Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm snle gecende konusmstuk sanirm evllik siremiz bile ayni sorunllarimzda bnziyo ins biticek bu gunler yavrularimizi kucagimiza aldigimz gunler cok yakindir ins rabbm yardimcimz olsun bnde senin gbi ayni pozsyonda yapabiliyorm yatagin ucuna yatiyorm sen ustte yapiyosun sanirim esin bosaliyomu

canım benım hersey zamanla yola gırıcek lutfen kendını uzme canınıda sıkma hersyeın tadını cıkarmaya bak bebeğede az kaldı emın ol sen duanı et allah en kısa zamanda bır bebekte verıcek ıns lutfen uzme kendını sen ne zorluklar atlattın:KK34:

canım ben bir süre girmeyi düşünmüyorum hakkınızı helal edin sinirlerim fazlasıyla bozuldu. adamlar üste çıkıyor bizi dava edeceklermiş, insan sağlığını bozacak öneride bulunuyormuşuz, ya Allah aşkına önerimi yaşadığını anlat, arkadaşlar dr a sordum ama fazlası zarar olur ya de, sonra o kadar küfürlü konuşma yapsınlar, birde pişkin pişkin seni dava etsinler, neymiş dava açamazmışız biz, zaten korkak insanlarmışız, komşu hastalığımızı duyar diye korkarmışız, özel hayatımızı gelip burda anlatıyormuşuz,18 yaş altı çocuklarda görebiliyormuş bu sayfaları, linkler varmış falan, bu linkleri zaten biryerlerden kopyalamışız, zaten 18 yaş altı çocukların görebileceği yerlerden, ama 18 yaş altı birisi neden vajinismusu araştırıpta bizim linklerimizi görecekmiş o da ayrı bir mevzu.neyse arkadaşlar herkes birgün ettiğini bulacak. güya bizle değil cahilliğimizle alay ediyorlarmış, bedduayı sevmem ama Allah daha cahil çözümlere muhtaç etsin o alay edenleri, bize yazdıklarını hatırlasınlar.

seni bu kadar üzmeleri ne kadar acı. burda birkaç gündür okuyorum ve biliyorum ki yardımcı olmaya çalışıyorsun ama insanlar bunu anlayamıyorlar her şeyi bilen bilmeyen insan üstüne vazife ediniyor. üzme kendini bu kadar başına gelmeyen anlamaz

başka bir site yazdığımız şeylerle alay ediyor canım konu bu, konum kapandı falan filan. Allah yardımcınız olsun bana ulaşmak isterseniz avesra da falan msn var dilerseniz orayı genelde hep açarım, normalde internetle işim olmaz ama sizi yalnız bırakamam, bana ulaşmak isteyenler herzaman yanınızda olmaya çalış

Tamam canım.. Amin cümlemize Rabbim yardımcı olsun. Yardımcı olman cok güzel ama herzaman başkalarından önce kendı hayatına bakmaya calış ve morelını bozup yıpratmamaya calıs kendını.

kaderim cnm uzme kndini nolur allqh onlarada oyle bir dert verirki napicaklarini sasirirlar biz keyfimzdenmi burada konusuyorz birbirimize bi nebze yardimimz olur diye teselli ediyorz tecrubelerimizi soyliyorz az cok senin nekadar sevap kazndigini bilselr kndilerinden utanirlar eminm bn burda yendim bu sorunumu bes yillk kabus burda btti her soruma cvp aldm snden ve avrsradan saka gbi ya bnlarin hic derdi ypkmu bizle ugrasiyolar manyakmi bunlar kmse dava faln acamz cnm sen uzme kndini yalan yanlis seyler soylemiyorzki birbirimize hepsi gercek buradaki okudklarimla arkadslarn onerileriyle motive edici sozleryle astim bn bu sorunumu ve burdaki herkesde allah bildigi gbi yapsin onlari

canım benım hersey zamanla yola gırıcek lutfen kendını uzme canınıda sıkma hersyeın tadını cıkarmaya bak bebeğede az kaldı emın ol sen duanı et allah en kısa zamanda bır bebekte verıcek ıns lutfen uzme kendını sen ne zorluklar atlattın:KK34:

cok saol cnm sizlern sayesinde atlttim allah hepinzden razi olsun ins rabbm gonlume gore verir ve herkesinde

merhaba canımmmm hosgeldın sanırım evlı değılşsınız sevgılısınız....bence bu ıs ıcın bukadar acele etme herseyd ebır hayır vardır belkıde evlenceğın zaman yapıcaksın o zamanı bekle bence ..sen bence korkma enınde sonunda evlenmıcekmısın bır anonce evlen ve ılıskını o sekılde dene cnm

sevgilim evlenmek istiyor ama ben korkuyorum.. evliyken bu durumları yaşamak daha kötü olmaz mı diye düşünüyorum.. zaten beni çok seviyor bu kadar da sabretti herhangi bir sorun çıkmaz eminim buna.. tek istediğim aşkımızı sevgimizi beden yoluyla da paylaşabilmemiz.....sizden güç alıcam inşallah....

