Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

düşünmemeye calısıcam denemeye devam. Cecemm bak ben üstte ayaklarım tıtrerdı ama üstte gectım yüzüm dönük sırf ben yöneterek yavas yavas ve ıkınarak nefes aldım ılerlettım ve tamamen oturuyordum nerdeyse. Ama denemeye devam ve rahatlıkla yapmaya calısıcam inş. Sende öyle dene. Ve orası esneklıge alısmadıgı ıcın agrı duyuyoruz bıraz bak deneme yapmadan önce apartla veya elınce dokun oraya parmakla denemakas haraketı yap ıcerını yanlardan bastır alıstırmaya calıs o hısse. Ve bı kayganlastrcı sür. Cok daha kolay oluyor alıstırınca ve pes etme ıkın yavas ve sabırla. Muhabbet ederek akısına bırak ınsan rahat oluyor

evet haklısın ama üstte hiç yapamıyorum ben canım bacaklarımın altına ince minder bile koydum yükselmek için ı ıhh yok olmmuyo eşim bile dedi bunu sen yapamıcan dedi yani adamda sıkılıyo öylece üstte çok zor altta kasmamayı becerebilirse alt daha kolay geliyo bana..

Canım egzersizleri neyle yapıyorsun. Aparatla yapıyorsan genişliklerini yavaş yavaş büyüt. Her aparattan sonra 1 cm genişlet. Bide egzersizlerden önce duş al tatlım. Vücudun rahatlar

aparat,parmak,eş denemesı hangısı o an yararlı olacagını hıssedıyorsam kendımı yıpratmamaya calısara yapıyorum. Aparat normel mumdan 3-4 cm kalın. Büyütüyorum esneklıge pek alısamadm henüz. Eş denemesınde tam sona gelıyor dar bıyere gırıyor sanki batma hıssı gelıyor. Evet güzel fıkır cok sağol. Tam yenebılsem üzerımden yük kalkıcak ve bebek düşünüyorum. Adetım bıttı sayılır yumurtlama günlerım...

aparat,parmak,eş denemesı hangısı o an yararlı olacagını hıssedıyorsam kendımı yıpratmamaya calısara yapıyorum. Aparat normel mumdan 3-4 cm kalın. Büyütüyorum esneklıge pek alısamadm henüz. Eş denemesınde tam sona gelıyor dar bıyere gırıyor sanki batma hıssı gelıyor. Evet güzel fıkır cok sağol. Tam yenebılsem üzerımden yük kalkıcak ve bebek düşünüyorum. Adetım bıttı sayılır yumurtlama günlerım...

istanbul canım bende o dediğin yerde takılıyorum hep yanı bende ucundan fazlasını aldıgım anlar oluyo ama takılıveriyorum dediğin gibi batmalar oluyor ve tıkanıp kalıyorum çoğukez ıkınmayı unutuyorum ıkınsam ve korkumu yensem olacakda o an herşey cesaret...

evet haklısın ama üstte hiç yapamıyorum ben canım bacaklarımın altına ince minder bile koydum yükselmek için ı ıhh yok olmmuyo eşim bile dedi bunu sen yapamıcan dedi yani adamda sıkılıyo öylece üstte çok zor altta kasmamayı becerebilirse alt daha kolay geliyo bana..

cecemm bunu sıkıntılı durum gıbı düşünme. Bunu ıkınız başarıcaksınız beraber. Tek zaten olmaz herkes bırbırıne destek olucak. Bnde üstte hıc yapamam dıyordum ama bır ayagımı dayadım öne egılıp arkamı gerıye dogru yavasca yaptım. Korkma güclü durmaya calıs bu cok normel Rabbim ona göre yaratmıs bızı. Hatta bunu sıkıntılı duruma getırmemek ıcın yıprandıgınz anda bırak bırkac gün baharın dedıgı gıbı. Sırf bırbırınızle muhabbet halınde ol ortamı süsle mum yak ön sev.yi uzun tut. Konuş.. Yani anladın utanma amaç aşk

istanbul canım bende o dediğin yerde takılıyorum hep yanı bende ucundan fazlasını aldıgım anlar oluyo ama takılıveriyorum dediğin gibi batmalar oluyor ve tıkanıp kalıyorum çoğukez ıkınmayı unutuyorum ıkınsam ve korkumu yensem olacakda o an herşey cesaret...

