Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cinsel ilişki ne zaman ağrıya neden olur?,Sağlık Park bak burda şekilli gösteriyor vajinanın yapısını eğimini.yukarı ya düz olarak itinc epe..i o zaman zor oluyo ama aşağı doğru itince erkek daha kolay oluyo.

Merhaba bende tam 5.5 ay uğraşmıştım.. ve daha çok yeni başardım. 2 Aralık pazar günü.. kadınlar kulübü ile tanışmam aslında bu sayede olmuştu. kkaderim diye bir üyenin zeytinyağı ile vajinismusu yendim adlı konu başlığını okumuştum bu konuda araştırmalar yaparken nette. bende kullandım işe yaradı. o kadar sevindim ki o gün teşekkür etmek için konusuna yazmak istedim ama sanırım kapatılmış. yeni üye olduğumdan özel msj da atamadım. burayı okuyosa teşekkürlerrr :) yaptıktan sonra hepsinin sadece boş korkular olduğunu gördüm. yağ bazlı şeyler geçişi kolaylaştırıyor, sürtünme minimum bu sayede acı diye bişi hiç olmuyo eğer doğru yönde olursa. sanırım o da çok önemli. zeytin yağını bende tavsiye edebilirim. başta eşim çekinmişti ona tuhaf gelmişti ya zararı olursa filan diye. ama yağ çok asidik veya ucuz bişi filan değilse korkmayın, eskiden evde yapılan doğumlarda dahi kayganlaştırıcı olarak kullanılan bişi. umarım yenmek isteyen herkes başarılı olur.

o zaman akışına bırak canım bildiğim kadarıyla tükürük, su, zeytinyağı bunların hepsi spermi etkiliyor jeli doktoruna sor daha masum olabilir, en güzeli doğal ıslaklık biraz önsevişme ile bunu sağlayabilirsiniz.

tebrikler canım eskiden burada yenenler olunca hayal çekerdik düğününü yapardık bende senin için cekmek istiyorum çok sevidim bir arkadaş daha yenmişsanırım onu alıntı yapmamışım neyse onuda tebrik ediyorum darısı bize inşallah umut oluyorsunuz gerçekten hani bu yazıları okuyunca bizlere inanılmaz motive oluyor oyüzdens akın burdan ayrılmayın canım..

kızlar hastanede çalışan bi arkadaşımla görüştüm doktora git bence diyor, ama ben hemen gitmek istemiyorum burda gördüğüm kendi başına yenen bi çok arkadaş var ne önerirsiniz doktora mı gideyim yoksa kendim yenmek için çabamı göstereyim

Yenen arkadaşlarımm hepınızı tebrık ederımmmm :) inş hepımız yakında yenerız. Ben demelere basladım. Aparatı kalınlastırdım, adet arasından sonra kalın aparatı kayganlastrıcıyle ıkınarak yavasca ve kolay ıcıme aldım. Parmakla yaptım 2 parmk. Gırıste tıne bı acı hıssı geldı zardan veya gerılmedn dıye dsünüyorum ama aparat gırdkten sonra o gecıyor. İnş. Kızlar bu hafta yenmeye calısıcam dün kendımı sıkmak ıstemedm ve eş denemesı pek yapmadım. Rahat bıraktım kendımı. Düşünce rahatlık ve sağlık önemli. Bu arada ucunu soktm sadece ve b... Oldu. Gebelik ıhtımalım var yanı.adetm yenı bıttı sanıyorumkı yumurtlama günlerım. Dua edın bana hayırlısıııııı :)

Hepmizin cuma mubarek gunu mubarek olsun insallah dualarim hamile kal Canim ehh p UCu girince nasil aynimi yine

Hepmizin cuma mubarek gunu mubarek olsun insallah dualarim hamile kal Canim ehh p UCu girince nasil aynimi yine

sağol canım hepımızın cuması mübarek olsun.. Pek deneme yapmadm yenı bıttı adetım. Başı bıraz agrı verıyor. Devam edıcem aparatı kalınlastırıcam ve eş denemesı. Sen ne alemdesn?

canımm çok sevindim inan darısı başımıza inşallah sizlerin yenip burada yazması bizede moral oluyor ve mutlu oluyoruz umudumuz artıyor. tebrik ederim bundan sonra herşey gönlünce olsun inşallah

sağol canım hepımızın cuması mübarek olsun.. Pek deneme yapmadm yenı bıttı adetım. Başı bıraz agrı verıyor. Devam edıcem aparatı kalınlastırıcam ve eş denemesı. Sen ne alemdesn?

Benimde basi girior agri yapior batior esimde tamam dur diyor Öle nezaman gecer insallah gecer herksdemi böle batma oluor ki sen yaparsin inanirim

Allahima şükürler olsun ki dün gece bu ileti yendim. Ama bugün regl oldum ve yaklaşık 1 hafta ilişki olmayacak. Benim korkum acaba araya böyle zaman girince tekrar eskiye döner miyim. Açıkçası biraz korkuyorum. Acaba yine bu kadar rahat ilişkiye girebilir miyim

niye dönesin hepimizin böyle gereksiz korkuları oldu, herşey sende bitiyor olumlu düşün yendim bitti gitti, yaptım yine yaparım de, benim araya hamilelik, lohusalık girdi ama başa dönmemiştim kaldığım yerden devam ettim.

canım bizim doktora git gitme gibi bir yorum yapmamız doğru değil, ben kendim egzersiz yaparak yendim istersen başla bir dene yapabilirsin ama önce inanmak ve kararlı olmak gerekiyor.

iyi akşamlar kızlar :)penanisin yarısını ve işaret parmağını alabiliyorum ama şuan reglim biran evvel bitsin ve denemek istiyorum bnde burada yendim diye yazmak istiyorum yaa burayı okuyunca çok pis gaza geliyorum :)

Cok Zaman degil deme insallah Off bitsin hersey allahim acilar cile bebekler gelsin

herşey senin elinde canım 3 gün sonra jeli bıraktım 1 hafta sonra da bütün sorunlarım bitmişti, hep çekinerek hep hazırlık yaparak mı olacak diyordum bu dertten çekmemiş kadınlar gibi olacak mıyım düşünüyordum hepsi geçmişte kaldı 1,5 yaşında oğlum var, zaman insanın gözünde büyüyor ama bir bakmışsın birden mazi oluyor, senin için de çok yakın zamanda mazide kalacak bu dertler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…