Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimde basi girior agri yapior batior esimde tamam dur diyor Öle nezaman gecer insallah gecer herksdemi böle batma oluor ki sen yaparsin inanirim
destegın ıcın sagol canım.. Gecıcek inş. Ne kadar rahat olursak okadar batma gecer
Allahima şükürler olsun ki dün gece bu ileti yendim. Ama bugün regl oldum ve yaklaşık 1 hafta ilişki olmayacak. Benim korkum acaba araya böyle zaman girince tekrar eskiye döner miyim. Açıkçası biraz korkuyorum. Acaba yine bu kadar rahat ilişkiye girebilir miyim

inşaAllah bırdaha böyle bır sorunun olmaz canım. Korkup endıselenme güzel düşün. Ve bebek calısmalarına basla :)

canım bizim doktora git gitme gibi bir yorum yapmamız doğru değil, ben kendim egzersiz yaparak yendim istersen başla bir dene yapabilirsin ama önce inanmak ve kararlı olmak gerekiyor.

egzersiz olarak kulak çubuğu ile başlamıştım regl olunca bıraktım farklı aparatlar ne kullanmalıyım onu düşünüyorum. birde eşimin parmağı giriyor ama orda sonra yaptığımız tüm denemeler acı ve kanla sonuçlandı:KK43: eşim reglmin bitmesini bekliyor ve şu an çok endişeliyim

egzersiz olarak kulak çubuğu ile başlamıştım regl olunca bıraktım farklı aparatlar ne kullanmalıyım onu düşünüyorum. birde eşimin parmağı giriyor ama orda sonra yaptığımız tüm denemeler acı ve kanla sonuçlandı:KK43: eşim reglmin bitmesini bekliyor ve şu an çok endişeliyim

tam olarak hazır olduğunu hissetmeden deneme canım, önce kendi parmağınla dene, aparat olarak dilatör ya da kendimizin hazırladığımız aparatlar var, mum, kalem vs bunlara peteçe sarıp üzerine condom geçirerek, condoma ıslak pamuk sıkıştırarak, sen karar ver ayrıntılarıyla anlatırım nasıl hazırlaman gerektiğini, eşin biraz bekleyecek canım destek olacak bu naz değil, kapris değil psikolojik bir rahatsızlık, sen kararlı olacaksın, doktora gitsen o da sana yine egzersiz yaptıracak.

tam olarak hazır olduğunu hissetmeden deneme canım, önce kendi parmağınla dene, aparat olarak dilatör ya da kendimizin hazırladığımız aparatlar var, mum, kalem vs bunlara peteçe sarıp üzerine condom geçirerek, condoma ıslak pamuk sıkıştırarak, sen karar ver ayrıntılarıyla anlatırım nasıl hazırlaman gerektiğini, eşin biraz bekleyecek canım destek olacak bu naz değil, kapris değil psikolojik bir rahatsızlık, sen kararlı olacaksın, doktora gitsen o da sana yine egzersiz yaptıracak.

eşim destek olmaya çalışıyo daha çok günümüz var faln diyo arada ama biliyorum o da sıkıldı:KK43: ben 13 tane kulak çubuğunu condoma geçirip yapabilmiştim canım sonra eşimle de tek parmak yaptık olmuştu sonra denemeye karar verdiğimzde kötü sonuçlanınca ben bıraktım egzersizi araya da regl girdi işte şimdi regl bitince nasıl devam edeyim mum mantıklı gibi ya da iki parmak falan mı devam etsem

:KK52:
herşey senin elinde canım 3 gün sonra jeli bıraktım 1 hafta sonra da bütün sorunlarım bitmişti, hep çekinerek hep hazırlık yaparak mı olacak diyordum bu dertten çekmemiş kadınlar gibi olacak mıyım düşünüyordum hepsi geçmişte kaldı 1,5 yaşında oğlum var, zaman insanın gözünde büyüyor ama bir bakmışsın birden mazi oluyor, senin için de çok yakın zamanda mazide kalacak bu dertler.

