Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10cm ide bugün itibariyle başardım çook şükür Allah'ıma.Hemde 3 defa alabildim.Bundan sonra ne yapmam gerek.10 cm e devam mı ediyim biraz daha.yoksa eş denemsine geçeyim mi?acil cevap

bence eş denemesine geç canım, ama deneyip de olmazsa pes edeceksen geçme, bu aşamaya geldim olmadı yine yine denerim diyorsan geç denemeye, ben de 10 cmden sonra denemiştim ama ben cm.lere inanmıyorum tek kulak çöpü, serçe parmak vs ilk yaptığınız anda yenmiş sayılırsınız aslında önemli olan vajinaya yabancı bir cismin girmesi fikri, kaynağını hatırlamıyorum bu benzetmenin bala parmak batırıp çekin yine eski halini alır değil mi vajinanın yapısı da aynı böyle yazmıştı, ilişki öncesinde kapalı gibi ilişkiden sonra da aynı, ağzını sımsıkı kapat parmağını sokmaya çalış imkansız değil mi? hiç farkı yok, 2 gün egzersiz yapıp yenenler oldu kurtulmanın tek yolu azimli ve kararlı olmak.

Bn 1 buçuk yıllık evliyim ve çok korkuyorum hala ne yapmalıyım parmaksokmayı bırakın bn dokunmayada korkuyorum ve hiç birsekilde birleşme olmadı

canım hepimiz aynıydık emin ol bırak dokunmayı bakmaya bile korkanlar vardı, ama bir yerlerden başlamak gerekiyor, önce bir ayna al karşısına geç kendini incele ıkın açıldığını göreceksin, birden bir cesaret gelip başlayacaksın ben yendiğimde 3,5 yıllık evliydim ve hiç olmamıştı 10 yıldan fazla çekenler var, senin elinde hemen kurtulmak hiç zamana bırakma eşin de anlayışlı ise uzayıp gidiyor bundan hemen kurtulmalıyım diye düşün yoksa zaman geçtikçe karşılıklı olarak yıpranıyor insan, sen başla dokunduğun kendi vücudun.

Bn 1 buçuk yıllık evliyim ve çok korkuyorum hala ne yapmalıyım parmaksokmayı bırakın bn dokunmayada korkuyorum ve hiç birsekilde birleşme olmadı

Canım öncelikle geç ayna karşısına ve ve şunları de kendine 1,5 yıl daha kaybetmek istemiyorsan hadi başla bi yerden önce o da senin bi parçan unutma ve korkma..önce bak incele sonra dokun keşfet delikleri bul hangisi vajina ögren..sonra kulak çubuğu çok ince onu sok popoya eğimli ve inan çok kolay giriyo ve o girince aslında yeniyoruz vajiyi çünki sorun oraya bişey giremez düşüncesi lütfen başla oku burayı çok ii öoral oluyo bende bi ay önce yendim evliliğim 4 ayı bitmek üzereve 2ay çok zordu hep aklımda bak yıllar geçer burda kaç yıllıklar var burda yardımcı oluruz

Kaderimm avesra ve melisa lütfen geri dönün bakın kimse yok yardımcı olalım kimse yazmıyo sorunu olan olmayanda burası çok önemli bi yer bu arada kadermim topiği dışardan gözükmeseydi ben bulamayacaktım burayı çünki egzersizsiz yapmak istiyordum ...

Oncelikle merhaba herkese bende tam 6 senem bosu bosuna gitti ve halada gidiyor esim harici hic kimse bilmiyor herkez cocugu olmuyor gozuyle bakiyor disardan cok guclu gorunuyorum ama sanki dunya yikildi ben altinda kaldim ve kalkamiyorum bunlari yazarken kendimi tutamiyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum lutfen bi elini uzatip beni kaldirsin :-(

slm kızlar bende bir zamanlar vajiliydim.aralığın 26sında yeneli bir yıl olacak inş.ve bebeğim oldu 2 gün sonra kırkı oluyo çok şükür...
bunları neden söylüyorum...
pes etmeyin kendinize güvenin kararlı olun yapamıyorum deyip kendinize acımayın
hedef koyun kendinize 2014 e girmeden bitecek die yarışın.
cecemm ii bilir :))
cecemmcim hadi bi öncülük yap bi liste oluşturun yarışın ve halledin artık şu işi
güzel haberlerinizi okumak istiyorum
özellikle CECEMMMM

Merhaba Canim uzulme cogu böle ma basarcaz peki hic egserzis falan yaptinmi ne denedin neden korkuon Benim Bir Kez oldu ama batma ve basinc hizsi cok igrenc biraz ara verdim ama yapacak allahin izniyle sende yapcan bizimle birlikte

