Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar olduuuuuu inanamiyorumm olduuuuu. Eşimle ilişkiye girdik :-) ne ağrı ne acı. Sadece hafif bir sinek ısırığı o kadar. İlişkiden 1 saat önce 2 tane kas gevsetici 1 tane ağrı kesici ictim. Sıcak bir duş aldım. Son kez vajinami iyice yağlayıp önce orta parmagimi soktum. Sonra 2 parmak birden soktum. Psikolojik olarak iyice hazır olduğuma kendimi inandırdım. Sonra vajinamin içine iyice anestol sürdüm. 5 dk bekledim. Sonra ilişkiye girmeye çalıştık. Hiç bacaklarimi kasmadim. Eşimi itmedim. Mümkün olduğunca gevsedim. Birde baktım pıt diye oluvermis. Çarşaftaki kanı görünce ağladım. Eşiminde gözleri doldu :-) çok şükür Rabbime. Sakın korkmayın. Ben yaptıysam inanın herkes yapar

tebrikler ederim canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar inşallah :)

yendim sanmıştım bu illeti ama dün akşam ikinci denememiz olmadı bu sefer krem sürmedim z.yağıyla yumuşattım rahat olsun diye ben üstteyken tamamı girdi fazla acımadı ama gitgel yapamadım eşim üste geçti o da bacaklarımı havaya kaldırıp yapmak istiyo bende o zaman kasılıyorum bacaklarım titremeye başlıyo ama anlamıyo beni bitürlü sonra sınırlendı tartstık ayrı yattık bundan snra bitti artık denemicem keinlikle...:KK43:(

Benm de gerckten yenen bırılerı ıle konusmam ggerek. Cok mutsuzum sankı hıc olmıycak tedavıde oluyorum ama korkularımı yenemıyorum hala vagınama korkarak dokunuyorum :KK43: bu arada 1 bucuk yıllıkta evlıyım .parmak sokmaktan cok korkuyorum olmuyor ne yapıcam bılmıyorum lutfn yardmcı olurmsunz :KK43:

canım olmayacak diye bir şey yok bende senin gibiydim dokunamıyordum bile bir parma kbi boğumu yapabilmek için kaç gün uğraşmıştım hatta kendime ödül sözü bile vermiştim gaza gelip yapmak için o derece çok kötü durumdaydım bu durumlar hep malesef kçüklükten beri korumacı bi durumla yetişme veya yetiştirilme durumundan kaynaklanan tamamen pskilolojik bi durum beynimizin bi oyunu bu inan egzersizleri yaptıkca beyin kablleniyor artık pes ediyor sabırla bırakmadan sen devam et bak göreceksin burada herkes böyle ama bi şekilde pes etmeyip devam edip ve yeniyor bende 6 gün önce yendim kurtuldum bu dertten nasıl odu nasıl yendii bu kadar korkak biri dersende hep üstüne giderek bu korkunun hiç bir zaman pes etmeden sabah akşam çalışarak oldu inan korkacak hiç birşey yok mum dan parmaktan penis daha kolay sonuçta orası için yaratılmış bi organ böyle düşün olumsuz hiç birşey düşünme ve devam et sakın mutsuzluğa umutsuzluğa da kapılma çünkü beynin sana pes ettirmeye çalışıyor sen olmuyor olmuyor diyince kontrolleri beyninin eline verme sakın

yendim sanmıştım bu illeti ama dün akşam ikinci denememiz olmadı bu sefer krem sürmedim z.yağıyla yumuşattım rahat olsun diye ben üstteyken tamamı girdi fazla acımadı ama gitgel yapamadım eşim üste geçti o da bacaklarımı havaya kaldırıp yapmak istiyo bende o zaman kasılıyorum bacaklarım titremeye başlıyo ama anlamıyo beni bitürlü sonra sınırlendı tartstık ayrı yattık bundan snra bitti artık denemicem keinlikle...:KK43:(

canım çok büyük bi aşama kaydetmişsin bu aşamaya kadar gelip de pes edilir mi hiç eşinin de seninde biraz daha sabırlı ve anlayışlı olması lazım hangi pozisyonda daha rahaat hissediyorsan o pozisyonda alışana kadar devam etmeye çalışın gerisi kendiliğindne gelir zaten git gel de diğer pozisyonlarda hepsi olur zamanla ama daha 2.günden de bunların hemen olmasını beklemek hayal kırıklığı olabilir tabi bunlar normal şeyler eşini karşına al anlat güzelce aranıza gerginlik girmesin bu aşamaya gelmişken sakın pes etme canım inşallah herşey yoluna girecektir

