- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.001
3,5 aylık kabusum bugün bitti kızlar yendim vajinismusu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çoook sevindim ben hala aynı yerdeyim nasıl oldu anlatttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3,5 aylık kabusum bugün bitti kızlar yendim vajinismusu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aynen bende adetime az kaldi on gun kadar araya girsin istemiyorum bir an once bitirmeliyim aparat denemeden once her gun parmakta deniyormuydun yoksa direk aparatmi yapiyodun
Canım ben parmağı öle denemek için yaptım sokabildim ama aparat benim için daha ii oldu içini hissetmek tuhaf geliodu aparattan önce parmak yapmadım aparatı yaptıktan sonra ikinci eş denemesinde başarılı oldum yani denemede başta giriş acıyo aynı aparat gibi başta korkuyoruz sonradan kayıp gidiyorya penis daha rahat sadece poz
Syonu bul şimdi sen 10 cm kadar gel sonrada eş denemesine geç ben altta eşimin beline dolamıştım bacaklarımı ucunu yerleştirdikten sonra oda bana sarıldı ve duygusal olarak rahatladım ve kendiliğinden oldu yani. Korkma vaktin varsa vajınanda tahriş yoksa bol jelle boy boy aparat yap adete kadar biter inş
Bende yeni basladim iki gun egzersiz yaptim serce parmagimi alabiliyororum sen ne durumdasin
Merhaba yenmis mis olmana cok sevindim rabbim ogluna anali babali saglikli uzun omurler versin nasil yendin ne kullandin kisaca yazarmisinselam kızlar size elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum ben yeneli 1seneyi geçti şimdi bir oğlum var ondan fırsat buldukça yazarım buraya ben de vajiyi burası sayesinde yendim. çok yıpratıcı günler geçirdim çok ağladım ama inanın hiç gerek yokmuş. beyninizin gücünü kullanın gerçekten herşey orda bitiyor.soru sormak isteyenlere kendi yaşadıklarım çerçevesinde yanıt vermeye çalışırım.bir arkadaşımız demiş ya hedef koyun diye gerçekten öyle. bi süre belirleyin kendinize mesela 2hafta deyin ama bu süre 3 haftaya da çıkabilir 1haftada da yenebilirsiniz bu yönde esnek olun ama beyninize bunu uzatmamayı programlayın.ve şundan da kesinlikle emin olun bunu yeneceksiniz çünkü aşılamayacak bir problem değil...
teşekkürler canım.1 ay öncesi egzersiz falan yapmadan zeytinyağı ile deneme yaptık yarısı oldu daha sonra ben panik yaptım ve kalktım ama ne acı ne ağrı hiçbirsey olmadı korkulduğu kadar değil.1 haftadır da parmak egzersiz yaptım ama sürekli değil ara ara yaptım. işaret parmağı oldu sonra hemen 2 parmaga gectim o da oldu.bir kaç defa penisle deneme yaptık ben yine yapamadım.bugün de yine egzersiz yaptım sonra anestol pomad sürdüm ve oldu
umarım bende başarabilirim artık çalışmaya başlayacağım olmayacak hergün oku oku
senin içinnn ççookk sevindim dua et canım bizim için de :)
ben zeytinyağı konusundaydım yeni bulmuştum çabuk yitirdim çok istekliydim konu kapanınca girmedim eşimin bir parmağını aldım aparat veya kendi parmağımı yapamadım öylece kaldı konu kapanınca şimdi yine geldim nerden başlasam bilemiyorum :26:
Bence kendin parmak calis daha etkili oluyor aynada gormek girdigini insanin zihnine kaziniyor hicde canin yanmiyor benim kendime guvenim gldi girdigini gorunce tamam bu is bu kadar dedim aksam yine yapacagim cok kararliyim bu is bitecek aslinda biraz baskiya ihtiyacimiz var ettelememek icin
Merhaba yenmis mis olmana cok sevindim rabbim ogluna anali babali saglikli uzun omurler versin nasil yendin ne kullandin kisaca yazarmisin
inş cnm şimdi başlıyorum hemen çünkü çok sıkıldım 8 ay oldu evleneli artık mutsuz olmak istemiyorum
Erteleme lutfen bunun sonu yok ben tam 6 senelik evliyim ve tek sorunum olur diye gecistirmek dimdi kocaman cocugum olacakti benle evle nenler ikinciyi yapti sen daha yenisin hemen yenersin ne durumdasin simdi
ben evliliğimin 11.ayında yendim kk sayesinde bu topikten uzaklaşmayın herkes birbirine destek oluyor ve çok motive oluyor insan. mum ile çalışıyordum ben bildiğimiz bakkal mumunu denedim streç filme sardım jel döktüm onu başarınca havlu kağıtla tekrar kalınlaştırdım üstüne tekrar streç film jel bu şekilde çalıştım bu işe bir son vermeliyim ve kesin yeneceğim deyip de çalışmalara başladıktan yaklaşık 3hafta içerisinde yenmiştim aslında daha da kısa sürebilirdi ama adet girmişti araya...bir gün içersinde 3-4santim ilerlediğimi hatırlıyorum başarabileceğimi gördükten sonra.
eşimin tek parmağını aldım öyle kaldı şimdi kendim çalışacağım hemen başlıyorum
Daha etkili oluyor bence gormek ve hissetmek istersen arkadas olarak ekle devamli yazalim destek olalim birbirimize gununu gosterelim su illete
İnsallah bende biran once yenerim kas gevsetici ve anastol kullandinmi ben karatsizim ve herkeze soruyorum bu soruyu @