Canım o takıldığınız yer derin bir nefes ve ıkınmaya bakar o kadar :KK34: Eğer eşinizde yön problemi yoksa ıkınmayla bu iş biter. Yön problemi varsa acıyı hissedersiniz. Onun için yavaş yavaş deriiiin nefes alın ve nefesinizi verirken eşiniz devamını getirsin.

cecemm bunu sıkıntılı durum gıbı düşünme. Bunu ıkınız başarıcaksınız beraber. Tek zaten olmaz herkes bırbırıne destek olucak. Bnde üstte hıc yapamam dıyordum ama bır ayagımı dayadım öne egılıp arkamı gerıye dogru yavasca yaptım. Korkma güclü durmaya calıs bu cok normel Rabbim ona göre yaratmıs bızı. Hatta bunu sıkıntılı duruma getırmemek ıcın yıprandıgınz anda bırak bırkac gün baharın dedıgı gıbı. Sırf bırbırınızle muhabbet halınde ol ortamı süsle mum yak ön sev.yi uzun tut. Konuş.. Yani anladın utanma amaç aşk

yok canım utanma filan yok eşime çok aşığım oda öyle Allah razı olsun büyük destekçim işte demekki şuan aynı durumdayız osona doğru takılan daralan yeri geçtikmi bitti bu iş inşallah...

Canım o takıldığınız yer derin bir nefes ve ıkınmaya bakar o kadar :KK34: Eğer eşinizde yön problemi yoksa ıkınmayla bu iş biter. Yön problemi varsa acıyı hissedersiniz. Onun için yavaş yavaş deriiiin nefes alın ve nefesinizi verirken eşiniz devamını getirsin.

aynen canım ıkınmayı unutuyorum tavana yazı yazıcam ıkınn ıkınn diye :KK1: inş. bu sefer yenerim..

Bak sırf cesaret gıbı düşünme coğu sevgi o an ne kadar rahat ve ısteklı oldugun.. Bız aynı sayılırız ozaman. Ben o aşamadayken bırkac gün deneyerek yaptım. Deneme yaparken cok zorlama kendnı bırak hatta dursun o şekılde eşin hıc kıpırdamasın. Sen elınde harakettır esnettırır gıbı. Gülün,konuşun o sana morel versın. Ama asla acele ettırmesın. İnş. Başrıcaz Rabbimin izniyle. Ikın ve cok yavas. Ikındıgın anda sırf kontrol sende olarak cek kendne orayı tutarak. Ve eşine haraket etmemesını söyle ama sıkmayarak. Ve ben ıttırınce cok milim milim gel cok gıtme demeyı unutma.

bahar yöne ve kasmamaya calısıyorum ıkınıyorum o daralan yerı inş. Gecmeye calısıcam. Hırs lazım bırazda. Cecemm Rabbim eşlerın aşkını hem çoğaltsın hayırlısıyla inş. Önemlı olan bu. Zaten aşk olduktan sonra karsılıklı destek ve morel olur

Bak sırf cesaret gıbı düşünme coğu sevgi o an ne kadar rahat ve ısteklı oldugun.. Bız aynı sayılırız ozaman. Ben o aşamadayken bırkac gün deneyerek yaptım. Deneme yaparken cok zorlama kendnı bırak hatta dursun o şekılde eşin hıc kıpırdamasın. Sen elınde harakettır esnettırır gıbı. Gülün,konuşun o sana morel versın. Ama asla acele ettırmesın. İnş. Başrıcaz Rabbimin izniyle. Ikın ve cok yavas. Ikındıgın anda sırf kontrol sende olarak cek kendne orayı tutarak. Ve eşine haraket etmemesını söyle ama sıkmayarak. Ve ben ıttırınce cok milim milim gel cok gıtme demeyı unutma.

bahar yöne ve kasmamaya calısıyorum ıkınıyorum o daralan yerı inş. Gecmeye calısıcam. Hırs lazım bırazda. Cecemm Rabbim eşlerın aşkını hem çoğaltsın hayırlısıyla inş. Önemlı olan bu. Zaten aşk olduktan sonra karsılıklı destek ve morel olur

amin canım inşallahh cümlemizin bu arada yazdıklarınla yaşadıklarım birebir canım aynılarını yaşıyoruz eşimle dediklerinin hepsini uyguluyorum bende zaten oyüzden yol aldık yoksa alamazdık işte yarısında takıldık kaldık inş. o takılmayıda aştıkmı diyorum ya cesaret o an nş. gelir o cesaret bize canım..

