- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.961
bebeğim posta kutun dolmuş annem , neden bana yer bırakmıyorsun
vayyy terbiyesizz seni nasıl reddederr sorarım sımdı ben onaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim posta kutun dolmuş annem , neden bana yer bırakmıyorsun
Kızlar ıkı tarafın aılesıyle bellı mesafeler olmalı eşler bırbırıne uymak zorunda. Anne aılede olsa okadar samımı olmamalı sırları dökmemelı soruyorsada mesafelı sekılde cvplamalı herkes haddını bılıp saygı duymak zorunda gelınde kayınvalıdede. Ayrıca kımse kımsenın hızmetlısı degıldır o konuma getırmeyın kendnızı kayınvalıdeye saygını gösterırsın oda sana saygısını gösterır ötesı yoktur. Eşinizde bunu bılsın ama doğru sekılde anlatarak
Kizlar size birsey sorcam Ben Kondom takiorum da yapiorum öke Kalin olmuor deme biraz zor girior gibi gelior ama bilmiorum sizce nasil Öle rahat ediorum :)
ya tatlım yazdın da ben mi arada kaçırdım ne oldu senin sonuçlar :44:
ya tatlım yazdın da ben mi arada kaçırdım ne oldu senin sonuçlar :44:
hala öğrenemedım yarınada kalabılır sonucum... Avuc ayası kadar koyu kahverngı akıntım geldı arkadasm sence bu yerlesme kanaması olablırmı? :
hala öğrenemedım yarınada kalabılır sonucum... Avuc ayası kadar koyu kahverngı akıntım geldı arkadasm sence bu yerlesme kanaması olablırmı? :
vayyy terbiyesizz seni nasıl reddederr sorarım sımdı ben onaa :)))
bende şimdi sitenin sokaklarında seni arıyordum kuzum
tatlım olabilir dün demiştim ya kesin konuşamam heveslenirsin belki farklı birşey olur, o yüzden kendini hazırlama, neden sonuç gecikti böyle =( birde tatlım bende yerleşme kanaması olmadı hiç avesra da olmuştu, kızlardan da duydum oluyor dediler, ama ama hastaneyi arasan desen benden leke geliyor neden böyle sonuç hala çıkmıyor, kader çıldırdı desen =)hepimiz meraktan çatlamak üzereyiz
bensizz yapamıyosn bılıyommmm
yaa hakkettteenn ben olsam duramam benım daha 8 günüm varr bide senın adetın 1 haftadan fazladır geçdii al bi testt yap bide ara hastaneyııı bizide çatlatmaa burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar ıkı tarafın aılesıyle bellı mesafeler olmalı eşler bırbırıne uymak zorunda. Anne aılede olsa okadar samımı olmamalı sırları dökmemelı soruyorsada mesafelı sekılde cvplamalı herkes haddını bılıp saygı duymak zorunda gelınde kayınvalıdede. Ayrıca kımse kımsenın hızmetlısı degıldır o konuma getırmeyın kendnızı kayınvalıdeye saygını gösterırsın oda sana saygısını gösterır ötesı yoktur. Eşinizde bunu bılsın ama doğru sekılde anlatarak
o benim saçım mı o ,çek çek sen bensiz yapabiliyor musun peki
hakkaten istanbul un sonuçlar çıkana kadar biz meraktan doğum yaparız gibi geliyor bana, ne kadar sakinsin kuzum ya valla çatladık biz burda.
hakkaten istanbul un sonuçlar çıkana kadar biz meraktan doğum yaparız gibi geliyor bana, ne kadar sakinsin kuzum ya valla çatladık biz burda.
ben olsam önce evde idrar testi yapardım sonra kan testi
bende dogurmak üzereyım :)
benım sancılarım basladııııı