Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben yeni başlayacağım burdan bi arkadaşım bugün bi sayfayı önerdi baktım okudum baya bi zeytinyağının işe yarayacaını düşünüyorum ama bir çoğunuz egzersizler yapıyor onu mu denesem yoksa zeytinyağı ile mi başlasam

merhaba . arkadaşım önemli olan kayganlığı sağlamak bu ister zeytin yağ olsun isterse jel önemi yok. kolay gelsin.

naısl bır sonucmus bunaısl bır hastane bugun dısa yarınamı kalıoo allah allahhh sımdıye kadar sağlık ocağıan gıtseydın ınan sonucu alırdın bence bır test al bosuna dusunceğıne
Hastane uzak geç aradık artik yarina kaldı büyük ihtimal adet oldum kızlar.. nasip.
Tabi anlıyorum canım sen hayatına bak boşver anlamaya olabilir sen çizgini belli et yüz verme selam ver geç. İstediği her cevabida verme. Emri vaki yapıyorsa açıkça rahatsız olduğunu şöyle canım kimse çekmek sorunda değil sen insanlığıni koru Rabbim büyük

canım çok teşekkür ederim ama zaten biz hep aşk yaşıyoruz :) birazda evliliği görelim böyle olmuyor devam etcem reglimden sonra inşallah
Ne güzel canım :) denemeye devam aynen :)
Bende hiç belli olmaz diyoruz nasip ama kızlar kahverengi akıntım adet kanaması gibiydi bana öyle geliyor dua edin yinede çalışmalara devam hayırlısıyla
sende bıseyler var gibi geliyoo şu sonucun cıksa bı

inşaAllah hayırlısıyla canimm aynen yarin ayrıca dahiliye kontrolüne gidiyoruz dua edin bak diz duamdasiniz netim bitti sayılır yazamaddam 2gun bekleyin beni :)

canım egzersiz yapmak istemessen diye o sayfayı önerdim ama zeytinyagının büyük bi rolü olacak yenmende egzersize başlayalım o halde bız senınle :)

stresten mi geçiyo adet acaba bu kadar senınkı çok gecikdii ederım canım tabıkıde neden etmiyimm allahım hayırlısını nasiip etsın ınss iyi haberlerini beklyioruz :)

stresten mi geçiyo adet acaba bu kadar senınkı çok gecikdii ederım canım tabıkıde neden etmiyimm allahım hayırlısını nasiip etsın ınss iyi haberlerini beklyioruz :)
hayırlısı canım ben hamileyim sandım ama adet olduğumu düşünüyorum artık akintilardan. Sağol arkadasim. Yarın doktora gidiyorum bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar ya biriniz banada akıl versin. Egzersiz deneyenler.
ben sadece parmak yada aparat koyup bekletiyorum. siz oynatmaya mı çalışıyosunuz? nasıl yapıyosunuz? yada özelden mesaj atabilir misiniz.
2 parmakta kaldım regl oldum. Eş denemesi yaptım geçen başarısız oldum.

Kizlar bugn ayaklarimi duwara dayadm ve organmi inceledm ve gozlerime inanamdm ilk kez oyle gordum kocaman acilmisti busbuyuktu delik ya oraya hersey girer bence ya

canım aparatı hafif hafif hareket ettir döndürebilirsin yada git gel yapabilirsin. 2 parmaktan sonra eş denemesinin başarısız olması normal bence artık aparat egzersizlerine başla kalınlaştıra kalınlaştıra devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…