Neguzel insallah hepimiz böle oluruz allah anali babali buyutsun normal dogum mu ???

Istanbul 22 insallah Canim tabi destek vercem ceken anlar:KK66:

eşim destek olmaya çalışıyo daha çok günümüz var faln diyo arada ama biliyorum o da sıkıldı:KK43: ben 13 tane kulak çubuğunu condoma geçirip yapabilmiştim canım sonra eşimle de tek parmak yaptık olmuştu sonra denemeye karar verdiğimzde kötü sonuçlanınca ben bıraktım egzersizi araya da regl girdi işte şimdi regl bitince nasıl devam edeyim mum mantıklı gibi ya da iki parmak falan mı devam etsem

bence ikisini de dene hangisiyle rahat edersen ona devam et muhakkak jel kullan.

:KK52:

Neguzel insallah hepimiz böle oluruz allah anali babali buyutsun normal dogum mu ???

Istanbul 22 insallah Canim tabi destek vercem ceken anlar:KK66:

olursun canım bak görürsün yakında sen de burda arkadaşlara yenmiş biri olarak şöyle yap böyle yap diyor olacaksın, sağol amin,yok sezeryan erken doğum, tansiyon, preeklampsi vs.. den dolayı, ama normal doğum yapan çok arkadaşımız oldu.

Normal dogum cok sancili diyorlar deme peki sezaryan nasil

sezeryanın sonrası zor, doğumda birşey hissetmiyorsun sonra ameliyat yeri birkaç hafta zorluyor bebişle, normal daha güzel ama şimdi çoğu kaslarımız kullanmadığımız için tembelleşiyor sancısı doğumu zor oluyor, şimdi bunları düşünüyorsun ama doğum anı gelince korkulardan ziyade bebeğini kucağına alma telaşı hepsini bastırıyor doğumdan sonra da bütün sancısı acısı unutuluyor, çoğunuzun nasıl bir özlem içinde olduğunuzu biliyorum bu dert hiç bitmeyecek hiç anne olamayacak gibi hissediyor insan, bir hamile haberi alsa bir hamile görse üzülüyor içi burkuluyor çekememezlikten değil bu ama, kendini eksik hissetmekten , çoğumuz özlemimize kavuştuk, darısı hepinizin başına canım.

sezeryanın sonrası zor, doğumda birşey hissetmiyorsun sonra ameliyat yeri birkaç hafta zorluyor bebişle, normal daha güzel ama şimdi çoğu kaslarımız kullanmadığımız için tembelleşiyor sancısı doğumu zor oluyor, şimdi bunları düşünüyorsun ama doğum anı gelince korkulardan ziyade bebeğini kucağına alma telaşı hepsini bastırıyor doğumdan sonra da bütün sancısı acısı unutuluyor, çoğunuzun nasıl bir özlem içinde olduğunuzu biliyorum bu dert hiç bitmeyecek hiç anne olamayacak gibi hissediyor insan, bir hamile haberi alsa bir hamile görse üzülüyor içi burkuluyor çekememezlikten değil bu ama, kendini eksik hissetmekten , çoğumuz özlemimize kavuştuk, darısı hepinizin başına canım.

Çok güzel destek oluyorsun bende senin gibi anne olmak istiyorum ilk birleşme bizim 26 Ekim de yaşandı sonraki denemeler de yanma oluyor halen düzelemedik inşallah düzelir bende mutlu bir aile olup anne olmak istiyorum şu yazdıkların sanki duygularıma tercüme oldu resmen

10cm ide bugün itibariyle başardım çook şükür Allah'ıma.Hemde 3 defa alabildim.Bundan sonra ne yapmam gerek.10 cm e devam mı ediyim biraz daha.yoksa eş denemsine geçeyim mi?acil cevap

X