Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar öncelikle mrb ben 2 gün önce başardım ama 10 aylık evliyim. Hiç yılmadık eşimle beraber çalıştık parmak egzersizlerimizi yaptık zeytin yağı ile önce 1 parmak sonra iki parmak ama bunu 3 aya yaydık azar azar. Sonra olmadı başa döndük ama yılmadık eşim hep yanımdaydı ondan allah razı olsun. En son aşamaya geldik ve emla kullanarak denedik ilişkiye girdik ama zevk almadık. Ne acı ne sızı vardı . Iki defa yaptık ama şuan yapamıyoruz hastalandığım için . Bir iki ay emla ile yapacağız sonra emlayı yavaş yavaş azaltacağız. Buradaki arkadaşların yorumlarından çok fayda gördük hepisinden allah razı olsun. öncelikle şunu söylüyeyim.hepinizin başarmasını canı gönülden isterim. Arkadaşlar ne olursunuz azmedin. Psikolojinizi bozmayın

Merhaba kizlar pataloji sonucuma bakTim inTernetten trophoplastik die bisiler yaziodu nettwn arastirdim Tumor falan dio nereye baktiysam oyle yazio simdi bnm rahmimde Tumormu var esime ne diycem ben doktora gidelim sonuc icin deyip duruo Allah m ne bu yasadiklarim benim napcam simdi

Canım sakin ol. Daha sonucunu öğrenmeden evham yapmışsın. üzüntüsünü yaşıyosun şimdiden. Belki de temiz çıkacak. ama sen beyninde ya ur varsa diye endişeye kapılıyosun. Lütfen iyi şeyler düşün. Doktoruna danış. Ondan bilgi al. İnternette bazen yalan yanlış şeyler öğreniyoruz.

s.a hasret 2474 çok sevindim senin adina bende dilatör setiyle çalişicam da emla yi yanliş kullandim heralde sen nasil kullandin ve iliskiden ne kadar önce kullandin

Kızlar sabahı bekleyemeıdm şuan okadr mutluyumkı
çok garıp bır duygu bıldgınız yaptım sonunana kadr hemdee gıt gelde oldu 3 kere denedık farklı posızyonda hepsınde oldu mutlulukdan aglıyorum şuann mutluluk gözyaşlarım eşim okadr mutlu oldukı basarıcıcgını bılıyodum ve ben ılk denemede bukadr basrcagımı bılmıyodumm gercekten okadr bastmısıkı gecen 1yıl 3 ayıma olmuş alllahıma şukurler olsun aptal bır korkuya kendimizi hapsetmişizzz allahıms ana bınelrce şükür kızlar yenemeyen arkadslarım sakın sakın umutsuzluk yokk kesın yenıceksınız bunu ben yaptım sızlerde yapcaksınız emın olun kanamam olmadıama bıldıgınız sonunakadr aldım ınanamadım defalarca sordum eşime bıttı bukadr dedıı ya ayyy hala ınanmıyorumm o kabus dolu gunler gerıde kaldı doktora bıle gıtmeden başardımm bütün bu sıteyı ıyıkı buldum ıyıkı dıkkate almışım keşeke daha önce görseydim keşke ama vardır bundada bır hayır allhıma şükürler olsunn artıkk bitti kızlar sakın bırakmayın egzersızıı ztn egzersızı başarınca bu iş bitmıstr beyın anlıyo ve kendını bırakıyo artıık ve pes edıyo kaslarınız kendını sıkmaktan bugeceye başlamdan önce bır egzersız yaptım ve zeytınyagladım aparatı 5 6 kere tekrrladım egzersızı cıkardım tekrr aldımm sonra ztn eşimi cgrdım basşladık ve ılk dnemde yarısını sonrayavas yavs hepsı gırdı bır nefesde eskıden olsa yaklstıgında sanki çivı batıyo gıbı oluyodum ama sımdı öle kasma bacakta tıtırme hıc bırsey kalmamısıya kızlar sabah akşam yaptım ben yarımşar ssat egzersızz 5 6 gun yaptım tam dneme ayapcaktım araya reglım gırdı 3 gun önce reglım bıtıı tekrr egzersız yaptımm 10cm calıstım en son ve ztn 10cm yapınca kendınız dneme yapmak ısıtıyosunuz acba oldumu başarcam mmı die evt oluyomuş kesinlıklee yaa burda bana yardımcı olan tutkuya avesra ve şuan hatrlayamadıgım dıger butun arkdaşlarımmm çok saollun çok teşekurr edrım allah herkese ve dıger arkdslarımaada yararlı olucam burdayım herzamn şuan hepınız uyuyosunuzdur ama ben bu gece uyuyamam galıbaa :))) ıyı geceler kızlar ......hepınızızede allahım inş yardım edr...inş bu siteye ulaşamayanlar allahım onlarada yardım edr inş bir an öncee.......çok mutluyummmmm hala şaka gıbı gelıyo ınanamıyorumm...

yezdaaa nerdsin cnmmm senden haber bekliyoruuuummmm ne durumdasın

canım çok kötü durumdayım inan msjınıda yeni gördüm sana perşembe günü deniycez dediğimde çok kararlıydım olacak artık dedim önce kendim aparatla biraz genişlettim çok heycanlıdım tamam artık bugun bitecek dedim bu seferde esimde sorun oldu sertleşmedi bir kaç gün onunda stresten sertleşmedi dedim tamam denemeyi falan unut birkaç gün sonra yaaparız sonra normale döndü sanki dedim ona deneme demeden bir şekilde yapmaya çalışıcam bişeyler yapıcam artık derken regl oldunşuan ağlamaktan ölecem kendimi çok iğrenç hissediyorum((( napabilirim ne öneriyorsun bana lütfen desteklerinizi bekliyorum reglden hemen sonra napmam lazım tekrar egzersiz yapmam gerekiyormu?

arkadaşım inanki çok sevindim senin adına darsı başıma inş gerçi pes ettim edecem ama böyle başarıları görünce ben neden yapamıyaym diyorum...

canım inanki dayanacak gücüm kalmadı resmen enkaz gibiyim kurtulmak istiyorum artık ((((sizlerde olmasanız ben ne yapacaktım

yarın evlilik yıldonumumuz karagün gibi benim içinkendimi şartlamıştım en azından evlilik yıldönümümüze kadar bitsin diye ama olmadı reglde araya girince yıkıldım((allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim (((

tebrik ederim. güne böylesi güzel bir haberle baslamak inan çok iyi geldi. bebis haberlerini de alırız inşaallah

Öncelikle tebrikler inş ben de siZin gibi bu sorunu atlatırım. Nasıl yendiniz bana da yardımcı olurmusunuz bu sitede henüz yeniyim!

canım hastalıkta sağlıkta ınsanlar ıcın sne bı doktora ıt bakalım belkı yalnıs arastırdın hem ayrıc bısey varsa tedavını olursun zaten cnmmm.allah caresı olan dert versın lutfen uzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…