Kızlar denemeye devam edıyormuyuz??? Bende henüz vajıyı yenmedım inş.kısa zamanda kurtulucam ve elimden geldıgınce ve burda oldukca yardım etmeye calısırım kızlar. Ama yardımcı oluym derken köstekte olmak ıstemem dikkatli yazmaya calısırm. Herkes ne aşamada bakalım?? İstersenız yarış yapalım kızlar :)) sonra gelsin bebişlerrr :)) hadı vajıyı yenelım Rabbim yardımcımız ol amin

canim öncelikle yanliz degilsin bu sitedeki herkesin ortak derdi bende 2.5yillik evliyim ve henüz basarmis sayilmam ama bu siteyi takip etmeye baslamamla kendime güvenim geldi pztsi kegele basliyorum sende basla bi yerden cunku bu hastalik bi erteleme hastaligi daha fazla yillarimiz heba olmasin.

herkese iyi geceler ..erteleme hastalığı ne kadar dogru ya da cesaretsizlik( aslında iyi gidiyodum kulak cubugundan kalın muma kadar gecebildim ama gerisi gelmiyo o an gelince kitleniyorumm daha devammı etmem gerekiyo acaba egzersize

Sen yapmistin ama Canim Beraber ilk denen oldu ozaman yendin sayilir Canim sen basardin insallah gelsin bebis

Canim baska birsey e odaklanarak muhabbet ederek gulerek yapmaya çalış. Hırs yap bunu egzersiz lere devam bir noktadan sonra her ilerleme sana mutluluk verir ve kafada bitirirsen zaten hemen bile yapabilir sin. Hadi güz el haberler bekliyor uz :)

Sen yapmistin ama Canim Beraber ilk denen oldu ozaman yendin sayilir Canim sen basardin insallah gelsin bebis

T.ederim arkadaşım rahatlıkla yenebilsem tam olarak denemelere devam ediyorum. Ve egzersiz lere Aparatla. Dua edelim birbirimize.. ınşaAllah bebeğim de gelir hayırlısıyla :) çift çizgiyi ne zaman gorucem merak ediyorum

Merhaba Canim uzulme cogu böle ma basarcaz peki hic egserzis falan yaptinmi ne denedin neden korkuon Benim Bir Kez oldu ama batma ve basinc hizsi cok igrenc biraz ara verdim ama yapacak allahin izniyle sende yapcan bizimle birlikte

İnsallah tek carem bura kaldi hic egzersiz yapmadim ama eredeyse bir aydir burayi takip ediyorum herseyi okudum ve bunu yapmaya karar verdim indallah hep birlkte kurtuluruz

Tamam insallah bu pazartesi hepimiz icin bir baslangic olur insallah deneyecegim

durulmuş sanki burası, ben bakıyorum arada ama sorusu olan olmaynca araya girmek istemıyorum,, inanın burada bırbırnze destek olursanz cok kolay yenersınız, oyuzden sık gelıp egzersız aşamalrnzı paylaşın , günlük gbi kullanın burayı ki hem yapmaya güdülenirsinz,, aksi halde ertelemelerın başladığını görüyorum, ertelemeyın, aynı isimleri görüyorum hala , ne rezalet bişey oldugunu cok iyi biliyorum, oyuzden artık el atın bitirin hadi inşallah, sormak istedklernzı herzaman yazablrsnz,,

Slm kizlar ben en son 9 cm yapabilmistim ve basariliydi.Daha sonra regl dönemimdi ve sonrasinda egzersiz yapmaya firsatim olmadi. yaklasik 20 gun egzersiz yapmaktan uzak kaldim.Simdi denememde ise yapamiyorum kendimi basa donmus hissediyorum,en kucugunu bile yapamiyorum.Biraz motivasyona ihtiyacim var,ne yapmaliyim?

Çok haklısın, kimselere anlatamadigimiz bu derdi burada paylasabilme gibi bi luksumuz var. Bu sayfayı bulamasaydim degil parmak egzersizi düşüncesi bile kasiyordu. Bu gun geldiğim nokta 11 cm aparat ile egzersiz. Egzersize baslayana kadar içten içe kasılmalarim oluyor ama bunu da asacagimi biliyorum. Ama bunu tek başıma basaramam.
Lütfen birbirimize destek olmaktan vazgecmeyelim

Kafanda 20 gun ara vermis olmayı Buyuttugun için zihnin sana oyun oynuyor .doğal olarakta basa donmus hissediyorsun. Sakin vazgecme. Buradaki arkadaşlar önce duş almayi oneriyorlar. Ben de her egzersiz öncesi alıyorum gerçekten ise yarıyor.
Dusunu al ve egzersize başla. Bak göreceksin kaldığın yerden devam edeceksin.

canım egzersiz yapmak çok zaman alan birşey değil aslında günde 10 dakika ayırsan yeter, kendini negatife şartlıyorsun tekrar başa dönülmez yapan sendin yine yapmaman için bir neden yok, şimdi egzersize başla en küçüğünden başla sırayla yap aynı egzersizde, kendine güzel bir müzik aç havaya sok, sona gelmişsin zaten pes etmek yok kararlı olacaksın ertelersen uzar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…