Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar adet oldum egzersizleri bıraktım adetten kaç gün sonra başlamak lazım bilgilendirirseniz sevinirimmmm enfeksiyon kapmasından endişeleniyorummmm

Kızlar bu arada ben gebemiyim dıye düşünüyorummm.. Mıdem bulanıyor bır haftadır falan,başım dönüyor, hafıf batmalarım oluyor, ve istahım gelmıyor bırsey yesemde hıc doymuyorum yada cabuk doyuyorum gıbı anlamıyor ınsan canının ne cektıgını, ve canım tatlı cekıyor. Kızlar az bı ıhtımal dıyorum adetımede 9 gün var. Gebemıyım acaba...

Insallah Canim o yuzden birsey dikkat ara ver herseyi Benim hep duzensiz Bir ay gecikti hep Öle gecikior Bir iki ay gelmior ama gecen ay geldi bu ay yok daha ama öle Bende hep ondan supelenmiorum senin insallah vardir cok istiirdun

Insallah Canim o yuzden birsey dikkat ara ver herseyi Benim hep duzensiz Bir ay gecikti hep Öle gecikior Bir iki ay gelmior ama gecen ay geldi bu ay yok daha ama öle Bende hep ondan supelenmiorum senin insallah vardir cok istiirdun

hayırlısını ıstıyorum hıc emın degılım ama şüphelerım var test yapıcam yakında... Merak edıyorum. Senınkı düzensız baya bı doktora görün bnce arkadaşım oda tehlıkelı böyle hıc bellı olmaz

arkadaşlarrrr merhaba benim adetim bittim ama egzersizlere bir türlü başlayamadım grip bir türlü bırakmıyor beni bide her adetteimden sonra çalışmalara isteksiz başlıyorum ne yapcağımm ben yaaaa adetten önce pe...n yarısını alabilmiştim şimdi ne egzersiz ne deneme bişey yapamıyorum yardım edin bana

Kizlar bu gun yorgunum ve hic egzersiz yapmak istemiyorum su an evdede degilim zaten sizce kendimi zorlayip yapmalimiyim her gun ya offff yapmasam kendimi suclu hissedecegim ne yapsam bilmiyorum

merhaba arkadaşlar , nisanda evlendim 6 ay bu sorunu çektim hergüün düzenli olarak bu siteye girdim çok güzel açıklama yapan arkadaşlar var cesaret veriyorlar, kesinlikle dediklerini uygulayın ben bakırköy den randevu aldım doktor 3-4 ayda yenersin dedi vede gerçekten doktora başaldıktan 4 ay sonra yendim hergün kadınlar kulubunu okuyup bugun kesin olucak diyordum. egzersiz yaparken kullandığım jelimi değiştirdim (yanmam oluyordu) doktora gittim başka jel verdi .başka konuda zeytinyağı ile deneyin diyordu oda güzel bir alternetif ve p.. nin giriş yönünü çok güzel açıklıyordu kesinlikle onu deneyin . ben üstteyken yendim doktor tavsiyesiyle başta acıyor deyip kaçıyordum eşim acıdığı yerde beni tuttu ve 1 dk sonra acı gidiyor biraz daha ilerliyorsun bidaha acıyınca duruyorsun yavaş yavaş bir bakmışsınız olmuşş. sonuçta vajina bir kas arkadaşlar nasıl spora kaslar alışıyor zamanla ağrımıyor orasıda öyle acıyor batıyor diya kaçmayın bekleyin... ve yönü doru ayarlayın .üstteyken kesinlikle eşinizle yüz yüze olun bişey yyazmayı unuttum kesinlikle kontrol sizde olmalı
. herkesin kurtulması dileğiyle..

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 gündür 9,5 santimlik aparatı alabiliyorum ama çıkarırken çok kasıyorum ve acıyor biraz.demin eş denemesi yaptım ve p.. Sonuna kadar aldım ama git gel yapamadım. Çıkarırken çok zorlanıyorum.Aparatla devam etsem alışır mıyım acaba?eşim de artık bıktı.ben p.. Alabildim diye sevinirken o git gel yapamadık diye kızdı gitti öbür odaya.tam moralim düzelmişken gene bozuldu.

canım inan üzüldüm ama sana şunu söylüyorum. Karşındakının değer verdıgı kadar deger ver. Amac sadece cınsellıkmı? Hayır !. Eşin sinirli anında öyle davranmıs olabılır veya baska sıkıntısı olabılır. Önemlı olan anlasabılmek iletişim kurup paylasabılmek. Canını hiç sıkma ve eş denemesıne devam edın tabi kendını hazır hıssettıgınce.. Bak canım güclü dur eşinede durumu anlat çağır gelmesse yıne ınatla kendı bılır. Ve ayrıca bu durum zaten psıkolojık bunu yenıden anlat yani böyle yapması yıne bu durumu ortaya cıkarabılır üzmemesı ve destek olması gerekır. Afedersın sevişmeyi muhabbetı ön planda tutmaya calısın. Umarım yararlı olabılmısımdır

Kızlaaar acil bıse soruyorum uyanıklar cevap verebılırmı ?? Dün akşam test yaptım adetıme 8 gün var. Tek cızgı cıktı. Bu sabah ıse dün yaptıgım teste baktım cok ama cok silik cızgı vardı yani ışıkta dikkatlı bakınca görünüyor. Sızce hamılemıyımmmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…