- 4 Temmuz 2009
- 96
- 16
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.681
slm bende 10 cm 2 gündür yapamıyorum bugündedaha denemedimm sen nasıl yaptın yardımcı olursan sevinirim...
Nerden başlayacağım bilmiyorum. Bölük pörçük takip ettim. Ama anladığım kadarıyla önce kegel sonra ayna sonra aparat en son eş. Yanlış ya da eksik olabilirim kusura bakmayın.cnm bsla biyerden eger durursan ilerleyemzsin yasadigin sikinti stresde yanina kalir burda herkes birbirini cok iyi anliyo cnku hepimizn derdi ayni ama biyerden baslarsan nasil aktigini ilerledigini gorceksin inan bnde oyleydim herkes icn basit gelen seyi bna niye zor geliyo derdm kndime biyerden basladm ve korkularimin uzerine gittm herkes sna biyere kadr yardm edebilir sn kndi kndinin dk.olcaksin ltfen bsla bi adim at ve hergun adimlarinin hizlndigini gorceksin
10 cm i yapamıyordum. o da oldu az önce. çok şükür..
Nerden başlayacağım bilmiyorum. Bölük pörçük takip ettim. Ama anladığım kadarıyla önce kegel sonra ayna sonra aparat en son eş. Yanlış ya da eksik olabilirim kusura bakmayın.
reglm dün bitti ama dün fırsat bulamadım egzersiz yapmaya bugun yapayım dedim tek parmakla başladım 2 parmakta biraz zorlandım ama inatlaştım resmen ve 3 parmak yapmaya karar verdim ve 3 parmagı bir boğumdan biraz daha fazla alabildim ve çok mutlu oldum sonra tekrar 2 parmak denedim çok rahat yaptım ve git gel yapabildim bunuda sizinle paylaşmak istedim.bide sorum var artık orası esnemişmidir Yoksa çok rahat olduğum içinmi 3 parmaga kadar alabildim?yalnız 2 parmakta sorun yok ama 3 parmakta acayip bir batma ve yanma hissi oldu normalmidir ama çok rahatsız edici bişey değildi sadece merak ettigim için soruyorum?
Canım ben ıkınırken sanki orasını daha çok sıkıyomuşum gibi geliyor.ıkınma işini beceremedim :)nasıl yapıyosunuz.
3 parmağı yaptıysan denemeye geç bence, rahat olduğun için, esnetme diye birşey yok aslında vajina tamamen kaslardan oluşuyor kendini rahat bıraktığın sürece sorun yok tamamen bizim kasmamızla alakalı, yanma hissi normal zamanla geçiyor, p.. parmaktan çok daha rahat emin ol.
Kizlar yenen birilerinin moraline gazina ihtyacim var yani yenen birileriyle konsmaya ihtycim varrr....
evt cnm sninkide uzun surmus nyse bitms asmissin bn nekadr istkli gorunsemde adam istedigi zamn deniyo istemedigi zamn yok oyle iste bi bosalabilse sndede boyle sorunlar olmsmuydu esin zorlanmsmiydi vajinaya bosalmada hamilesin galiba
allah tamamina erdirsin rabbm isteyn herkese nasip etsin biz snle knusmusmyduk bikac ay once sanirm bahar nickli biriyle konusuyodk ama oda yedibuck yilda ynmisti sanirim
10 cm i yapamıyordum. o da oldu az önce. çok şükür..
Canım ben ıkınırken sanki orasını daha çok sıkıyomuşum gibi geliyor.ıkınma işini beceremedim :)nasıl yapıyosunuz.
reglm dün bitti ama dün fırsat bulamadım egzersiz yapmaya bugun yapayım dedim tek parmakla başladım 2 parmakta biraz zorlandım ama inatlaştım resmen ve 3 parmak yapmaya karar verdim ve 3 parmagı bir boğumdan biraz daha fazla alabildim ve çok mutlu oldum sonra tekrar 2 parmak denedim çok rahat yaptım ve git gel yapabildim bunuda sizinle paylaşmak istedim.bide sorum var artık orası esnemişmidir Yoksa çok rahat olduğum içinmi 3 parmaga kadar alabildim?yalnız 2 parmakta sorun yok ama 3 parmakta acayip bir batma ve yanma hissi oldu normalmidir ama çok rahatsız edici bişey değildi sadece merak ettigim için soruyorum?
Kızlar olduuuuuu inanamiyorumm olduuuuu. Eşimle ilişkiye girdikne ağrı ne acı. Sadece hafif bir sinek ısırığı o kadar. İlişkiden 1 saat önce 2 tane kas gevsetici 1 tane ağrı kesici ictim. Sıcak bir duş aldım. Son kez vajinami iyice yağlayıp önce orta parmagimi soktum. Sonra 2 parmak birden soktum. Psikolojik olarak iyice hazır olduğuma kendimi inandırdım. Sonra vajinamin içine iyice anestol sürdüm. 5 dk bekledim. Sonra ilişkiye girmeye çalıştık. Hiç bacaklarimi kasmadim. Eşimi itmedim. Mümkün olduğunca gevsedim. Birde baktım pıt diye oluvermis. Çarşaftaki kanı görünce ağladım. Eşiminde gözleri doldu çok şükür Rabbime. Sakın korkmayın. Ben yaptıysam inanın herkes yapar
İSTANBUL Şişli'de vajinismus tedavisi gören öğretmene doktoru tecavüz etti. Adli Tıp, 'Mağdurun ruh sağlığı bozulmuş' dedi. Mahkeme ise bozulmanın olaydan önce olup olmadığının belirlenmesi amacıyla rapor istedi.
