- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.761
10cm ide bugün itibariyle başardım çook şükür Allah'ıma.Hemde 3 defa alabildim.Bundan sonra ne yapmam gerek.10 cm e devam mı ediyim biraz daha.yoksa eş denemsine geçeyim mi?acil cevap
Bn 1 buçuk yıllık evliyim ve çok korkuyorum halane yapmalıyım parmaksokmayı bırakın bn dokunmayada korkuyorum ve hiç birsekilde birleşme olmadı
Bn 1 buçuk yıllık evliyim ve çok korkuyorum halane yapmalıyım parmaksokmayı bırakın bn dokunmayada korkuyorum ve hiç birsekilde birleşme olmadı
Oncelikle merhaba herkese bende tam 6 senem bosu bosuna gitti ve halada gidiyor esim harici hic kimse bilmiyor herkez cocugu olmuyor gozuyle bakiyor disardan cok guclu gorunuyorum ama sanki dunya yikildi ben altinda kaldim ve kalkamiyorum bunlari yazarken kendimi tutamiyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum lutfen bi elini uzatip beni kaldirsin :-(
canim öncelikle yanliz degilsin bu sitedeki herkesin ortak derdi bende 2.5yillik evliyim ve henüz basarmis sayilmam ama bu siteyi takip etmeye baslamamla kendime güvenim geldi pztsi kegele basliyorum sende basla bi yerden cunku bu hastalik bi erteleme hastaligi daha fazla yillarimiz heba olmasin.Oncelikle merhaba herkese bende tam 6 senem bosu bosuna gitti ve halada gidiyor esim harici hic kimse bilmiyor herkez cocugu olmuyor gozuyle bakiyor disardan cok guclu gorunuyorum ama sanki dunya yikildi ben altinda kaldim ve kalkamiyorum bunlari yazarken kendimi tutamiyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum lutfen bi elini uzatip beni kaldirsin :-(
Kızlar denemeye devam edıyormuyuz??? Bende henüz vajıyı yenmedım inş.kısa zamanda kurtulucam ve elimden geldıgınce ve burda oldukca yardım etmeye calısırım kızlar. Ama yardımcı oluym derken köstekte olmak ıstemem dikkatli yazmaya calısırm. Herkes ne aşamada bakalım?? İstersenız yarış yapalım kızlar :)) sonra gelsin bebişlerrr :)) hadı vajıyı yenelım Rabbim yardımcımız ol amin
herkese iyi geceler ..erteleme hastalığı ne kadar dogru ya da cesaretsizlik( aslında iyi gidiyodum kulak cubugundan kalın muma kadar gecebildim ama gerisi gelmiyo o an gelince kitleniyorumm daha devammı etmem gerekiyo acaba egzersize
Sen yapmistin ama Canim Beraber ilk denen oldu ozaman yendin sayilir Canim sen basardin insallah gelsin bebis
canım hepimiz aynıydık emin ol bırak dokunmayı bakmaya bile korkanlar vardı, ama bir yerlerden başlamak gerekiyor, önce bir ayna al karşısına geç kendini incele ıkın açıldığını göreceksin, birden bir cesaret gelip başlayacaksın ben yendiğimde 3,5 yıllık evliydim ve hiç olmamıştı 10 yıldan fazla çekenler var, senin elinde hemen kurtulmak hiç zamana bırakma eşin de anlayışlı ise uzayıp gidiyor bundan hemen kurtulmalıyım diye düşün yoksa zaman geçtikçe karşılıklı olarak yıpranıyor insan, sen başla dokunduğun kendi vücudun.
Merhaba Canim uzulme cogu böle ma basarcaz peki hic egserzis falan yaptinmi ne denedin neden korkuon Benim Bir Kez oldu ama batma ve basinc hizsi cok igrenc biraz ara verdim ama yapacak allahin izniyle sende yapcan bizimle birlikte
canim öncelikle yanliz degilsin bu sitedeki herkesin ortak derdi bende 2.5yillik evliyim ve henüz basarmis sayilmam ama bu siteyi takip etmeye baslamamla kendime güvenim geldi pztsi kegele basliyorum sende basla bi yerden cunku bu hastalik bi erteleme hastaligi daha fazla yillarimiz heba olmasin.
durulmuş sanki burası, ben bakıyorum arada ama sorusu olan olmaynca araya girmek istemıyorum,, inanın burada bırbırnze destek olursanz cok kolay yenersınız, oyuzden sık gelıp egzersız aşamalrnzı paylaşın , günlük gbi kullanın burayı ki hem yapmaya güdülenirsinz,, aksi halde ertelemelerın başladığını görüyorum, ertelemeyın, aynı isimleri görüyorum hala , ne rezalet bişey oldugunu cok iyi biliyorum, oyuzden artık el atın bitirin hadi inşallah, sormak istedklernzı herzaman yazablrsnz,,
Slm kizlar ben en son 9 cm yapabilmistim ve basariliydi.Daha sonra regl dönemimdi ve sonrasinda egzersiz yapmaya firsatim olmadi. yaklasik 20 gun egzersiz yapmaktan uzak kaldim.Simdi denememde ise yapamiyorum kendimi basa donmus hissediyorum,en kucugunu bile yapamiyorum.Biraz motivasyona ihtiyacim var,ne yapmaliyim?
Slm kizlar ben en son 9 cm yapabilmistim ve basariliydi.Daha sonra regl dönemimdi ve sonrasinda egzersiz yapmaya firsatim olmadi. yaklasik 20 gun egzersiz yapmaktan uzak kaldim.Simdi denememde ise yapamiyorum kendimi basa donmus hissediyorum,en kucugunu bile yapamiyorum.Biraz motivasyona ihtiyacim var,ne yapmaliyim?