kayıp gidiyo aparat. son nokta yokmuş da sanki sonsuz boşluk varmış gibi hissediyorum. Ben de oturarak deniyorum. yani dizlerimi yere koyuyorum, popom yerde olmuyo ama.

hadi arkadaşlar bir arkadaşımızın dediği gibi yenelim şu hastalığı yılbaşına kadar. Çok pis gaza geldim bak

Aynenn.. sabirsizlikla abdestlenmeyi bekliyorum.kizlar birde hayal etmek cok onemli ya.sadece egzersiz veya deneme aninda onunla karsilasmayalim o yuzden zihnimize oraya hiseylerin girdigini yerlestirmemiz lazim zihnin de alismasi lazim.mesrla bikac gundur serviste yarim saat giderken veya uyaninca bi on dk durursunya o sirada felan bunlari dusunup konsantre oluyorum.suan regl oldugim icn hicbisey yapmamazlik etmiim dedim :) buarada su kegeli de aklima geldikce yapiyorum tabi.o heryerde oluyo

Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi

Dokusu cok yumusak oldugu icin hafif zedelemis olabilirsin canim bende de olmustu.geciyo hemen.doku nekadar yumusaksa o kadar kolay zefeleniyo okadar cabuk da iyilesiyo :) bn cok taktim tirnagimi.sonra eldivensiz yapmadim.

Hayirli sabahlar kizlar sevinçten aglyorum remen hiç parmak egzersizlerini yapamayan ben eşim dilatör seti ve kitabi almisti dilatorun en kuçugunu almayi basardim hemde hiç hissetmedim bebe yagi ile kaydi gitti valla. Hayaattan hiç zevk almamayya baslamistim hiç parmagimi bile vajinama dokunduramiyodum. en küçugu olduysa o da olur eger benim gibi parmak egzersizi yapamayan varsa internetten dilatòr seti alin. çok kolay oluyor. lütfen yenen arkadaslar banada gaz verin pes etmeyim diye

cok iyi bir başlangıç tebrık ederim :) inan dilatorun küçügü bile aslndan pens.... den daha zor emin ol buna, oyuzden cok guzel birşey başarmışsın :) sakın erteleme bundan sonra. düzenlı olarak denemelerne devam et, ama oraya bırşey yerleştırmekten zıyade beynıne yerleştırme yap her seferınde, kabullendır bırşeyın oraya greblcegni... denemelerın hep beyın egzersızı olsun aslında :) hadi bakalım

Tatlmm sen yolu coktan yarilamissin bilee..su saatten su asamadan sonra vazgecersenn valla buyuk ayip kayip :) bak biz bir hedef koyduk yilbasi gecesii bu is bitiyor ve sabahi basari oykuleri kismindayiz.ne sanslisin ki esin cok yardimci.cogumuz senin kadar sansli degiliz olur bakalim diyip geciyorlar.adam gitmis dilator almis.artik sana daa asla pes etmeden bu iyiligin karsiligini vermk duser :))

Canim bn de dilator siparis edicem ama ne kadar suruyo acaba gelmesi.hani sonucta bn bunu yilbasinda bitirmis olucm ihtiyacm olnyck geciirkirse :)) birde seyi merak ettim.hani kayip gidiyo demissinya ne pozisyonda aliyorsun ???

Supersin ya tek ihtiyacimiz biraz cesaret ve destek iste bu ya burada herkes birnirine kenetleniyor ya altindan kalkamayacak hic bisey kalmiyor o zaman hepinizi seviyoruuuummmmmm

Canim bn de dilator siparis edicem ama ne kadar suruyo acaba gelmesi.hani sonucta bn bunu yilbasinda bitirmis olucm ihtiyacm olnyck geciirkirse :)) birde seyi merak ettim.hani kayip gidiyo demissinya ne pozisyonda aliyorsun ???

canım sen zatenn parmak egzersizlerinde baya ilerdesin sence onu sipariş edip beklemekk boşunaa zaman kaybı degil mi :) mumla yada herhangi bişeylede yapabilirsin en başından başlasan tamam diyecemde ama yinede sen bilirsn :)

Canim ben sana her konuda yardimci olurum. çünkü ben çok sıkıntilar çektim düşünsene ya parmagim hiç ilerlemiyodu bile hayattan bikmistim resmen ama hepsi geride kaldi. yatagin başina iki yastik koydum. sirtimi yasladim bacaklarimi açtim hemen sokmadim dilatörleri vajinanin kenarlarinda gezdirdim ikindim nefes alip verdim sonra yavasca soktum bi baktim içinde anlamadim bile dilatöre bebe yagi surdum yanliz
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…