Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aynı şekilde benim eşimde çok acele ediyo benim denemeler hep çöpe gidiyo bilmiyorum ki nasıl başaracaz bu şekilde benimki de zamanla olur diyo ama bilmiyor ki bu şekilde çok zor...

Evet ayniyiz Canim ama gecmiorbistr sen hergun deniormusun

hergün deniyoruz sayılır canım mesela dün yine olmayınca kendim parmakla deneyim dedim tek parmak kolay oluyo iki parmak sadece bi boğum alabildim ve acı hissedince bıraktım bugün de egzersiz falan yapmadım sıkılıyorum artık herkesin normal yaptığı birşeyi böyle hergün fazlasıyla uğraşarak yapamamaktaneşimin söylediği tek ley kendini bana bırak bir şey olmaz sen çok korkuyorsun deyip duruyo sorun da bu zaten korkmasak rahat oluruz

Kizlaaar benide ars verdim gibi. Arkadaslarim ayni gunde yensek ne guzel olur. Egzersiz lere devam edelim eş denemesini ertelesekte azıcık ta olsa egzersiz leri yapalım. Bebeğim in kokusu nu şimdiden özlüyorum..

vajina girişinde kapak gibi bişey herkeste var normalde bakınca ondan kapalı gibi duruyor yani yapısında var.

vajina girişinde kapak gibi bişey herkeste var normalde bakınca ondan kapalı gibi duruyor yani yapısında var.

Cok sagol normalmis birazdaha inat edince serce parmagimi alabildim bunu tekrar tekrar uc defa yapabildim simdi ne yapmaliyim acelemi ediyorum iki gun once sadece aynada inceledim bu gum 1 saat serce parmak calistim

KIsa süre önce yenmiş olan arkadaşlar bikaç sorum olacak.biz yeneli bugün 3. gün, 3 gündür yavaş yavaşda olsa penisi alabiliyorum ama önceleri biraz zor oluyo,nefes egzersizi yapıyorum sürekli devamı geliyo.hızlı git geller yapamıyoruz,ben ona çekiniyorum daha hazır değilim diye.sizde ilk zamanlar nasıl oldu.normal eşler gibi bende daha rahat bi şekilde alabilecek miyim ve neler yapmalıyım.ilk zamanlarınızı anlatabilir misiniz.ne zamana kadar böyle sürer.

Canim cok guzel zamanla olur oda ama almisin iste yenmissin Ben sey sorcaktim bu nefes egsersizligi nasil yapilir saol

tebrik ederim öncelkle :) yaşadıgın çok normal, yavaş yavaş alışacaksın, denemeleri sakın erteleme ama dozunuda kaçırmayın :) yani ilk zamanlar bir gün ara ile daha rahat olabiliyorduk bazılarmız. herkes farklı tabıkı. ayrıca bunun hazırlık durumu falan yok, tamam bitti gitti oldu geçmiş olsun. artık hazırsın korkma . yani 10 kez yapınca vajın esnemeyecek, artık kafandan at. dnedın ve başardınız.

bundan sonra en kolay yaptgnız pozisyonlarda yapmaya devam edın, yavaş yavaş başka denersiniz. arada yapamadgn zaman bile olabılır, okadar normal ki bu, kötü bişey değil, bir kere yendin...gerisi önemli değil.. hızlı gitgeller aslnda hıc sıkıntılı bır durum değil, aksine kurulugu ortadan kaldırıyor, ve hiç hissetmemeye başlıyorsun. bundan sonra eşine bırak artık kendini, hayırlı olsun tekrar

Canim cok guzel zamanla olur oda ama almisin iste yenmissin Ben sey sorcaktim bu nefes egsersizligi nasil yapilir saol

İnşallah hepimizin olur,düzene girer kısa sürede.içerideyken hafif kasılma oldugu zaman derin derin nefes alıp bırakıyorum,ama bunu yaparken konuşmuyorum,eşimi konuşturmuyorum,gözlerimi kapatıyorum,hızlı hızlı bazen yavaş yavaş nefes alıp veriyorum.oranın rahatladıgını hissettiğim an ilerlemeye çalışıyorum.açılıyo orası ve ilerliyo.

