- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.021
sabret devam et hırslı ol ıstesen bır andada yenebılırsın cnm hep güzel düşün rahat ol aşkınızı yasamaya bakın olur Allahın izniyle
arkadaşlar ben yeni başlayacağım burdan bi arkadaşım bugün bi sayfayı önerdi baktım okudum baya bi zeytinyağının işe yarayacaını düşünüyorum ama bir çoğunuz egzersizler yapıyor onu mu denesem yoksa zeytinyağı ile mi başlasam
Hastane uzak geç aradık artik yarina kaldı büyük ihtimal adet oldum kızlar.. nasip.naısl bır sonucmus bunaısl bır hastane bugun dısa yarınamı kalıoo allah allahhh sımdıye kadar sağlık ocağıan gıtseydın ınan sonucu alırdın bence bır test al bosuna dusunceğıne
Tabi anlıyorum canım sen hayatına bak boşver anlamaya olabilir sen çizgini belli et yüz verme selam ver geç. İstediği her cevabida verme. Emri vaki yapıyorsa açıkça rahatsız olduğunu şöyle canım kimse çekmek sorunda değil sen insanlığıni koru Rabbim büyükcanım ben kendı adıma konusayımmm
ben zaten yerımı ve saygımı yeterınce bılıorumm ve herzamnda saygılı bır sekılde cevabımı verırım.ama herkesınde bı dayanma noktası vardırr....kımı kısı vardır saygı gostersende gostermezz cou ınsan bunu karıslıklı dusunemıo herkes bır değıl oyuzden..ılla bız saygılı olunca oda saygılı olucak dıye bırsye yok yada o saygılı olunca bızde olucaz dıye bırsey yok.ınsanın yapı meselesıdır o yufka yureklılığıdır bence...
Ne güzel canım :) denemeye devam aynen :)canım çok teşekkür ederim ama zaten biz hep aşk yaşıyoruz :)birazda evliliği görelim böyle olmuyor devam etcem reglimden sonra inşallah
Bende hiç belli olmaz diyoruz nasip ama kızlar kahverengi akıntım adet kanaması gibiydi bana öyle geliyor dua edin yinede çalışmalara devam hayırlısıylatatlım olabilir dün demiştim ya kesin konuşamam heveslenirsin belki farklı birşey olur, o yüzden kendini hazırlama, neden sonuç gecikti böyle =( birde tatlım bende yerleşme kanaması olmadı hiç avesra da olmuştu, kızlardan da duydum oluyor dediler, ama ama hastaneyi arasan desen benden leke geliyor neden böyle sonuç hala çıkmıyor, kader çıldırdı desen =)hepimiz meraktan çatlamak üzereyiz
sende bıseyler var gibi geliyoo şu sonucun cıksa bı
merhaba . arkadaşım önemli olan kayganlığı sağlamak bu ister zeytin yağ olsun isterse jel önemi yok. kolay gelsin.
arkadaşlar ben yeni başlayacağım burdan bi arkadaşım bugün bi sayfayı önerdi baktım okudum baya bi zeytinyağının işe yarayacaını düşünüyorum ama bir çoğunuz egzersizler yapıyor onu mu denesem yoksa zeytinyağı ile mi başlasam
Ne güzel canım :) denemeye devam aynen :)
Bende hiç belli olmaz diyoruz nasip ama kızlar kahverengi akıntım adet kanaması gibiydi bana öyle geliyor dua edin yinede çalışmalara devam hayırlısıyla
inşaAllah hayırlısıyla canimm aynen yarin ayrıca dahiliye kontrolüne gidiyoruz dua edin bak diz duamdasiniz netim bitti sayılır yazamaddam 2gun bekleyin beni :)
hayırlısı canım ben hamileyim sandım ama adet olduğumu düşünüyorum artık akintilardan. Sağol arkadasim. Yarın doktora gidiyorum bakalım Rabbim yardımcımız olsunstresten mi geçiyo adet acaba bu kadar senınkı çok gecikdii ederım canım tabıkıde neden etmiyimm allahım hayırlısını nasiip etsın ınss iyi haberlerini beklyioruz :)
hayırlısı canım ben hamileyim sandım ama adet olduğumu düşünüyorum artık akintilardan. Sağol arkadasim. Yarın doktora gidiyorum bakalım Rabbim yardımcımız olsun
tam oldun mu normal adet gibi aminnn canm
Dün pembe ve kahverengi geldi biraz. Ve bugün kahverengi gelmeye devam etti adetim de olduğu gibi
Sağol canım hayırlısı bakalımanladımm canm neysee artıkk vajıyı yenınce ıyıce gönlün rahatt olurr çalışmalara öle başlarsın
Ohbeee sonundaa tamm anlamıylaa yenmiş bulunuyorummmm gittt gell bilee olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))
Tebrik ederim arkadaşımm :) hayırlı olsun bizi duanda unutma
hahah sen bana benzion demekki o konuda cnm hehehe
Kızlar ya biriniz banada akıl versin. Egzersiz deneyenler.
ben sadece parmak yada aparat koyup bekletiyorum. siz oynatmaya mı çalışıyosunuz? nasıl yapıyosunuz? yada özelden mesaj atabilir misiniz.
2 parmakta kaldım regl oldum. Eş denemesi yaptım geçen başarısız oldum.