Ya gerçekten kötü bi niyetin yoktur uyarmak için yazmışsındır ama burda yazılan her olumsuz şey dahada kötü etkiliyor insanı olumlu şeyleri paylaşmak daha ii oluyor yenenen biri olarak çok etkilendim.. Paylaşımı ayrıntılı olmasa dikkat edelim densede yeterdi die düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmam:KK17:

yok yanlış anlamadım zaten mesajımda da belirttim yazsam mı yazmasam mı diye tereddüt ettim biliyorum kötü etkilendiklerini yenmiş biri olarak ben de etkilendim, ama istismara açık bir konu böyle boyutları da var diye uyarmak istedim, bu sayfaya sapıklar falan çok dadanıyor çoğu arkadaşımız düşünmeden msn i falan veriyor nerden ne kötülük geleceğini düşünemeyecek kadar masumlar.

canım zamanla herşey istediğiniz gibi olacak hemen pes etmek olmaz, eşinle konuş önce biraz alış sonra onun istedikleri de olur, ne kadar çok deneme o kadar çabuk ilerleme küsmek yok erkekleri yumuşatmak bayanların elinde:KK28:

Nerden başlayacağım bilmiyorum. Bölük pörçük takip ettim. Ama anladığım kadarıyla önce kegel sonra ayna sonra aparat en son eş. Yanlış ya da eksik olabilirim kusura bakmayın.

önce kararlı olmakla başla canım sonra ayna alıp kendini incele, karşısında ıkın açıldığını göreceksin sonra kegel; önce serçe parmağının ilk boğumu yaptıkça hep daha ileriye gideceksin sonra işaret parmağı, onun tamamı, 2 parmak sonra aparat, ya da direk aparat seti ile başla bunları yaparken kayganlaştırıcı jel kullanmanı ve kaslarını sıkıp bırakmanı kontrol etmeni önerebilirim en son eş denemesi hazır olduğunu hissettiğinde, eşinle beraber de yapabilirsin egzersizi hem ona güvenmeni de sağlar, başlamaya karar ver gel aşama aşama anlatır burdaki arkadaşlar ben de yardımcı olmak isterim.

Benim eşimde aynıdını yaptı ilk gece ben o yüzden çok korktum ama o öyle olacagını sanıyor onu ikna et çünki 12 yıllık evli bi ablaya anlatmıştım o pozisyon acı verir normal dedi başta değilde biraz girdikten sonra bacaklarını beline dola oda sana doğru seni öperek yaklaşsın yendim ben ama hala azıcık bi korku var ama eşim o anda bana dokunup öpünce bırakıyorum kasmayı ucunu yerleştiriyoruz bana doğru yavaşça gelip duygusal bi bağ oluşturuyor öpüyor o an rahat bırakabiliyorum bide ne olursa olsun ayrı uyumayın bu uçurumu dahada artırır çünki uyurken aranızdaki negatiflik azalıyo.ama ayrı uyumak hislerinizi aynı oranda aynı tutuyor..pes etme onada hakver o kadar şeyden sonra rahatlıyamıyor..sadece onu ikna et bu yöntem değilde şöyle olsun de..

Ben yönü buldum otururum artık ama üstdeyken tabi ama oturdukca kuru oldugu ıcın zor oluyor artık yagla jelle oturcm ama cok sukur artık yonu buldum otururken ıkınırak oturdugum zaman gercekden rahat oluyor

Ben yönü buldum otururum artık ama üstdeyken tabi ama oturdukca kuru oldugu ıcın zor oluyor artık yagla jelle oturcm ama cok sukur artık yonu buldum otururken ıkınırak oturdugum zaman gercekden rahat oluyor

Canım üste geçtiğin zaman vajinaya da p...se de bolca kayganlaştırıcı jel sürün. Doğru yönü de bulduğuna göre artık ilk deneme de bu iş biter Allah'ın izniyle :)

Evet doktorun verdiği jeli kullanacm ve ve yağda cunku ne agrı var ne yanma sadece kuru oldugu gelgit tam olmadı ama yönü buldum zaten artık otomatik kendi gidiyor ben otrdugmda p.... Kendi hemen ynünü buluyor

tebrikler ederim canım sende yeni gelin oldun artık eşinle birlikte huzurlu ve mutlu yıllara :KK9::KK9:

çok teşekkür ederim canım benim ya.benim durumum farklıydı yani ben ilk gece olayını atlatmıştım ve çok zor geçmişti.zaten de tam olmamıştı.sadece canımın inanılmaz yandığı ile kalmıştım sonrasında malum korkular ama sonunda o korkularıda aştım ve engellediğim uzak durduğum olayı dün gece bitirdim. iyi dileklerin için çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim inş. tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu durumu yenmeyi. Dualarım tüm arkadaşlarımla,çeken bilir.

