Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm benım demıstım sana ben dıme tebrık ederımm allah hep yzunu guldurusn ınss

okurkennn gözleriim dolduu resmennn ben senin başaracagındann emindimm çünkü biz sadecee burdan yazışmıyodukk seninlee azcok tanıdımm senii vee o yüzdenn egzersizii bırakk artıkkk denemeyee geç demiştimm hemde kaç gün öncee olsun hayırlsıı böleymişş çokkkkkkk sevindimmm canım hayırlıı olsunnn taze gelincik sseni :))) orda adımı yazmann beni ççokk gururlandırdıı azcıkda olsa katkım varsaa helal olsunnn benıde çok mutluu ettinnn :)) tebrikk ederimmm

nzn6064 hayırlı olsun tatlım cok cok sevindim senin adınaaaa bu kadarcıkmış bitti gitti...tey tey bundan sonra sık sık yapın araya cok zaman koymayın ohhhh dert mert kalmadı gitti hepsi..senden tek ricam zamanında bana bi arkadaşımın dediği gibi lütfen her gece yatmadan once Allah ım bu derdi yaşayan tüm kızlara dermanını ver diye dua et.. yaşayan bilir ya tatlım..bu sıkıntıyı çeken tüm kızlarımız bir an önce senin gibi atlatır inşallah tekrar tebrik ederim tatlım

canım merhaba.
burda çoğunlukla konuşuyoruz bunu sanada fikrimi söleyeyim egzerszlerde kayganlaştırıcı kullanın. sonuçta o bölge için üretilmiş bir şey...bebe yağı zeytin yapı ne kadar iyide olsa kimyasallr var içinde.
biz zeytinyağını sadece eş denemelelrinin başlarında alışana kdr tavsiye ediyoruz. araç olarak kullanalım yani. kimimizi etkiliyor kimize etki etmiyor. ama illa ben sadece zeytnyağıyla yapabiliorm diosan alışana kadar kullan napalım en fazla mantar olursun oda 2 ilaca bakar

cetrina topiği takip etmiyordum bayadır çok sevindim başarmışsın
tebrik ederimmm seni ve yenen tüm arkadaşları

sizlere bir sorum var bunu yendikten sonra mantar yada sistit yada vajinit olan varmı

yeni gelinimiz varrrrrrrrrrrrr süper cnm tebrik ederim halaylar sana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hayııır kendini lütfen böle kötü hissetmeeee. sen bu aşamaya gelmişsin. son adımın kaldı sabırsızlanıyorsun artık normal olarak ben sana kesin gözüyle bakıyoruuum. dur bakalm sakin ol sende vazgeçmek üzereysen yani ohoooooooo. artık ertelemeler iyice kötü etkilio insanı biliorum ama toparlan moral çok önemli . regln bitsin vajina daha geniş oluo ozaman. ve lütfen yıldönümünü zehir etme kendine yendğn zaman ağladğm günlere yazık diyeceksin.lütfen dinle bizi cnmm

bende oldum ilaç kullandım ama tekrar başladı
hiç geçmiyor
sizde de böyle mi

canım doktor bana 2 adet fitil verdi 3 gün arayla o geçirdi.
sonrasında bi ilaç verdi buna vajina vitamini diyebilirsn dedi. mantardan sonra bunu kullan, vajina florasını beslio mantara karşı bağışıklık kazandırıo demişti. ben mantarım bitince 10 gün o verdiği vitamn fitili kullandm cnm ondanmı bilmiyorum ama bidaha hiç olmadım

cetrina topiği takip etmiyordum bayadır çok sevindim başarmışsın
tebrik ederimmm seni ve yenen tüm arkadaşları

sizlere bir sorum var bunu yendikten sonra mantar yada sistit yada vajinit olan varmı

teşekkür ederım tatlım cok saol darısı tum diğer arkadaşlara..yok canım bende bşrsey olmadı suan Allah şükür..sende_?

bencede zeytınyağını es denemesınde kullanmanızda cok fayda ar egzersızlerde tıbbi olan seylkerı kullanın bencede kızlar

ben doktora gitmemiştim eczacıya danısıp almıştım.
fitil ve antibiyotik vermişti ilacı kullandıktan sonra yine basladı çok sıkıntı çekiyorum

mındık vitamini haa koptumm

cetrina canım bende mantar sorunu var geçmek bilmiyorr

Arkadaslar , ben de bu sorundan muzdarip birisi olarak Konyada Terapimed Aile Danisma merkezine gittim. Burada yaklasik 10 seansta bu sorunumdan kurtulmami sagladi Ahmet Bey'i herkese siddetle tavsiye ediyorum. Vajinismusla ilgili odevler yani egzersizler aslinda seansin yaklasik 5-10 dakikasini kapsiyor geri kalan bolumde ise , kisinin kendisi ile ilgili farkindalik saglamasi, onun vajinismus sorununu yasamasina neden olan etkenlerin ortadan kaldirilmasina yonelik calismalar gerceklestiriliyor. Hickimse durduk yere Vajinismus olmadi herkes ailesinin yetistirme tarzi , cinselligi kotu, pis ve korkutucu birseymis gibi algilamasi yuzunden bu rahatsizliga yakalandi. En önemlisi ben sorunumun kaynağını kafamda bitirmiş oldum. Dolayisi ile bazı mesajlarda yer alan 3seansta yok 2 günde vb fiziksel sorun cozulse bile ruhsal anlamda vajinismus olunmasina sebep olan etkenlerin ortadan kaldirilacagina inanmiyorum. Bakin isim vermiyorum ama mutlaka haberlerde görmüşsünüzdür ben bu sorunu 5 dakikada cozerim diyen birisi bu yuzden insanlar uzerinde deney yapma sucundan ifade vermek zorunda kaldi. O yuzden ne 5 dakika ne 3 seans ben fiziksel cozumle birlikte psikolojik cozumun de gelmesi gerektigine inandigim icin 10 seansi tercih ettim ve sonuc aldim. Bugun vajinismustan belki 3 seansta kurtulunabilir ama cinsellikle ilgili olumsuz algi degismezse bu yarin bir gun yon degistirerek cinsel isteksizlige ya da baska sorunlara neden olabilir .O yuzden travmatik bir sonucla karsilasmamak adina bence iyi dusunulup degerlendirilmesi gereken bir surec. Ilgilenen arkadaslar icin benim özelden mesaj atma hakkım yok ama sizler bana yazıp istediğinizi sorabilirsiniz.Burada telefon da paylaşamıyorum ama internetten terapimed aile danışma merkezi diye aratınca çıkıyor zaten.Ben memnun kaldım ama sabırla yavaş yavaş aşılması gereken ve kesin bir süreç olduğu konusunda hiç şüpheniz olmasın.Çok sıkıntılı zamanlar geçirdikten sonra sonucu görünce tamam herşeye değmiş diyorsunuz.Bu arada seans sayısına göre toplam ücret değişiyor ama öyle çok afaki rakamlar da çıkmıyor.Herkese bol şans dilerim

canım doktorunada sor bu vitamıni oda onaylarsa ve sürekli mantar oluyorsan mantarın geçtiği hemen ertesi bu vitamini kullan bence
MAFLOR VAJİNAL

bi kaç gün sonra adet olucam geçsin doktora gidicem bunu da söyliym
sen istanbuldamısın
doktorda bulamadım ben daha kendime

cnm zaten buda reçete ile satılan bişi değil wala ben 38 tl bayılmıştım yuhhhh die ama bidaha hiç olmadım. süreklio oluosan bence muhakkak kullan. bana doktor aldrmıştı çok iyi die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…