Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kkaderim hayırlısı olsun üzülme canım sen yine burdan ayrılma herkeslere yardım et bence çok yardımın dokunuyo insanlara hele hele de burda kızlar psikolojik olarak yardıma çok muhtaçlar.
Ayrıca kızlar birşey sorucam eşimle ilk defa yağ falan kullanmadan kendi ıslaklığımızla ilişkiye girdik saydım adetimin başlangıcından sonra 18.gününe denk geliyo acaba hamile kalır mıyım ertesi günü hapı mı alsam ne yapsam çok korkuyorum çok

zaten sizin varlığınız beni rahatlatan canım benim,Allah razı olsun ve inşallah sizde biran önce kurtulun bu sıkıntılardan.
keşke kendileri çalıp kendileri oynasalar bu kadar üzülmezdim ama bizede zarar verdiler bak, gündür millet kendi derdini unuttu, ben rahatça yazamıyorum kızlar şu şöyle diye, çünkü sürekli biri bizi gözetliyor durumları var.

Allah bizimle uğraşacak moral keyif bırakmasın onlarda ne diyeyim, birde dün biri gelmiş bize vajina florası falan anlatıyor, kimse bizimle değil yöntemimizle alay ediyorlarmış,orda birsürü yazar varmış, birkaç tanesi alay etmiş heryerde çürük yumurta çıkarmış, bizim konumuzla ilgili yazanların sadece birkaç tanesi sağlam gerisi ağza alınmayacak şeyler yazmışlar ama işin acısı hala savunuyorlar.

Allah büyük herkes ettiğini bulacak inşallah.birisi demiş ki bize beddua ediyorlar ben erkeğim vaji yaşamam için diye uzunca birşeyler yazmış, sanki bizimle alay ettikleri için sadece vajinismus gelebilir ya başlarına. görecekler inşallah.

hamile kalmak istemyrmusun

zaten sizin varlığınız beni rahatlatan canım benim,Allah razı olsun ve inşallah sizde biran önce kurtulun bu sıkıntılardan.
keşke kendileri çalıp kendileri oynasalar bu kadar üzülmezdim ama bizede zarar verdiler bak, gündür millet kendi derdini unuttu, ben rahatça yazamıyorum kızlar şu şöyle diye, çünkü sürekli biri bizi gözetliyor durumları var.

Allah bizimle uğraşacak moral keyif bırakmasın onlarda ne diyeyim, birde dün biri gelmiş bize vajina florası falan anlatıyor, kimse bizimle değil yöntemimizle alay ediyorlarmış,orda birsürü yazar varmış, birkaç tanesi alay etmiş heryerde çürük yumurta çıkarmış, bizim konumuzla ilgili yazanların sadece birkaç tanesi sağlam gerisi ağza alınmayacak şeyler yazmışlar ama işin acısı hala savunuyorlar.

Allah büyük herkes ettiğini bulacak inşallah.birisi demiş ki bize beddua ediyorlar ben erkeğim vaji yaşamam için diye uzunca birşeyler yazmış, sanki bizimle alay ettikleri için sadece vajinismus gelebilir ya başlarına. görecekler inşallah.

sağolasın canım bir süre kafa dinleyim bakalım aklım burda olacak ama şimdilik böylesi gerekiyor anlaşılan.canım herkesin yumurtlama tarihi değişken olabiliyor,regl düzenli değilse 18. günde bile denk gelebilir.

evet işte bende ondan korkuyorum arkadaşlarım arasında ilk gece bile hamile kalanlar var benim adet dönemim 25 26 27 28 bazen 29 gün oluyo yani kafasına göre düzenli değil. Diyeceğim o ki bende yağ kayganlaştırıcı vs. Kullanmadan ilişki olmuyo diye yaptık. Olunca şaşırdım bende. Hem de çok korkuyorum aradan 40 saat falan geçti neredeyse içsem mi içmesem mi kararsızım.prospektüste 72 saat içerisinde alınmalıdır diyo ama bilmiyorum hayırlısı olsun artık içmeye karar verdim şu an sanırım

canım dr falan var mı sorabileceğin,artık korkunu atmışsındır sen yağ falan kullanmana gerek yok ki, hep böyle beklemediğin zaman olur zaten,demek ki korunma yöntemide biraz zorlaştırıyormuş işini ondan yağsız zor geliyordu belki de.rastgele birşey yapma güzelim o ertesi gün ilaçları hakkında da senede bir kere kullan yok bilmem şu zararı var gibi şeyler yazmışlar geçen gün kızın birisine.
ama şimdi okudum ciddi yan etkisi yokmuş sende internetten bak bir hızlıca ona göre kullanacaksan vakit kaybetme.

