Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dogru söyluyorsun ama Benim cektigimi kimse cekemez hizmetci ediorlar beni hersey karisior esim birsey demior Ben onun Icin aylarca neler cektim bi iliski giremedigim Icin o beni annesini karsi korumuor

hala öğrenemedım yarınada kalabılır sonucum... Avuc ayası kadar koyu kahverngı akıntım geldı arkadasm sence bu yerlesme kanaması olablırmı? :

tatlım olabilir dün demiştim ya kesin konuşamam heveslenirsin belki farklı birşey olur, o yüzden kendini hazırlama, neden sonuç gecikti böyle =( birde tatlım bende yerleşme kanaması olmadı hiç avesra da olmuştu, kızlardan da duydum oluyor dediler, ama ama hastaneyi arasan desen benden leke geliyor neden böyle sonuç hala çıkmıyor, kader çıldırdı desen =)hepimiz meraktan çatlamak üzereyiz

yaa hakkettteenn ben olsam duramam benım daha 8 günüm varr bide senın adetın 1 haftadan fazladır geçdii al bi testt yap bide ara hastaneyııı bizide çatlatmaa burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa hakkettteenn ben olsam duramam benım daha 8 günüm varr bide senın adetın 1 haftadan fazladır geçdii al bi testt yap bide ara hastaneyııı bizide çatlatmaa burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hakkaten istanbul un sonuçlar çıkana kadar biz meraktan doğum yaparız gibi geliyor bana, ne kadar sakinsin kuzum ya valla çatladık biz burda.

canım ben kendı adıma konusayımmm
ben zaten yerımı ve saygımı yeterınce bılıorumm ve herzamnda saygılı bır sekılde cevabımı verırım.ama herkesınde bı dayanma noktası vardırr....kımı kısı vardır saygı gostersende gostermezz cou ınsan bunu karıslıklı dusunemıo herkes bır değıl oyuzden..ılla bız saygılı olunca oda saygılı olucak dıye bırsye yok yada o saygılı olunca bızde olucaz dıye bırsey yok.ınsanın yapı meselesıdır o yufka yureklılığıdır bence...

hala öğrenemedım yarınada kalabılır sonucum... Avuc ayası kadar koyu kahverngı akıntım geldı arkadasm sence bu yerlesme kanaması olablırmı? :

naısl bır sonucmus bunaısl bır hastane bugun dısa yarınamı kalıoo allah allahhh sımdıye kadar sağlık ocağıan gıtseydın ınan sonucu alırdın bence bır test al bosuna dusunceğıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…