-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.101
arkadaşlar adet oldum egzersizleri bıraktım adetten kaç gün sonra başlamak lazım bilgilendirirseniz sevinirimmmm enfeksiyon kapmasından endişeleniyorummmm
Kizlar kafama takildi biz bu egzersizlerden sonra gusul abdesti almali miyiz ? (Akinti yoksa)
Kizlar gusül gerekmiyor. çünkù insan zevklenmediği için
Kızlar bu arada ben gebemiyim dıye düşünüyorummm.. Mıdem bulanıyor bır haftadır falan,başım dönüyor, hafıf batmalarım oluyor, ve istahım gelmıyor bırsey yesemde hıc doymuyorum yada cabuk doyuyorum gıbı anlamıyor ınsan canının ne cektıgını, ve canım tatlı cekıyor. Kızlar az bı ıhtımal dıyorum adetımede 9 gün var. Gebemıyım acaba...
Insallah Canim o yuzden birsey dikkat ara ver herseyi Benim hep duzensiz Bir ay gecikti hep Öle gecikior Bir iki ay gelmior ama gecen ay geldi bu ay yok daha ama öle Bende hep ondan supelenmiorum senin insallah vardir cok istiirdun
yıkandıgın gün başlayablirsn
hayırlısını ıstıyorum hıc emın degılım ama şüphelerım var test yapıcam yakında... Merak edıyorum. Senınkı düzensız baya bı doktora görün bnce arkadaşım oda tehlıkelı böyle hıc bellı olmaz
Olur insallah hayirlisi bi hersey duzene girer hersey sevgiyleolur saglik daha önemli
Hayırlısı.. Adetıme 8 gün var kızlar test yapıcam bakalım ne cıkıcak :)
Maalesef 8 gün önceden çıkmadı.. hayırlısıMucdeli Haber beklerim Canim olcak insallah Teyze olcaz kizlar
Arkadaşlar 2 gündür 9,5 santimlik aparatı alabiliyorum ama çıkarırken çok kasıyorum ve acıyor biraz.demin eş denemesi yaptım ve p.. Sonuna kadar aldım ama git gel yapamadım. Çıkarırken çok zorlanıyorum.Aparatla devam etsem alışır mıyım acaba?eşim de artık bıktı.ben p.. Alabildim diye sevinirken o git gel yapamadık diye kızdı gitti öbür odaya.tam moralim düzelmişken gene bozuldu.