İstanbul Şişli'de, "vajinismus" hastalığı nedeniyle eşiyle birlikte olamayan öğretmen Ö.A.G. (32), tedavi için gittiği doktorun tecavüzüne uğradı. Sosyal Bilgiler öğretmeni Ö.A.G., 4 yıl önce evlendi. Ancak cinsel bir işlev bozukluğu olan vajinismus sorunu nedeniyle eşiyle ilişkiye giremedi. Bunun üzerine öğretmen, 4 yıllık eşiyle birlikte jinekolog Y.C.K.'nin (48) kapısını çaldı.
18 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
Genç kadın, 4 Ağustos 2012'de doktora tek başına gittiğinde ise hayatının felaketini yaşadı. İddiaya göre doktor, muayene masasında hastaya egzersizler yaptırdı. Daha sonra da kadına tecavüz etti. Öğretmenin şikayeti üzerine doktor hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
HASTANE EVRAKLARI İNCELENECEK
İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Y.C.K. ve taraf avukatları katıldı. Adli Tıp 6. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor mahkemeye ulaştı. Raporda Ö.A.G.'nin ruh sağlığının bozulduğuna oy birliği ile karar verildiği belirtildi. Mahkeme ise mağdurun tüm hastane evrakları dikkate alınarak, ruh halinin tecavüzden önce bozulup bozulmadığının belirlenmesi için yeniden rapor istedi. Sanığın tutukluluk halinin ise devamına karar verildi.
bu haberi yazsam mı diye çok tereddüt ettim açıkcası düşününce bile midem bulanıyor çoğunuza fazlasıyla kötü hissettirecek biliyorum ama daha önce bir arkadaşım da taciz edildiğini yazmıştı o yüzden yazma gereği hissettim takvim gazetesinin haberi, doktorunuzu seçerken dikkatli olun kızlar tek başınıza gitmeyin.
tebrikler ederim canım sende yeni gelin oldun artık eşinle birlikte huzurlu ve mutlu yıllaragünaydınnnnnnnnnnn;
gün bana bugün gerçekten aydı,darısı tümmm arkadaşlarımın başına,
dün kabusum bitti,kurtuldum bu strestenn.yendim seni VAJINUSMUSSS. sabahı zor bekledim sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
ve veee teşekkür etmek istedim. aslında ilgili konu başlığı kapandı ama burdan takip eden herkese bu msj ulaşacaktır. ben z.yağı mucizesi ile yenenlerdenim. bırakın parmağı içine almayı dokunmaya bile korkan ben şimdi yenenlerden oldum.
z.yağı başlığını görüp sıkıca takip etmeye başladım. öncesinde parmak egzersizlerini denemek istedim ama asla cesaret edemedim. bir iki deneme başarısız olunca korktum ama kkaderimin ve değerli bir iki arkadaşımın desteği ile z.yağını denedim. birkaç kez z.yağı ile parmak denemesi yaptım,eş denemesine gerek kalmadan bu iş bitti. ve cidden yenen ve bir zamanlar hadi canım nasıl acımıyor deyip kızdığım arkadaşlarıma hak veriyorum kiiiiiii hiçççççççççç acımıyor,sadece cesaret ve kasmamak yetiyor.kaderimin söylediği bir iki taktik vardı,onları yaptım ve bitttiiiii. KOCAMAN KOCAMAN TEŞEKKÜRLERİM KADERİM SANAAAAAA,COMBO SENİDE UNUTMUŞ DEĞİLİM TATLIM. SHIMARIK,TTUSEM EVARA26 VE ADINI YAZMAYI UNUTTUĞUM TÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER (BU YAZDIKLARIM ARASINDA YENENDE VAR YENMEYENDE AMA HERŞEYE RAĞMEN HEP DESTEK TAM DESTEK OLDULAR) SAYFAYI KAPATMAYI BAŞARANLARA BELKİ DİP NOT OLUR BU. Z.yağı denedim ve onların sandığı gibi kötü bişi olmadı aksineeeeee mucize oldu yenemem diyen ben yendimmm hemde çok kolay. Konu kapandığından bu yana çok girmiyorudum foruma ama kapanan konu başlığı benim mucizem olunca burdan özellikle yazmak istedim. birde benim gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlarıma cesaret olsun istedim. çünkü ben böyle yazıları görünce daha da ümitlenip cesaretleniyordum. Kızlarrr korkmayın ACI yokkk,BASKI yok İNANIN ZERRE ACI YOKKKKK YETERKİ KENDİNİZİ KASMAYINNNN.