Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaderim sen burdan bi cevap ver bana sorun deil ki
tamam canım kusura bakma ama şimdi tam bilgim yok, bıraktığın an etkisi geçiyordur diye düşünüyorum olma ihtimalin var tatlım.şimdi üstü kapalı konuştum bana 5 dk ver hemen sana sağlam bilgi vericem.

yemek koymaya kalkdıgımda mutfaktayken gözlerim karardı başım döner gibi oldu sankii yaa bi an sevginden bi hoş oldum sankı

yooo açıkmadım demin bi kase çorba içmişdim :)keşkee ama hemen ona yormak isdemiyorum ümitlenmek olursa süprizz olurr kendimi kasmıcamm ayın 5ine cok var daha :)

hayırlısı olsun biraz alış ama tatlım bak diyorum hamile olursunuz dr der 3 ay ilişki yasak falan bana öyle dedi mesela Allah korusun, daha alışamadan 3 ay ara verdim, gerçi bişey olmadı aşınca ara versende olur da olsun yani, gönlün daha rahat olur.

bende saflaştım bugün anlamadım sonunu bağladığını pardon canım gülünce anlamadım. dikkat et kendine sen bize lazımsın, daha yeğen sevdireceksin =))

yok merakk etme tatlımmm evet yiğen sevdiricemm:) sen çıkıcakdın sanırım ben oyalamıyım seni yarın görüşürüz kendine çok iyi bak:)

o da aklımda canım merakk etmee :) ben kendımı ynmiş kabul edıyorum:)

yok merakk etme tatlımmm evet yiğen sevdiricemm:) sen çıkıcakdın sanırım ben oyalamıyım seni yarın görüşürüz kendine çok iyi bak:)

estağfurullah tatlım hakaten gitmezsem eşim kızacak =) sistem gitti özelden yazacaktım sistem hata verdi yazmış kabul et öptm kardeşim benim Allaha emanet ol, dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…