- 10 Mayıs 2013
- 841
- 2
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.101
canımmm benım demıstım sana ben dıme tebrık ederımm allah hep yzunu guldurusn ınssKızlar sabahı bekleyemeıdm şuan okadr mutluyumkı
çok garıp bır duygu bıldgınız yaptım sonunana kadr hemdee gıt gelde oldu 3 kere denedık farklı posızyonda hepsınde oldu mutlulukdan aglıyorum şuann mutluluk gözyaşlarım eşim okadr mutlu oldukı basarıcıcgını bılıyodum ve ben ılk denemede bukadr basrcagımı bılmıyodumm gercekten okadr bastmısıkı gecen 1yıl 3 ayıma olmuş alllahıma şukurler olsun aptal bır korkuya kendimizi hapsetmişizzz allahıms ana bınelrce şükür kızlar yenemeyen arkadslarım sakın sakın umutsuzluk yokk kesın yenıceksınız bunu ben yaptım sızlerde yapcaksınız emın olun kanamam olmadıama bıldıgınız sonunakadr aldım ınanamadım defalarca sordum eşime bıttı bukadr dedıı ya ayyy hala ınanmıyorumm o kabus dolu gunler gerıde kaldı doktora bıle gıtmeden başardımm bütün bu sıteyı ıyıkı buldum ıyıkı dıkkate almışım keşeke daha önce görseydim keşke ama vardır bundada bır hayır allhıma şükürler olsunn artıkk bitti kızlar sakın bırakmayın egzersızıı ztn egzersızı başarınca bu iş bitmıstr beyın anlıyo ve kendını bırakıyo artıık ve pes edıyo kaslarınız kendını sıkmaktan bugeceye başlamdan önce bır egzersız yaptım ve zeytınyagladım aparatı 5 6 kere tekrrladım egzersızı cıkardım tekrr aldımm sonra ztn eşimi cgrdım basşladık ve ılk dnemde yarısını sonrayavas yavs hepsı gırdı bır nefesde eskıden olsa yaklstıgında sanki çivı batıyo gıbı oluyodum ama sımdı öle kasma bacakta tıtırme hıc bırsey kalmamısıya kızlar sabah akşam yaptım ben yarımşar ssat egzersızz 5 6 gun yaptım tam dneme ayapcaktım araya reglım gırdı 3 gun önce reglım bıtıı tekrr egzersız yaptımm 10cm calıstım en son ve ztn 10cm yapınca kendınız dneme yapmak ısıtıyosunuz acba oldumu başarcam mmı die evt oluyomuş kesinlıklee yaa burda bana yardımcı olan tutkuya avesra ve şuan hatrlayamadıgım dıger butun arkdaşlarımmm çok saollun çok teşekurr edrım allah herkese ve dıger arkdslarımaada yararlı olucam burdayım herzamn şuan hepınız uyuyosunuzdur ama ben bu gece uyuyamam galıbaa :))) ıyı geceler kızlar ......hepınızızede allahım inş yardım edr...inş bu siteye ulaşamayanlar allahım onlarada yardım edr inş bir an öncee.......çok mutluyummmmm hala şaka gıbı gelıyo ınanamıyorumm...