Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

daha yemekk yapmadımmm senin yüzündenn daha ne :KK9::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK19::KK57::83::83::103::125:

anaaam kafam gözüm :KK1:bence ilişkimizi gözden geçirmeliyiz , bu sevgi benim canımı yakmaya başladı :KK1: yollayım annem yemeğini =)
aman kuzum valla şaka bir yana eşin kızmasın hadi sen ihmal etme yuvacığını =)))

canım ben kendı adıma konusayımmm
ben zaten yerımı ve saygımı yeterınce bılıorumm ve herzamnda saygılı bır sekılde cevabımı verırım.ama herkesınde bı dayanma noktası vardırr....kımı kısı vardır saygı gostersende gostermezz cou ınsan bunu karıslıklı dusunemıo herkes bır değıl oyuzden..ılla bız saygılı olunca oda saygılı olucak dıye bırsye yok yada o saygılı olunca bızde olucaz dıye bırsey yok.ınsanın yapı meselesıdır o yufka yureklılığıdır bence...

evet bencede canım iyilik tek taraflı değil, iki taraflı olmazsa olmaz,herkes malesef iyi niyetten anlamayabilir.

anaaam kafam gözüm :KK1:bence ilişkimizi gözden geçirmeliyiz , bu sevgi benim canımı yakmaya başladı :KK1: yollayım annem yemeğini =)
aman kuzum valla şaka bir yana eşin kızmasın hadi sen ihmal etme yuvacığını =)))

kalkacam birazdann canm demin zincirlerii kırıpda etrfa makinaa yapdım :KK70: isdeyınce oluor :p

ben olsam önce evde idrar testi yapardım sonra kan testi

bende dogurmak üzereyım :):KK52:

:KK1:herkes fenalaştı istanbullll hadi gülüm şu hastaneye baskına gidicez, valla çok merak ettik, hatta komik birşey söyleyim bende ki meraka bak, kadınlar k. bir sayfa açmışlar, şey yazıyor babanne usulü saçma bence ama meraktan onu bile denedim, afedersiniz idrara karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin, dibe çökerse değil, benim ki köpürdü :KK52::KK52:

:KK1:herkes fenalaştı istanbullll hadi gülüm şu hastaneye baskına gidicez, valla çok merak ettik, hatta komik birşey söyleyim bende ki meraka bak, kadınlar k. bir sayfa açmışlar, şey yazıyor babanne usulü saçma bence ama meraktan onu bile denedim, afedersiniz idrara karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin, dibe çökerse değil, benim ki köpürdü :KK52::KK52:

ana valllamı :KK70:

X