Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben işte o ihtimalde olabilir demiştim ya o yüzden ümitlendirmek istemedim ısrarla. bu arada 2 gün yok musun hay Allahım tam da en heyecanlı yerinde bitti dizi demet hamile mi? alfredo bebeği kabul edecek mi? isimlerde olmadı ama yabancı türk karma dizi idare edin artık.

Ben artik 2 parmagi da kolaylikla yapabiliyorum... hatta 3 parmak denedim ... pek girmedi ama azicik oldu... mum aparati denemesini de cok rahat yapabilmistim... mumum cevresi 6.5cm idi..... cok cok rahatti.. sonra pecete sardim 9.5 e ciktim... ama bi turlu olmuyor... ya da cok zor oluyor. Ugrasiyorum baya ugrasiyorum sonradinda hoop giriyor ama aradakilerde agri olusuyor girmiyor... ikinma yon bulma zeytinyagi hepsini biliyorum zaten bi anda acisiz giriyor ama yaklasik 10 15 dakika ugrasiyorum... tekrar basa donup aparati incelteyim mi yoksa 9.5 cm bir kac gun daha ugrasayim mi... bi d3 artik egzersizlerde kasmiyordum ama 9.5 cm de kasilmalar basladi... geriye mi donuyorum acaba...

Kizlar bugn ayaklarimi duwara dayadm ve organmi inceledm ve gozlerime inanamdm ilk kez oyle gordum kocaman acilmisti busbuyuktu delik ya oraya hersey girer bence ya

Ben de ilk incelememi yaptigimda deligi gorunce cok sasirmistim bayilacak gibi cok kotu olmustum... bana ilk zamanlar orasi igrenc gorunuyordu.. bakinca zihnimin kirlendigini dusunuyordum... egzersizlerden sonra artik' yoo aslinda gayet guzeller 'demeye basladim:) gayet estetik guzel bir organ... varligindan bile habersiz yasadigim vajinama alismaya ve onu sevmeye basladim....

cnm gerilemiyorsun korkma 9,5 10 cm biraz zorluyor. sen çalışmalarına devam et .9,5 cmi almadan ilk ince aparatını dene hemen arkasına 9,5 cme geç.
sen denemelerine devam et zorda olsa giriyor neticede. ama sana şu kdr söliyim yöntemini bulunca penis 9,5 cm den daha kolay giriyor emin ol.ben şuan bile zorlanarak alırım 10 cmi.ama penisin yapısı aparata göre daha yumuşak oldğu için daha kolay oluyor merak etme devammmm yakındır halayııın

Kızlar test sonucu hala öghrenemedm tel. Acmıyorlar. Neyse öğrenırm onuda baska bırsey ıcın dıger kolumdan bır kan daha aldırdım. Kollarım agrıyor dua edın yarın yıne doktora gıdıyorum. Adet oldum zaten yerlesme akıntısı olma ıhtımalı cok düşük. Denemelere devam

kızlarr dualarınız beklıyorum bu gece artık eş dnemsıne adıma tcm inşşş kendımı ılla şatrlandrımadım ılkınde olBILRDE OLMAYABILDE SONUCTA BI ÇALIŞMA AŞAMASINDAYIZZ AMA 10CM RAHAT YAPIYORUM YANI KASMA YOK BIRAZDAN BI EGZERSIZ DAHA YAPICAM SONRASI HAZIRLIK AŞAMAIS TABI DUŞ GCLIK VSTABİ ORTAMDA ÖNEMLI BANA DUA EDINN KIZLARR BUTUN DESTEK OLUP EGZERSIZLERI BASLAMAMA NEDEN OLAN BU SITEYE VE ARKADSLARA SONSUZ TESKURLEERRR İNŞ OLUMLUDA OLUR

kahvaltıı yapıyorummmmmmmm :))) tv ızlıyorumm yarın misafirlerin gelecek demısdım yaa annemler komsular felann onlara mantı yapıverıcem :26:

afiyet olsun tatlım. mantı YAPIVERECEKSİN =)) dolma mantıyı ne kadar kolay söylemişsin yapıvericem diye MANTIIII YA-PA-CA-ĞIIIIMMMM ağzının dolusu söylemelisin.

Son düzenleme:

var bakalım şu hastanenin numarasını =) bu gidişle biz adresini isteyip baskın yapıcaz. ama hasta oldum dedin sanırım, regl olduysan hayırlısı bir daha ki sefere olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun canım, eş denemesinden önce duş al,aparatı biraz orda durdur ve mümkünse hemen öncesinde yap bunu gelgit yapılabiliyor mu aparatla ben bilmiyorum ama yapılıyorsa yap sonra hemen aparatı bırakıp eşinle deneme yap derim ben.bence zeytinyağ mutlaka sür.ve ön sevşme yapmadan aparat sonrası direk giriş yap p ile çünkü bir müddet orası açık gibi kalıyor çünkü giriş yapınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…