seninde ilk zamanlarında küçük küçük kasılmalar oldu mu,hemen hooop diye hepsi girmiyo,az az giriyo,hiç acı duymuyorum ama o küçük kasılmalar neden oluyo acaba.hepsinide alıyorum ama biranda deil.ne zaman geçer bu durum ve ne yapmam lazım.

canım ilkinde bende nie kanamadı hani kan gelecekti falan die düşündüm ama bu vajina kavramını öğrenince nie kanadığınıda öğrendim şuanda bende 2 kez yarısı oldu yinede kan yok umrumdada değil ister kanasın ister kanamasın :) ben rahatlıyayım bu olay bitsinde yeter sende düşünme vajina yeterince ıslak ve esnek olduğu zamanlarda hiç olmazmış bazılarının.zar zaten vajina girişinden 1,5-2 cm içerdeymişki artık zar mar yok bizde bundan sonra alışma devresi sık sık yaparak alışıcaz inş.

denemelerimizde ben bişi yapamadığım için bırakabildiğim kadar eşime bıraktım kendimi zeytinyağı kullandık hep derin derin nefes aldım verdim eşim penisin başını dayadığında ıkınmaya çalıştım ama benim için çok zor bu yapamıyorum ıkınamıyorum nedense tek yapabildiiğim nefes alıp vermek ve rahat olmaya çalışmak ve konsatre olmaya çalışıyorum dua okuyorum .

benm sorunum hep ilk başıydı, yani birtürlü yönünü tutturamıyordum , hatta komik gelecek ama yerini tutturamıyordum , tabı bunun en buyuk sebebi rahat olmamamdı,bıraksak kendmzi zaten kendliğinden gidiomuş:44: kasılmalarım hep baştaydı oyuzden, doğru anı hissettiğim de devamı hemen hepsi kendliğinden oluyodu çnkü inan sıkmadıgın zman sen bıle şaşırıyorsun ilerlemesine , girdikten sonra bırak artık kendini, kendi yolunu buluo, sen kastıkca her ilerlmenın önüne taş koyuyosun,dışardan gördüğümüz gibi değilki, içeride kocaman bır boşluk var boyle düşün. ve biraz girdikten sonra hemen bırak kendını, bak ınanamıcaksın nasıl ilerlediğine. hani kegel egzzersizleri yapıodukya, wc de idrarı tut bırak denemesi gibi, işte girince bırakma pozisyonunda gibi olsun vajin. nefes al burnundan, agzndan ver ...

nezaman gecer diye takılma artık zevkıne bak, tamam gectı artık. acaba olacakmılarla başlama, olursa olur olmazsa ertesı gece olur, 1 kere oldu devamı illaki olacak eşinde rahatlatsın seni, ortamda cok önemli, yer önemli, paylaşımınız önemli,şartlanma,kendni bu işin en buyuk görevlisi olan kadın olarak gorme, kendin için isteyerek ve artk olayı fantzi boyutuna getirerek yapki beyninin kafası karışsın, unutsun kasmayı inşallah herşey gönlnzce olur , açık yazıyoruz mecburen kusura bakmasın okuyanlar.

Cok sagol normalmis birazdaha inat edince serce parmagimi alabildim bunu tekrar tekrar uc defa yapabildim simdi ne yapmaliyim acelemi ediyorum iki gun once sadece aynada inceledim bu gum 1 saat serce parmak calistim

Yo ben mesela daha hızlı olmuştu bit kulak çöpü olunca parmak denemiştim işaret parmagımı soonra orta hepsi oldu ama parmak itici geldi hemen ince bi aparat yaptım aldım aynı akşam oldu hepsi ertesi gün ise cevresi 7 cm bi aparatı aldım adet girdi adetten sonra üç gün 10 cm ile çalıştım yendim herkesin boyutu farklı oluyor bence sen çok güzel ilerlemişsin her aşama seni. Motive etsin hemen çözersin böyle olursa..mesela ben ilk kulak çöpü girince artık remen koşar adım bitirmek istiyordum

Aynen bende adetime az kaldi on gun kadar araya girsin istemiyorum bir an once bitirmeliyim aparat denemeden once her gun parmakta deniyormuydun yoksa direk aparatmi yapiyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…