- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.701
Kizlar yenen birilerinin moraline gazina ihtyacim var yani yenen birileriyle konsmaya ihtycim varrr....
Kızlar olduuuuuu inanamiyorumm olduuuuu. Eşimle ilişkiye girdikne ağrı ne acı. Sadece hafif bir sinek ısırığı o kadar. İlişkiden 1 saat önce 2 tane kas gevsetici 1 tane ağrı kesici ictim. Sıcak bir duş aldım. Son kez vajinami iyice yağlayıp önce orta parmagimi soktum. Sonra 2 parmak birden soktum. Psikolojik olarak iyice hazır olduğuma kendimi inandırdım. Sonra vajinamin içine iyice anestol sürdüm. 5 dk bekledim. Sonra ilişkiye girmeye çalıştık. Hiç bacaklarimi kasmadim. Eşimi itmedim. Mümkün olduğunca gevsedim. Birde baktım pıt diye oluvermis. Çarşaftaki kanı görünce ağladım. Eşiminde gözleri doldu çok şükür Rabbime. Sakın korkmayın. Ben yaptıysam inanın herkes yapar
Benm de gerckten yenen bırılerı ıle konusmam ggerek. Cok mutsuzum sankı hıc olmıycak tedavıde oluyorum ama korkularımı yenemıyorum hala vagınama korkarak dokunuyorumbu arada 1 bucuk yıllıkta evlıyım .parmak sokmaktan cok korkuyorum olmuyor ne yapıcam bılmıyorum lutfn yardmcı olurmsunz
yendim sanmıştım bu illeti ama dün akşam ikinci denememiz olmadı bu sefer krem sürmedim z.yağıyla yumuşattım rahat olsun diye ben üstteyken tamamı girdi fazla acımadı ama gitgel yapamadım eşim üste geçti o da bacaklarımı havaya kaldırıp yapmak istiyo bende o zaman kasılıyorum bacaklarım titremeye başlıyo ama anlamıyo beni bitürlü sonra sınırlendı tartstık ayrı yattık bundan snra bitti artık denemicem keinlikle...(
Ya gerçekten kötü bi niyetin yoktur uyarmak için yazmışsındır ama burda yazılan her olumsuz şey dahada kötü etkiliyor insanı olumlu şeyleri paylaşmak daha ii oluyor yenenen biri olarak çok etkilendim.. Paylaşımı ayrıntılı olmasa dikkat edelim densede yeterdi die düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmam
yendim sanmıştım bu illeti ama dün akşam ikinci denememiz olmadı bu sefer krem sürmedim z.yağıyla yumuşattım rahat olsun diye ben üstteyken tamamı girdi fazla acımadı ama gitgel yapamadım eşim üste geçti o da bacaklarımı havaya kaldırıp yapmak istiyo bende o zaman kasılıyorum bacaklarım titremeye başlıyo ama anlamıyo beni bitürlü sonra sınırlendı tartstık ayrı yattık bundan snra bitti artık denemicem keinlikle...(
Nerden başlayacağım bilmiyorum. Bölük pörçük takip ettim. Ama anladığım kadarıyla önce kegel sonra ayna sonra aparat en son eş. Yanlış ya da eksik olabilirim kusura bakmayın.
Ben yönü buldum otururum artık ama üstdeyken tabi ama oturdukca kuru oldugu ıcın zor oluyor artık yagla jelle oturcm ama cok sukur artık yonu buldum otururken ıkınırak oturdugum zaman gercekden rahat oluyor
tebrikler ederim canım sende yeni gelin oldun artık eşinle birlikte huzurlu ve mutlu yıllara
Birde bu jellerin zararı varmı tabi doktor veriyor ama jellerin zararlı oldugunu soylnmisdi hamilelik ıcın dogrumudur
sen nasıl bir tedavi gördün dilatörden önce hipnoz falan gördünmü. ben tek basima o kadar denedim ki olmadi Ama esimle yapinca bir parmagini aldim gerisi gelmiyordu sonra dilatör geldi aklimiza bakalim artik gelince onla çaliscaz doktora gitmek istiyorum ama milyarlarca borcumuz var. Sen kesin çözüm aldinmi prki
3 yıllık evliyim daha yeni yendim sayılır yani esımde bnde cok bebek ıstıyoruz korunmam zaten esımde bnde korunma gibi br durumu gundeme getrmyrz daha yeni 1 ay oldu tam yeneli ama jel verdi doktorum zararı varsa kullnmk isdemem zeytnyagıyla devam ederm jelin adıda K-Y