- 10 Mayıs 2013
- 841
- 2
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.981
aman sen sakinn ol derin derinn nefess all :)
daha yemekk yapmadımmm senin yüzündenn daha ne:83::83::103::125:
canım ben kendı adıma konusayımmm
ben zaten yerımı ve saygımı yeterınce bılıorumm ve herzamnda saygılı bır sekılde cevabımı verırım.ama herkesınde bı dayanma noktası vardırr....kımı kısı vardır saygı gostersende gostermezz cou ınsan bunu karıslıklı dusunemıo herkes bır değıl oyuzden..ılla bız saygılı olunca oda saygılı olucak dıye bırsye yok yada o saygılı olunca bızde olucaz dıye bırsey yok.ınsanın yapı meselesıdır o yufka yureklılığıdır bence...
hay ağzını kocişton yesin wala biz doğurduk burda
anaaam kafam gözümbence ilişkimizi gözden geçirmeliyiz , bu sevgi benim canımı yakmaya başladı yollayım annem yemeğini =)
aman kuzum valla şaka bir yana eşin kızmasın hadi sen ihmal etme yuvacığını =)))
kalkacam birazdann canm demin zincirlerii kırıpda etrfa makinaa yapdımisdeyınce oluor
haydı bakalım kızceler aksam oldu herkes evıne eşine aşına baksın hepınıze ıyı aksamlarrrrrr
=)) hadi bakalım hayırlısı yarın kaldığımız yerden nasip olursa devam ederiz, inşallah istanbulda sonucu alırda rahatlarız.kalkacam birazdann canm demin zincirlerii kırıpda etrfa makinaa yapdımisdeyınce oluor
=)) hadi bakalım hayırlısı yarın kaldığımız yerden nasip olursa devam ederiz, inşallah istanbulda sonucu alırda rahatlarız.
ben olsam önce evde idrar testi yapardım sonra kan testi
bende dogurmak üzereyım :)
herkes fenalaştı istanbullll hadi gülüm şu hastaneye baskına gidicez, valla çok merak ettik, hatta komik birşey söyleyim bende ki meraka bak, kadınlar k. bir sayfa açmışlar, şey yazıyor babanne usulü saçma bence ama meraktan onu bile denedim, afedersiniz idrara karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin, dibe çökerse değil, benim ki köpürdü
ana valllamı
ana valllamı
bak yaaa =)) dur hemen celallenme annem meraktan denedim ama her türlü köpürür diyor kimisi bilmem ki doğru mu?kıyamam yaa
dur gitme anam bak gitti karbonat arıyor şimdi gelip kabartma tozu olmaz mı diye soracak
:)) valla ben yaptım ne yapıym işte meraktöbee yaaa ben yaparmıyım canom öle şeylerr hiiiç :) yok valla yapmadım yapmıcam da :)
yok canım evde karbonat yokkii hem ben sabırlıyımdırr daha 8 gün var beklıcem :)
birazdan gidicemde şu özel msj 5 dk bekletiyor ya =(evetttttttttttttttttt :) ssende gidiyosunn demi canım hadi görüşürüzz öptm