- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.941
canım bence cocuk ıcın acele etme esın bı askere gıtsın gelsın allahın ıznıylede oyle yaparsınız tek basına cocuk buyutmek zorr
AVESRACIM haklısın hemde çok ağla ağla gözümde yaş kalmadı zaten ağlamıcam artık yeter ya bu bende pskoloji die bişi komadı birgünüm birgünüme tutmuyor eşimde öle oldu artık bütün herşeyi buna bağlıyoruz yapıcam bu derttende kurtulucam allahın izniyle bakalım öle noluyo ne olucak
hacico cum tatlım nasılsın? bak kuzucum kuruluk olur ilaçta yapmıştır tabi, ama ben şöyle söyleyim sana dur özelden söyleyim =)) yine utandım
dimi avesracım yaa bide siz söyleyin bizimkilere yaaa beni dinlemiyolar belki sizi dinlerler
kayınvalidem de eşime diyomuş artık ne diye bekliyosunuz ilaç içmesin eşin korunmayın artık falan diye ne rahat insanlar var yaa insanda biraz utanma arlanma olur dimi
dimi avesracım yaa bide siz söyleyin bizimkilere yaaa beni dinlemiyolar belki sizi dinlerler
kayınvalidem de eşime diyomuş artık ne diye bekliyosunuz ilaç içmesin eşin korunmayın artık falan diye ne rahat insanlar var yaa insanda biraz utanma arlanma olur dimi
Kizlar size birsey sorcam Ben Kondom takiorum da yapiorum öke Kalin olmuor deme biraz zor girior gibi gelior ama bilmiorum sizce nasil Öle rahat ediorum :)
ah su kayınvaldelerrrr zatenutanması olsa oyle dermı cnmmmm.bosver hıc takma hepsı aynı benımkı daha 2 aylık evlıyken dıyodu dusun bebnde tam 2 senelıkken hamıle kaldımmm bekledı durdu catladııı sende hıc takma kendı keyfıne gore ayaral herseyııı onunmu cocuğu olcak senın olcak cok ıstıosa cocuk kendı yapsın bıtane
aparatla ılgılı konuları melıssa_ak a sorunnn uzmandır
kaderim zar yapısı ılıskı kayganlastırma konularına hakımdır
bende hamılelıkle ılgılı sorularınızı yanıtlayabılırımmmm
ZEYTINYAĞLI VAJINUSMUS TEDAVI MERKEZİ
valla çocuk meraklısıymış yani zamanında çok yapmamış kendisi şimdi acısını benden çıkarmaya çalışıyo yaabizimkide evlendiğimiz günden beri diyodu ama bu kadar çok diretmiyodu yani neyse bi daha derse bende öyle dicem sen kendin doğur bi tane de sevelim dicem
bak şimdi kaynana konusuna girip beni hepten dellendirme yoksa konu vajinismustan kopar bizide sayfadan atarlar söliyim
yoksa seninkide mi öyle cadı melisa yaaa nedir bu çektiğimiz bizim bunlardan
kayınvaldelere sinir olan gelinler sayfası açalım biz burada en iyisi zaten bu zamana kadar çektiğim sıkıntıları da psikolojikman onların bana karşı olan davranışlarına bağlıyorum sayfanın editörü falan olabilirim bu konuda yani
neyse bu konu uzar gider çıkış saatimiz geliyo kızlar yarın görüşürüz inşallah
kızz sakın deme oyle valla topa tutarlar heeegelınsın sen susman lazım of offf solenecek okadar cok sey varkı ama ıste dıyemıorz hepsını
haklısın canım ama benim sağım solum belli olmaz ağzımdan çıkıverir bir anda gaza geldim yine
cadıki ne cadı ama bende az cazgır değilim geliorm hakkından napim hoooof baymasın beni
yaa çıkış saati geldi ayrılamıyorum bilgisayarın başından o kadar ihtiyacım varki derdimi dökmeye: bu konuda yalnız değilmişim onu anladım
yaa çıkış saati geldi ayrılamıyorum bilgisayarın başından o kadar ihtiyacım varki derdimi dökmeye: bu konuda yalnız değilmişim onu anladım
iyiyim canım sen nasılsın?ben ilaç kullanmıyorum ki zaten daha yeni yeni oldu şu son bir hafta içinde oldu olanutandırma beniiiiii
Kızlar ıkı tarafın aılesıyle bellı mesafeler olmalı eşler bırbırıne uymak zorunda. Anne aılede olsa okadar samımı olmamalı sırları dökmemelı soruyorsada mesafelı sekılde cvplamalı herkes haddını bılıp saygı duymak zorunda gelınde kayınvalıdede. Ayrıca kımse kımsenın hızmetlısı degıldır o konuma getırmeyın kendnızı kayınvalıdeye saygını gösterırsın oda sana saygısını gösterır ötesı yoktur. Eşinizde bunu bılsın ama doğru sekılde anlatarak