Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaptıkdan sonra (yaptım dediğimde yarısı falan girdi sadece tam bişi anlıyamadım yani) 3 gün geçti dün gece 3.geceydi kendimi hazırlamıştım ne güzel çokda iyiydim ama şuan elimi bile kıpırdatasım yok

doğaldırr heveslerin gitti inancnda ama gitmesin işde ya herkes diye o duvara toslayınca bak bende o duvardayım şuan oldukdan snra bidaha denemedık bı gece denedım olmadı dıye araya baska seyler girdii daha yapamadık ama ben yenmiş gibi hissediyorum bu gece denicemm tekrar bu sefer olacakkk o duvarı halt edecemm

canım bnmmmm iyiyim çok şükür ders çalışmaya başladım haldır haldır sen nasılsın ders çalışmaya devammı :)

Allah kolaylık versi kuzum, ben başlamadım hala =(( keşke başlayabilsem, hep karar veriyorum olmuyor, gün boyu burayı merak ediyorum. birde diğer sayfada yoğunlaştı buraya bile fırsat bulamadığım oluyor bazen.hayırlısı bakalım canım. banada biraz gaz ver de ders çalışayım =((

ay evet sanırım başarmışım ama haberim yokmuş bende kendiliğimden kayganlaşma olmuyo bebe yağıyla deniyoruz biz
kendiliğinden kayganlaşması için ne yapmam lazım ilaç falan da kullanmıyorum ama yine de kupkuruyum ne yapıcam bilmiyorum
bide zevk alma olayı falan oluyo mu sizde ben henüz hiçbirşey anlayamadım ilişki mi yaşamışım ne olmuş ne bitmiş heyecanlanıyorum sadece acaba canım ne zaman yanıcak diye bekliyorum dolayısıylada öyle oldu bittiye geliyor
siz nasıl korunuyosunuz o zaman ilacı bıraktıysan?yoksa bebiş mi gelcek yakında teyze mi olcam ben yine

canım melisa sağolsun olaya el atmış, ben henüz gördüm msj ını bazen meşgul oluyorum kusura bakma canım, şimdi melisa da bilir nezaket göstermiş ben egzersizlerden çok anlamam tatlım, hiç egzersiz yapmamıştım çünkü, eş denemesinde falan, egzersiz dışında her konudan sorabilirsin bana, zar yapısı falan filan. tabi hiçkimse yoksa o an forumda o zaman yardımcı olmaya çalışıyorum, zaten bir matematiğş yok tatlım, elinden geldiğince kendini rahat hissedene kadar yapıyorsun bu egzersizleri, illaki içinde çevir şu bu değil, zaten p yide içinde çevirmiyorsun vajinanın senin yapacağın oraya birşeyler ağrısız sızısız girebiliyor beynini buna ikna etmek

bende öle hissetmiştim kendimi eşim oldu dedi zaten nasıl sevinmiştim nasıl umutlanmıştım başının bile girmesi mucize gibiydi benim için ki yarısı girmişti duvarmıdır nedir orayı hissetinm evet dahada ilerletmedim sonra 3 gündür de denicez bugünde eşim kursta olucak zaten gec gelio olurmu bilmem artık

kızlar adaçayının kadının ıslaklığını arttırdığını biliorum bilginize...

cnm onun tek çaresi ön sevişmeyi uzun tutucan zevk almaya çalışcan başka çare yok işte bende onu halletmeye çalışıorm
eşim korunuo artık cnm bebişe az daha var kısmetse

daha önümüzdee çokkkk güzell günlerr varr olucakk elbette :)

cnm düz de denedim olduuu çok da rahat oldu ters yaptıktan sonra düze geçtim hiç bi zorluk olmadı eşim de şaşırdı nası kaydı falan dedi

aparatla ılgılı konuları melıssa_ak a sorunnn uzmandır
kaderim zar yapısı ılıskı kayganlastırma konularına hakımdır
bende hamılelıkle ılgılı sorularınızı yanıtlayabılırımmmm

ZEYTINYAĞLI VAJINUSMUS TEDAVI MERKEZİ

işte erteledikçe erteliyorum döngü devam ediyor bugunde regl oldum.offfff çok kötüyüm...

canım benım hemen neden stres yapıosun morlını nıye bozuosun bıkac gun mola verdın say regln bıtıkten sonra hemen devam edıceksın lutfen kendını topla.regl donemının hassalığına verıorum bu moral bozukluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…