Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

ben soruym eş denemelerı ve egzersız yapıyorum. Muayene oldum zarın cogu duruyormus. Denelerde agrı ve batma oluyor. Tahrıs ıcn doktor bırsey sylemedı dıştan baktıgı ıcın. Sence zardan sebep olabılırmı bu batma ve agrı? Bırkerelık agrımı yoksa zar gıdınce oda gıdermı? Bu arada sen ne durumdasın cnm?

İyiyim canım saolasın :) Sen nasılsın neler yapıyorsun ?

Kimsecikler kalmadı artık eskilerden

bende iyiyim canım bak geri geldik işte takılırız yine malum kış geldi herkez evinde yazın millet koptu ama toplanırız yine inş. Allah kötü gün göstermesin.. bu arada bebişin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına al inşallah canım...

Canım ağrı ve batmanın sebebi kendimizi kasmakla ilgili. Vücudumuzu ne kadar rahat bırakırsak egzersizleri o kadar hissetmeyiz. Tahriş içinde kayganlaştırıcı jel kullanırsan ve kendini sıkmazsan hiçbirşey olmaz. En azından bende olmamıştı tatlım. Tahriş olduğu an 1-2 gün bırak egzersizi. Canım yanar yoksa. İlişki esnasında inan ne ağrı ne batma var. İlk ilişkilerde biraz basınç hissediyoruz o da alışana kadar. Ağrı ve batmanın sebebi vajinaya ilk defa yabancı bir cisim giriyor. İlk denemelerde vücut alışana kadar hafif yanmalar olabilir ama kendini kasmadığın sürece bunları çok fazla hissetmezsin. Zara da çok fazla takılma. O egzersizlerde bile esner.

bende zar yok canım gitti ama o dediklerin deneme yaparken bendede oluyor bence zarın bir alakası yok zar zaten çok basit birşey onu hiç hisetmedim sakın takılma zara bizler birşeyleri bahane etmeyi severiz kendimden biliyorum zar varken zar diyoruz o yokken sıkıntı devam...

Amiiin canım güzel duaların için çook teşekkür ederiz

Sen de artık lütfen kendin için yen şunu Bu huzursuzluğu en iyi bilenlerdenim çünkü

Sen de artık lütfen kendin için yen şunu Bu huzursuzluğu en iyi bilenlerdenim çünkü

canım ben biraz ilerledim ama tamamını bi yapamadım çok defa ucunu aldım hatta çok demiyim her denemede her yakınlaşmada artık ucunu alıyorum korkmuyorumda ve şunu farkettim eskiden ucu bile değse hisettiğim o şeyler azaldı yani ucunu ala ala alıştımmıdır nedir başta yine biraz endişe ediyorum ama artık ucundan fazlası kolay giriyo çok sıkıntı yaşamıyorum bunu görüncede inancım artıı cesaretim artıyor da denmeye vakit bulamıyoruz kışda geldi bu işi kışın yenicez yazın tatilden gelenden gidenden hiç olmuyo valla..

merhaba canım.. nasılsın ? diğer topik kapanmış ekşi sözlüğe malzeme olmuş , görünce şok oldum

Cecemm canım bence senin işin bitmiş :) Sen uzatmaları oynuyorsun Eşinle konuşsan yine ucunu aldığın bir zamanda sana söylemeden yavaş yavaş ilerlese.... İnan bana göre en zoru ucunu almak. Ben ucunu aldıktan sonra eşime hep oldumu diye soruyordum. Olan oluyormuşta haberim olmuyormuş

merhaba canım.. nasılsın ? diğer topik kapanmış ekşi sözlüğe malzeme olmuş , görünce şok oldum

merhaba canım hoşgeldin maalesef öyle oldu yapacak birşey yok bazı şeylere engel olamıyorsun işte ağzı olan konuşuyor aslında konuşulmasına karşı değilim ama onunda bi adabı var işte yapılan şeyin (zeytin yağının) yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz ama umursamıyoruz işte bazıları bunu anlamıyor lafı dolandırıyorda dolndırıyo boşver ama ben her denemede ihtiyac duymuyorum şimdiye kadar 1 kere kullandım iyide sonuç aldım onsuzda yapabiliyorum yani çokda kapılmamak lazım kaderim için üzüldüm onun derdi yardımcı olabilemkti zeytinyağı olayı biraz abartıldı maalesf herşeyde hayır var diyerekten konuyuda kapatalım gitsin artık..

baharcım katılıyorum inan en zoru ucu haklısın ama 1 boğum alıyorum 2 .ci boğumda o takılan yer dediğimiz yerde işte bi kasıyorum bu sefer eşim itekliyo gitmiyo yani yatak ucunda altta ben olduğum için vaji popo yönüne gidiyo haliyle orada bir eğilim oluyo orda takılıyoruz sanırım bi onu aşabilsek zaten takılmasından yapamıyorum canım ya