cnm snle gecende konusmstuk sanirm evllik siremiz bile ayni sorunllarimzda bnziyo ins biticek bu gunler yavrularimizi kucagimiza aldigimz gunler cok yakindir ins rabbm yardimcimz olsun bnde senin gbi ayni pozsyonda yapabiliyorm yatagin ucuna yatiyorm sen ustte yapiyosun sanirim esin bosaliyomu

Hayır hemen p.. sönüyor zevk almıyormuş öyle diyor şaştım kaldım artık başkaları nasılda çabucakta atlatıyor. Anne olmak istiyorum bir an önce etraftaki baskılardan artık fenalık geldi ayrıca kucağında bebeği ile insanlar görünce çok özeniyor ve kalbim burukluk kaplıyor nasıl anlatsam çok garip bir duygu

seni bu kadar üzmeleri ne kadar acı. burda birkaç gündür okuyorum ve biliyorum ki yardımcı olmaya çalışıyorsun ama insanlar bunu anlayamıyorlar her şeyi bilen bilmeyen insan üstüne vazife ediniyor. üzme kendini bu kadar başına gelmeyen anlamaz

Allah razı olsun canım, onları ciddiye aldığımızı düşünüyorlar artık onlarla ilgili birşey yazmayalım boşverin, hepinize Allah yardım etsin, inşallah çok kısa sürede yıpranmadan aşarsınız.

başka bir site yazdığımız şeylerle alay ediyor canım konu bu, konum kapandı falan filan. Allah yardımcınız olsun bana ulaşmak isterseniz avesra da falan msn var dilerseniz orayı genelde hep açarım, normalde internetle işim olmaz ama sizi yalnız bırakamam, bana ulaşmak isteyenler herzaman yanınızda olmaya çalış

Tamam canım.. Amin cümlemize Rabbim yardımcı olsun. Yardımcı olman cok güzel ama herzaman başkalarından önce kendı hayatına bakmaya calış ve morelını bozup yıpratmamaya calıs kendını.

canım çok sağol beni düşünüyorsun ama bende aynı şeyleri yaşadığını bile bile yardım edin nolur diyen birilerine nasıl kayıtsız kalabilirim, üstelik benim kader ortağım bu insanlar.ama olması gereken şimdilik bu demek ki.

kaderim cnm uzme kndini nolur allqh onlarada oyle bir dert verirki napicaklarini sasirirlar biz keyfimzdenmi burada konusuyorz birbirimize bi nebze yardimimz olur diye teselli ediyorz tecrubelerimizi soyliyorz az cok senin nekadar sevap kazndigini bilselr kndilerinden utanirlar eminm bn burda yendim bu sorunumu bes yillk kabus burda btti her soruma cvp aldm snden ve avrsradan saka gbi ya bnlarin hic derdi ypkmu bizle ugrasiyolar manyakmi bunlar kmse dava faln acamz cnm sen uzme kndini yalan yanlis seyler soylemiyorzki birbirimize hepsi gercek buradaki okudklarimla arkadslarn onerileriyle motive edici sozleryle astim bn bu sorunumu ve burdaki herkesde allah bildigi gbi yapsin onlari

bizim bu yazdıklarımızla bile alay ediyorlar gülüm düşün, işin garibini söyleyim bunların arasında bayanlarda var =(

sevgilim evlenmek istiyor ama ben korkuyorum.. evliyken bu durumları yaşamak daha kötü olmaz mı diye düşünüyorum.. zaten beni çok seviyor bu kadar da sabretti herhangi bir sorun çıkmaz eminim buna.. tek istediğim aşkımızı sevgimizi beden yoluyla da paylaşabilmemiz.....sizden güç alıcam inşallah....