canım öncelikle sakin ol ve sakin kafayla düşünmeye çalış.öfkeyle kalkıp zararla oturma sonra ileride pişman olacağın şeyler olabilir. önce düşün herkes senini gibi aynı aşamalardan geçiyor. herkes senin gibi yapsaydı ortalıkta bir sürü sorunlu çift olurdu.hepimiz bundan ötürü eşimizle sorun yaşadık,bizler haklıyız ama onlarda haklı ben önce eşime kızıyordum ama sınra düşünüyordum ve hak veriyordum. onlar içinde kolay değil. eşiyle doğanın kanunu olan bişeyi yaşamak ister olmayınca da üzülür kendini onun yerine koy. ha tabi hep özveri senden beklenemez. eşininde seni anlaması ve yardımcı olması gerekir. bunun içinde sana tavsiyem lütfen onunla konuş,durumu açık açık anlat. çekineceğin utanacağın bişey yok,ayıp yok. o senin eşin çünkü. sonra deneme olayına gelince de o anlattığın pozisyonu biz ilk gece denedik. ve inanılmaz canım acıdı,sonrasında da 1-2 deneme yaptık ve aynı acıları hissedttim. bir türlü girişte olmuyordu sadece bol acı ve bol kanama. ben ümitsizliğe kapıldığım an aklıma sağlıkçı bir arkadaşım geldi ona sordum ki o da evli bir bayandı daha iyi anlardı.bana bu pozisyonun kaç yıllık evliliklerde kullanıldığını,vajisinin iyice esnemiş olan kişilerin denediği pozisyon olduğunu anlattı. pergel gibi düşün dedi. bacakların ne kadar açılırsa vajinanın açısıda öyle açılır,ne kadar daraltırsan o kadar açın daralır dedi. sen bacaklarını öyle yaptığın zaman vajinan esnek olmadığı için açın daralıyor ve canın acıyor. eşin sana ya arkadan yaklaşsın ya da sen eşinin üstünde ol. ben böyle yendim dün gece. vajinanın kuru olmamasına dikkat et. veeee en önemlisi kasma,kasma demek kolay biliyorum o an gelince kasıyorsun kastığın an ıkın. burdaki çok değerli bir iki arkadaşım aynı tavsiyeleri verdile. ne kadar doğru demişler.ıkın,nefes al ver,ve pozisyonunu vajinin geniş açıda olacağı pozisyon seç.eşine de bunu anlat.emini anlayacaktır. birde ne olursa olsun ayrı yatma ben eşimle yatağa küs girdiğim zamanlarda bile sabah kalktığımda dünün siniri kalmadan kalkmış oluyorm. küssenizde aynı yatakta olun. arkanı dön yat ama aynı yatakta yat. zaten bu durumdan gerginsin ipler iyice gerilirki bu zamanda buna gerek yok.:KK20:

Birde bu jellerin zararı varmı tabi doktor veriyor ama jellerin zararlı oldugunu soylnmisdi hamilelik ıcın dogrumudur

öyle söyleniyor ty&ja jel kullanmıştım hamilelikte de kullanılır yazıyordu, hemen hamile kalmış biri olarak yazıyorum birkaç ay kendine ve eşine zaman tanı insanda fazlasıyla bebek özlemi oluyor biliyorum ama birkaç ay geçmeli bence, hemen istiyorsan korunma tabi ama kafanı da hep hamileliğe takma.

3 yıllık evliyim daha yeni yendim sayılır yani esımde bnde cok bebek ıstıyoruz korunmam zaten esımde bnde korunma gibi br durumu gundeme getrmyrz daha yeni 1 ay oldu tam yeneli ama jel verdi doktorum zararı varsa kullnmk isdemem zeytnyagıyla devam ederm jelin adıda K-Y

sen nasıl bir tedavi gördün dilatörden önce hipnoz falan gördünmü. ben tek basima o kadar denedim ki olmadi Ama esimle yapinca bir parmagini aldim gerisi gelmiyordu sonra dilatör geldi aklimiza bakalim artik gelince onla çaliscaz doktora gitmek istiyorum ama milyarlarca borcumuz var. Sen kesin çözüm aldinmi prki

evet hipnoz yaptı ama bilincin açık.diğer drlar naısl çalışıyoır bilmiyorum murat ulusoy hipnoz yaptı herada hipnozsuz tedavi oldu 3 arkadaşım her drun formülüd eğişik ama hepsinin tek ortak noktası var ki aparat.illa ki kullanıyosun o yüzden kendin aparat seti al vajinismus dilatör seti diye arat bir çok link çıkıyo bütçene uygun olanından edinirsin yurtdışından ya da yurtiçinden.sonra onalrla çalış.bu şekild eyenen parası yanına jalan çok kişi var ama olmuyos ailla ki dra gitmek şart.beklememeklaızm.

3 yıllık evliyim daha yeni yendim sayılır yani esımde bnde cok bebek ıstıyoruz korunmam zaten esımde bnde korunma gibi br durumu gundeme getrmyrz daha yeni 1 ay oldu tam yeneli ama jel verdi doktorum zararı varsa kullnmk isdemem zeytnyagıyla devam ederm jelin adıda K-Y

zeytinyağının etkisini bilemiycem ama bebek isteyenler bebe yağı kulalnabilirler zararı yok yazıyodu dr yorumlarının olduğu birkaç sitede.bend e yakınalrda araştırdım kendim için.zeytinyaının asiti var bildiğim ama zararı olcak boyuttua mı bilemiycem sperm için.

Son düzenleme:
X