Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr dualarınız beklıyorum bu gece artık eş dnemsıne adıma tcm inşşş kendımı ılla şatrlandrımadım ılkınde olBILRDE OLMAYABILDE SONUCTA BI ÇALIŞMA AŞAMASINDAYIZZ AMA 10CM RAHAT YAPIYORUM YANI KASMA YOK BIRAZDAN BI EGZERSIZ DAHA YAPICAM SONRASI HAZIRLIK AŞAMAIS TABI DUŞ GCLIK VSTABİ ORTAMDA ÖNEMLI BANA DUA EDINN KIZLARR BUTUN DESTEK OLUP EGZERSIZLERI BASLAMAMA NEDEN OLAN BU SITEYE VE ARKADSLARA SONSUZ TESKURLEERRR İNŞ OLUMLUDA OLUR

canımmmm benım sne sona geldın arıtk allahın ıznıyle atlatıcaksın ama lutfen sakın ol ve yapabılceğıne ınan ınan p.. aparattan cok daha kolay goruceksın zaten balım.dualrım senınle.uste olcağın pozısyonu dene zeytınyağını sakın unutma..ıkınarak rahat bısekılde halet bu ısı cnm sakın korkmaa ...dualarım senınle:KK16:

kıyamammmm ben sanaa durr ağlaammaaa bebegimm :nazar: ıkımızde içelimm ben kalkayımm barii biraz uzun işim var 2-3 saat yokumm daha cok ısım varr offfffffffffffff

=) tamam tatlım Allah kolaylık versin,işlerin rast gelsin inşallah.bende 2-3 saat kafamı dinlerim :KK57:ahh vurma tamam şaka yaptım canım benim , çabuk gel diyecektim :KK5::KK1:

Son düzenleme:
var bakalım şu hastanenin numarasını =) bu gidişle biz adresini isteyip baskın yapıcaz. ama hasta oldum dedin sanırım, regl olduysan hayırlısı bir daha ki sefere olsun inşallah.

hahahaha :) canım benımya bende sinir oldum neyse dıger testtede cıkar sonuc herlde? Onuda öğrenırm. Bana dua edın evet adet bıter bıtmez denemelere egzrsızler gebelık calısmalarına devam :)

hahahaha :) canım benımya bende sinir oldum neyse dıger testtede cıkar sonuc herlde? Onuda öğrenırm. Bana dua edın evet adet bıter bıtmez denemelere egzrsızler gebelık calısmalarına devam :)

neyse bakalım hayırlısı canım regl oldun umutla gidipte hamile değilmiyim diye kağıttan görmekten iyidir belkide, hayırlısı olsun hepimiz için bebek işleri böyleymiş, milletten duyardıkta hemen kolayca oluyor sanıyorduk =(

neyse bakalım hayırlısı canım regl oldun umutla gidipte hamile değilmiyim diye kağıttan görmekten iyidir belkide, hayırlısı olsun hepimiz için bebek işleri böyleymiş, milletten duyardıkta hemen kolayca oluyor sanıyorduk =(

aynen umutlanmıstm görmek daha cok üzerdi en azından adet rahatlattı nasip artık Rabbim nasip edrse bıdahakıne.. :) hep dua edıyorum. Kan da kaç cıkıcak bakalım

[ı]canımmmm benım sne sona geldın arıtk allahın ıznıyle atlatıcaksın ama lutfen sakın ol ve yapabılceğıne ınan ınan p.. Aparattan cok daha kolay goruceksın zaten balım.dualrım senınle.uste olcağın pozısyonu dene zeytınyağını sakın unutma..ıkınarak rahat bısekılde halet bu ısı cnm sakın korkmaa ...dualarım senınle:KK16:[/ı]
saol cnmm hersey aklımda evet zeyr-tın yagıda kulancam ben alta olcak sekılde yaptım hep egzersızlerı eş denemsıne gecmeden bı egzersız daha yapıcam ve aparatı orda bekletcm sonra hemen eş denemsi ..

asim bana özel mesaj atmışsın ama ben daha yeni üye olduğum için cevap yazamadım. Evet canım ben yeneli 5 gün oldu. Allah a şükür. Sen ne aşamadasın

:KK30:
girişte biraz zorlanıyorum. Orda biraz baskı oluyo. Başı girince hiç bişey anlamıyorum. Yağla kayip gidiyo. Yalniz sadece üstte olduğum şekilde giriyo. Başka şekilde yapamıyorum.
Sen ne durumdaydın

Bende aYni iste oluorum ona eyiliorum yag ile yapiorum Bende baski oluor basincta oluor nezaman gider yada sorunmu var bilmiorum :KK43:

şuan 9 ziyaretçi varr uzaktan izlemeyıı bırakıppp uye olmayı deneyınn zamanınız boşuna gıdıyoo ben 1 günüme bile acıyorum şuannnnn:KK19::KK19::KK19::KK20:

kızlar merhaba ben de egzersiz yaparken bebe yapı kullanıyordum sonra burada zeytin yağının daha iyi olduğu okuyunca onu denedim gerçekten de çok daha iyi oldu daha fazla girmeye başladı aparat daha rahat bi şekilde ama kullandıktan sonra 3 4 gün filan saydam renkte akıntılar gelmeye başladı benden zeytin yağından olduğunu düşündüm ve bıraktım kullanmayı tekrardan bebe yağına döndüm ve akıntı kesildi normale döndü ama zeytin yağı ile de çok rahat yapıyordum çok iyiydi ne yapmam gerek sizce devam edeyim mi zeytin yağına?????????

X