arkadasım sımdı senın profılını ınceledım su dığer sıtede yasanan sorunlarla ılgılı eksı sozlukte bıze bazı seyler yazna bırının yazısını beğenmısın sabah yanı vajınusmus olayıyla ılgılı bızle aynı dusuncede deılsın.ozaman neden burda vajınusmusun gıbı bırsey yazıosun anlamıs değılım....ınsanlarımı kandırmakkk ıstıosun amacın nedır anlamadım.bak bız her gelen her yazana dırek cevap yazıoruz..lutden bence boyle numaralar yapmayalımmm.sen bunlaır yasammıssın nekadar guzel allahta yasatmasın sen bak yoluna burdakı yazılara karısmanın anlamı yok bence.boyle ucuz numaralrda yapma ıyı gunler bırdaha buraya yazma

tatlım malesef konu kapandı ben bir süre burda olmamayı düşünüyorum yazdıklarımızla hala alay ettikçe birileri nasıl rahat olabilirim ki, bana ulaşmak istersen varsa msn den maille konuşalım sorun olmazsa.

haydaaaa; kim neden kapattı ya konuyu geçici süre mi kapandı ki acaba?

kaderim sen canını sıkma arkandayız biz Allah'a havale et. Rabbim bilir,görür...

Sensiz olmazki buralar sana birkaç gün müsade sonra bekliyorum seni burda bak,özelden yazayım dedim sana 50 msj hakkımda olmadı ki yazıyorum yazıyorum yok offff offff....

mail adresini almayı çok isterim yanımda olduğunu bilmek iyi geliyor bana çünkü... sakın burayı sensiz bırakma

Canim kaderim,

Oncelikle burdaki herkesin sana cok guzel dualari var bunu bil ve biraz da olsa rahatla. Beni zaten biliyorsun, henuz yenmis degilim bu hastaligi ama motive olmama en buyuk sebepsin.

Bizimle dalga gecen, sozde hastaligimizla cahilligimizle alay eden insanlar , kendilerini ne saniyorlar bilemicem ama onlar zamanini gecirmek icin oyuncak ariyorlar. Yani o kadar kucukler iste.Varsin biz cahil kalalim.. Doktorlar da bosuna okumus, bu hastaliga vajinismus, beyinusmus terimini koymuslar.
Sonucta doktorlardan daha iyi bilen eksi sozluk yazarlari var, hayati tesbih yapip sallayan cinsten..

Yani diyorum ki sen , bizler cahilsek cahiliz , kezbansak kezbaniz ne derlerse desinler onlar kimki ya ???
Sorun su, size ne ...

Ben ancak bunlari soylerim onlara.
Kimseyi ilgilendirmez, burda yazilan cizilen.
Sana soylemistim daha oncede Allah kinadiklari seyleri o insanlara yasatmadan, asla öldürmez.Birakin buyuk konussunlar..

Sen burda kal. O eksi sozlugun eksi insanlarini da yazdiklarini da kaileye alma. Herkes insan kalamiyor netice de. Kendileri calip, kendileri oynasin.

Son düzenleme:
haydaaaa; kim neden kapattı ya konuyu geçici süre mi kapandı ki acaba?

kaderim sen canını sıkma arkandayız biz Allah'a havale et. Rabbim bilir,görür...

Sensiz olmazki buralar sana birkaç gün müsade sonra bekliyorum seni burda bak,özelden yazayım dedim sana 50 msj hakkımda olmadı ki yazıyorum yazıyorum yok offff offff....

mail adresini almayı çok isterim yanımda olduğunu bilmek iyi geliyor bana çünkü... sakın burayı sensiz bırakma

canım kapanması daha hayırlıydı çünkü olayı baya bir cıvıttılar, yöneticiler bu şekilde uygun gördüler ama i,nşallah artık rahat bırakırlar herkesi.
bakın arkadaşlar sahte üyelik alıyorlar haberiniz olsun dikkatli olun arkadaşlar tanımadıklarınıza msn vermeyin, tanımadığınız kişilerle konuşmayın der gibi oldu ama :KK1:her zaman yanınızdayım bana bir şekilde ulaşabilirsiniz.görüşürüz

canım kapanması daha hayırlıydı çünkü olayı baya bir cıvıttılar, yöneticiler bu şekilde uygun gördüler ama i,nşallah artık rahat bırakırlar herkesi.
bakın arkadaşlar sahte üyelik alıyorlar haberiniz olsun dikkatli olun arkadaşlar tanımadıklarınıza msn vermeyin, tanımadığınız kişilerle konuşmayın der gibi oldu ama :KK1:her zaman yanınızdayım bana bir şekilde ulaşabilirsiniz.görüşürüz

cnm skpeye nasıl kişi ekleniyo bilgin varmı

X