Son düzenleme:

vallahi çok araştırdım ama herkes bişey yazmış kimi içilebilir demiş kimi asla içmeyin demiş çok kararsızım ama içmekten başka bir çarem kalmadı şu an hiç hazır hissetmiyorum kendimi hamileliğe falan. Alışma sürecini geçirmeden olmasını istemiyorum kafam öyle dağınık ki karnım ağrıyo sanki bir doluluk hissi tarzı birşey var bende rabbim aratmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah

canım haklısında şimdi eğer bebek tuttuysa sen onu öldürmüş olmuyor musun? duygu sömürüsü yapmak istemem kendince sende haklısın ama inan ben hamileykende 2 ay oldu hazır değilim ben ne yapıcam diyordum ama öldüğünü duyunca nasıl üzüldüm, dün konuşuyoruz eşimle yaşasa ne kadar olacaktı falan dedi de, insan hazır değilim sanıyor ama biz doğuştan hazırız aslında anneliğe, Allah o sevgiyi vermiş içimize, Allah aratmasın sen kendin bilirsin gülüm.

Allahtan korkan bu kadar lackalastirmaz bu durumu.Kimse burda akil savasi yada cahilliginin ne boyutta oldugunu ispatlamiyor ki. ( surekli cahillik diyorlarya hani, psikolojiden anlamayanlarin dilinden konusmak lazim) Herkes icine dustugu psikolojiyi anlatmaya dahasi atlatmaya calisiyor.

Umarim onlarda birgun beyinlerine bazi gercekleri, tecrubelerle anlatacak yollara , durumlara duserler. Ve bu tecrubeleri ayila, bayila yapamadiklarini ,mecburiyetten zorla oldugu gercegini yasasinlar.
Ancak o psikolojiyi birebir , hissettiklerinde yasam onlarin bildikleriyle sınırlı olmadigini , denize dusen yilana sarilir sozunun altinda ezilsinler..bi nebze psikolojinin ne oldugunu yasamis olurlar.

Yine soyluyorum kendimizle olan savasimizdan onlara ne..
Siz bildiklerizle, bilmisliginizle ovune durun , bizim de sizin yazarliginiza ihtiyacimiz yok.

Kaderim, canim sende kafani topla.
Bunlarin vesilesiyle de birazcik dinlenmis olursun :) her şerde bi hayir varmis. Buda sana dinlenmek olsun..

aynen canım sözünün üstüne lafım yok. ha birde yazar diyorlar ya kendilerine onada çok güldüm, eli klavye tutan herkes yazar olmuş yazık.canımsın çok sağol.

DOĞRU SÖYLÜYOSUN KADERİM NE YAPAYIM ARADA KALDIM EĞER TUTTUYSA BÖYLE BİRŞEY YAPMAK ÇOK GÜNAHTIR DEĞİL Mİ İÇİM ELVERMEZ AMA EŞİMİN ASKERLİĞİ FALAN DA DURUYO DAHA ONSUZ BÖYLE BİR GEBELİK YAŞAMAK İSTEMEM YANİ BEN TEK BAŞIMA BÖYLE BİR HAMİLELİK DURUMUNU KALDIRAMAM KORKARIM NE BİLEYİM aLLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

canım tşk ederim.aparat yapcamda nasıl yapabirim bilgi verebilirmisin.7-8 cm mum nerden bulabilirim.gercekten bilgim yok yardımcı olursan boncukk cok sevinirim.şimdiden tşk.

bilmiyorum ki canım benim sen kararver ama şartlar seni zorlayacaksa psikolojin bozulacaksa en iyi sen karar verirsin buna.Allah yardımcın olsun. zaman kaybetmeden kararını ver.

Mavikiz bak Avesra da yenmis arkadaslarimizdan sende asamalarini paylas ki sana da yardimci olmaya calissinlar...

Kizlar mavikiz benim bi yakinim sizleri okuyatak egzersizlere basladi yardimlarinizi esirgemeyeceginizi dusunuyorum)
Evet hepsini okuyorumm ve onlarin yaptiklarini gorunce cesaretleniyorum ama boncukkkkkk ben daha bu siteyi tam cozemedim :))) ben egzersizlere basladim sadece esim dun evde oldugu icin yapamadim tek p.egzersiziyapiyorumm ins.iki uc dev edicem

bilmiyorum ki canım benim sen kararver ama şartlar seni zorlayacaksa psikolojin bozulacaksa en iyi sen karar verirsin buna.allah yardımcın olsun. Zaman kaybetmeden kararını ver.

ilacı aldım ama içmekten vazgeçtim eğer öyle birşey varsa bunun hesabını ahirette ödeyemem .çok korkuyorum ama dua ediyorum allah hakkımızda hayırlısını versin...

ilacı aldım ama içmekten vazgeçtim eğer öyle birşey varsa bunun hesabını ahirette ödeyemem .çok korkuyorum ama dua ediyorum allah hakkımızda hayırlısını versin...

canım benim hakkında hayırlısı olsun ama bilmiyoruz araştır sonra üzülmeni istemem.bak özel msj yolluyorum.

bu bahsi geçen sitede kadınlar kulübüyle ilgili konu açmışlarda zaten birsürü saçma yorum yapmışlar, keşke bu kadar ciddiye almasaydık nerden bileyim bunlar herşeyle alay ediyormuş zaten.boşyere konumuzdan olduk panikleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…