Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saol canım moral verdin inan saolasın... bitsin artık ya rahatlıyalım bizlerde RABBİM sevdiği kullarına verirmiş derdi sıkıntıyı ŞÜKÜR nediyelim

canım benım arada oyle seyler olucakkk lutfen srun etme.hergunumuz bır olmuykı yeır gelıo bızde cok tertısıoruz..aksama esınle aranı duzelt ve ustune duserek bı deneme yap kactıkca kacıoruz yoksa bılıosun kuzucumm..oyuzdenn moralını topla ağlamak yok

cnm onun tek çaresi ön sevişmeyi uzun tutucan zevk almaya çalışcan başka çare yok işte bende onu halletmeye çalışıorm
eşim korunuo artık cnm bebişe az daha var kısmetse

eşim de çok acele ediyo o yüzden zevk falan hak getire yani o yüzden oldu bittiye geliyor diyorum ya zaten neyse artık bundan sonra herşey iyi gider umarım
bizimkiler de bebek yapın bebek yapın diye tutturdular kaç zamandır başımızın etini yiyolar çok sıktılar artık 1 2 sene daha düşünmüyorum ben ama eşim de çok istiyo adam daha askerliğini bile yapmadı borç harç duruyo ama herşeyin hayırlısı

evet cnm dıkkat edıyorum cok sagol denemeye devam edıcem bırsre sonra inş. Kızlaaaar testımn sonucunu hala öğrenemedım ama sıze hemen haber verıcm. Bnm ınt. Bugün bıtıyor 3 gün sonra anca yükleyeblırım haberınz olsun. Kapanmadan sıze haber vrmek ıstıyorum sonucu :)

saat kacta alıcaksınn sonucları

canım bence cocuk ıcın acele etme esın bı askere gıtsın gelsın allahın ıznıylede oyle yaparsınız tek basına cocuk buyutmek zorr

allahım ya şöle tutturan ailelere tahammül edemiorm yaa. senmi doğurcan senmi bakcan allahım yarabbim yaaa. hele bide böle alakasız zamanlarda ısrar etmiolarmı. doğuracaksın sonrasını düşünmüolar. herkes evladına en iyi imkanları sunmak ister . belin doğrulmadan nereye istiosun yani. bak kızdım gene
dinleme sen hiç birini cnm.... öle oldğnda ben diorm bi düşünün bnm bebeğim olunca sizin hayatınız ne kadar değişecek? birde benmki nekdadr değişecek. o yüzden kararı bana bırakın yani eşime bile bunu söliorm wala kususra bakmasın

valla meraktan çatlıyorummm takibimdesın haberin olsun:)

valla haklısın canım bu dediklerini bende diyorum anlatmaya çalışıyorum ama bir kulaklarından giriyo ötekinden çıkıyo ertesi gün yine aynı muhabbet çok kızıyorum çokkkkkkkkk

AVESRACIM haklısın hemde çok ağla ağla gözümde yaş kalmadı zaten ağlamıcam artık yeter ya bu bende pskoloji die bişi komadı birgünüm birgünüme tutmuyor eşimde öle oldu artık bütün herşeyi buna bağlıyoruz yapıcam bu derttende kurtulucam allahın izniyle bakalım öle noluyo ne olucak

canım bak o duvarı hissedince çıkarma, sadece kabız gibi var gücünle ıkınarak it, paniklediysen derin nefes al ve verirkende gevşe tamamen serbest bırak kendini o an zaten ne duvar kalır ne başka şey kendini kastığın için duvar var sanıyorsun.

hacico cum tatlım nasılsın? bak kuzucum kuruluk olur ilaçta yapmıştır tabi, ama ben şöyle söyleyim sana dur özelden söyleyim =)) yine utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…