amin canım inşallahh cümlemizin bu arada yazdıklarınla yaşadıklarım birebir canım aynılarını yaşıyoruz eşimle dediklerinin hepsini uyguluyorum bende zaten oyüzden yol aldık yoksa alamazdık işte yarısında takıldık kaldık inş. o takılmayıda aştıkmı diyorum ya cesaret o an nş. gelir o cesaret bize canım..

amin canım. Ben adetım bıter bıtmez devam edıcam sende başla sonra gelsın bebeklerımız :)

amin canım. Ben adetım bıter bıtmez devam edıcam sende başla sonra gelsın bebeklerımız :)

inş. canım bende bu 1 hafta deneme yapamıcam inş. önümüzdeki hafta yapıcam adet olucam pazartesiden sonra artık biter bitmez bende denicem adet olduğumda ağır geçiriyorum burda olamıcam oyüzden.. :) bitince tekrar gelirim inş. ve devam edriz..

Canım ben de 7,5 yıldan sonra yendim. Yendikten sonra sık sık ilişkiye girmek gerekiyor. Yoksa alışmak daha da erteleniyor. Eşin isteksiz olabilir inan bana bu normal. Çünkü egzersizler,denemeler derken zevk almadığı için istemeyebilir. Burada iş sana düşüyor. İstekli olmasan bile istekliymiş gibi görünüp eşini baştan çıkaracaksın tatlım. Çünkü alışmak için sık sık en azından 1-2 ay düzenli ilişkiye girmek gerekiyor. bizim ilk normal ilişkimiz benim tahriğimle olmuştu. O zaman herşey akışına kalıyor. Bana göre altta olan poziyon en kolayı. Tam ilişki esnasında sol tarafını hafif kaldırıp sağa doğru yatıyormuş gibi yap tatlım. Ben o poziyonda çok rahat oluyordum. Kendini kasma. En son ilişkide kendini demek ki çok kastın ve zorlandın. Bunları unut ve sadece eşine odaklan. Daha doğrusu o anın tadını çıkarmaya çalış
evt cnm sninkide uzun surmus nyse bitms asmissin bn nekadr istkli gorunsemde adam istedigi zamn deniyo istemedigi zamn yok oyle iste bi bosalabilse sndede boyle sorunlar olmsmuydu esin zorlanmsmiydi vajinaya bosalmada hamilesin galiba
allah tamamina erdirsin rabbm isteyn herkese nasip etsin biz snle knusmusmyduk bikac ay once sanirm bahar nickli biriyle konusuyodk ama oda yedibuck yilda ynmisti sanirim

inş. canım bende bu 1 hafta deneme yapamıcam inş. önümüzdeki hafta yapıcam adet olucam pazartesiden sonra artık biter bitmez bende denicem adet olduğumda ağır geçiriyorum burda olamıcam oyüzden.. :) bitince tekrar gelirim inş. ve devam edriz..

tamam canım yıne görüşürüz adetken deneme yapma,dınlenmeye al umarım hafif gecer. Bende başlıcam bakalım inş olucak

tabiki yardımcı olurum canım.

10 parça kağıt havlu kopardım. üst üste koydum.
enlemesine katladım. uç kısmı ince olacak şekilde katladım.
streçledim. mezuroyla ölçtüm çevresini 10 cm oldu.
zeytinyağıyla denedim. oldu.

Herkes için ne kadar basit ama benim gözümde nasıl büyük bir dağ. Altında kalmışım gibi.

cnm bsla biyerden eger durursan ilerleyemzsin yasadigin sikinti stresde yanina kalir burda herkes birbirini cok iyi anliyo cnku hepimizn derdi ayni ama biyerden baslarsan nasil aktigini ilerledigini gorceksin inan bnde oyleydim herkes icn basit gelen seyi bna niye zor geliyo derdm kndime biyerden basladm ve korkularimin uzerine gittm herkes sna biyere kadr yardm edebilir sn kndi kndinin dk.olcaksin ltfen bsla bi adim at ve hergun adimlarinin hizlndigini gorceksin

Canım ben ıkınırken sanki orasını daha çok sıkıyomuşum gibi geliyor.ıkınma işini beceremedim :)nasıl yapıyosunuz.

X