Cecemm canım üstte sen olsan bi de öyle denesen. En azından kontrol tamamen sende olur. Ben üstte yenmiştim. Daha sonraki denememi normal alta geçerek yapmıştım. Yani normale dönmüştü. Bide öyle den canım

slmmm bnimde bi sorum olcak bn bes yillk evliyim ve birbucuk ay once yendim cok sukur bn yendim esimde basladi sorunlar moralm bozuluyo zamn zamn baznde oluruna birakiyorm esimde isteksizlk var yani birbuck ayda toplasan bes kere denemisizdir ara ara deniyorz oyle oluncada bnde alisamadm hala p...s icerdeyken kasiyorm ve ilerlemesini englliyorm bide hep ayni pozisyonda yapabiliyorz bn yatagin ucuna yatiyorm esim ayakta esim hic zevk almadigini soyluyo bnde tabi iliski deil iskence yasiyorz yani dert bitmiyo bnlarlada kalsa yine iyi bide bes yilda surtnme yyoluyla bosalmaya alistigi icn vajinaya dahha bosalamadi bnde anne olmk istiyorm bian evvel napicagimi sasrdim duzene girermi napicam bn bihaftadr denemiyorz cnku enson ilskide canm yanmisti oyuzden kirkuyorm gwriledm sanki offf napabilirm esim bosalabilirmi acaba zamnla yksa hep boylemi kalir((

Evet canım. bende kkaderim için üzüldüm. Feci dalga geçilmiş. aslında bazı konuların dışarıdan kişilerin okumaması gerekmez mi ? yani Gizli kalması gerek.. olduğu gibi bazı yerlerden alıntı yapmışlar.. Bilemiyorum ........

inş. Artık rahatlıkla yaparım. Ne kadar kasmamaya calıssam yıne batmalar hıssedıyorum hafıf degıl. Zar düşünmkte ıstemıyorum. Tskler..

Canım ben de 7,5 yıldan sonra yendim. Yendikten sonra sık sık ilişkiye girmek gerekiyor. Yoksa alışmak daha da erteleniyor. Eşin isteksiz olabilir inan bana bu normal. Çünkü egzersizler,denemeler derken zevk almadığı için istemeyebilir. Burada iş sana düşüyor. İstekli olmasan bile istekliymiş gibi görünüp eşini baştan çıkaracaksın tatlım. Çünkü alışmak için sık sık en azından 1-2 ay düzenli ilişkiye girmek gerekiyor. bizim ilk normal ilişkimiz benim tahriğimle olmuştu. O zaman herşey akışına kalıyor. Bana göre altta olan poziyon en kolayı. Tam ilişki esnasında sol tarafını hafif kaldırıp sağa doğru yatıyormuş gibi yap tatlım. Ben o poziyonda çok rahat oluyordum. Kendini kasma. En son ilişkide kendini demek ki çok kastın ve zorlandın. Bunları unut ve sadece eşine odaklan. Daha doğrusu o anın tadını çıkarmaya çalış

düşünmemeye calısıcam denemeye devam. Cecemm bak ben üstte ayaklarım tıtrerdı ama üstte gectım yüzüm dönük sırf ben yöneterek yavas yavas ve ıkınarak nefes aldım ılerlettım ve tamamen oturuyordum nerdeyse. Ama denemeye devam ve rahatlıkla yapmaya calısıcam inş. Sende öyle dene. Ve orası esneklıge alısmadıgı ıcın agrı duyuyoruz bıraz bak deneme yapmadan önce apartla veya elınce dokun oraya parmakla denemakas haraketı yap ıcerını yanlardan bastır alıstırmaya calıs o hısse. Ve bı kayganlastrcı sür. Cok daha kolay oluyor alıstırınca ve pes etme ıkın yavas ve sabırla. Muhabbet ederek akısına bırak ınsan rahat oluyor

inş. Artık rahatlıkla yaparım. Ne kadar kasmamaya calıssam yıne batmalar hıssedıyorum hafıf degıl. Zar düşünmkte ıstemıyorum. Tskler..

Canım egzersizleri neyle yapıyorsun. Aparatla yapıyorsan genişliklerini yavaş yavaş büyüt. Her aparattan sonra 1 cm genişlet. Bide egzersizlerden önce duş al tatlım. Vücudun rahatlar

üstte yapamıyorum canım yani bugğne kadar hep denedim başarısız oldum imkansız benimi çin üstte yapmak ona emin oldum her denemede denedim yok olmuyor eşime göre kısayım o yapılı bacaklarımı okadar açamıyorum hemen ağrıyor duramıyorum öyle 2 3 dk dan çok hep altta yapabiliyorum maalesef..

katılıyorum forum yöneticleri başlıkları bırakıp ilk sayfayıda bi şekilde açık bırakıp bu konuşmaları üye lik dışındaki kişilerin görmemesini sağlıyabilirler böyle birşey mümkün ama isteyen olmadımı acaba ondan ilgilenmemiş olabilirler ama okuyan olursa ben böyle birleyin yapılmasını rica ediyorum üyesiz lere kapatılsın başlık ve açıklama kalabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…