-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.901
benimde öle oldugunda napdım biliyomusun bi gün yarısı girdii ve önceki gece tamamı girdigi içinn çok hevesliydim olmayınca dünyam basıma yıkıldı sanki önceki gece olmuşdıuu sımdı nıyee olmadı dıyee saatlerde uyuyamadım saatt 4 ü geçmişdi gece düşünmekden neyse sonra o anı aklımdann sildimm canımm düşünmee benımm halnnn umutlarmm varr umudunu yitirmee sakın sil dün geceyıı aklındannn sakın düşünmee biliyorumm zorr ama yapmak zorundasın hevesını aklına getirr cesaretını yapabılıck gücün var halenn
Yaptıkdan sonra (yaptım dediğimde yarısı falan girdi sadece tam bişi anlıyamadım yani) 3 gün geçti dün gece 3.geceydi kendimi hazırlamıştım ne güzel çokda iyiydim ama şuan elimi bile kıpırdatasım yok
hacicooo cnm bnmmm seni gördm online bende tam yazcaktm sanaaa napiosun diee. tabiiki hissetmiorzzz cnm bizdee ,olay o işteyenenlerin anlatmaya çalıştığı şey bu işteee :)
2. soruna cvp utanarak evet öle oluo taşıooo
canım bnmmmm iyiyim çok şükür ders çalışmaya başladım haldır haldır sen nasılsın ders çalışmaya devammı :)
yani işler öğreniyoruz derken :)
girdi sayılır cnm ilaç kullandğm için kuruluk sıkıntım vardı onuda bıraktm bu ay düzene gircek inş.
aynen öle cnm hele kendiliğinden kayganlaştığında tam relaks içinde oldğnu hissetmiosun bile...
başardın başardın babalar gibi oh artık bitti gitti düşünme o günleri cnm bnm
Bugün egzersizlerimin beşinci günü. Üçüncü gününde ikina sıkıla iki parmagimi soktum. Ama takildigim yer şurası;.Parmaklarimi zor zahmet sokuyorum ama daire cizemiyorum cizecek genişlikte de değil ya neyse. Sonra o garip bi duyguyla ikinip parmaklarımi çıkarıyorum. Parmaklarimi içerde ne kadar tutucam yirmi dakikada ancak bes kere sokup cikarabiliyorum. Siz nasıl daire ciziyorsunuz. Kac kere sokup cikariyorsunuz. Ne kadar sürüyor. Sokarken yagliyorum ama çıkarırken sanki hic yaglamamisim gibi kuru oluyor. Ya biliyorum çok soru sordum ama cesaretimi yitirmeden dvm etmek istiyorum
kaderimcime sormuşsun ama görmüşken yanıtlayayım bende;
ohoooo tatlmm tek sorunun bunlar olsun bence çok iyi gidiyorsun. böle içindeyken ben 10 -15 dk bekletiodum cnm .içindeyken sağa sola eğiyodum aparatı(yada parmağı) yeterli olur cnm bnm. çok istikrarlısın süperrr .
yakında çekeriz gelin halayını
doğaldırr heveslerin gitti inancnda ama gitmesin işde ya herkes diye o duvara toslayınca bak bende o duvardayım şuan oldukdan snra bidaha denemedık bı gece denedım olmadı dıye araya baska seyler girdii daha yapamadık ama ben yenmiş gibi hissediyorum bu gece denicemm tekrar bu sefer olacakkk o duvarı halt edecemm
ah hacicommmm ahtasması normal zatennn herkesın oyleee
ay evet sanırım başarmışım ama haberim yokmuş bende kendiliğimden kayganlaşma olmuyo bebe yağıyla deniyoruz biz
kendiliğinden kayganlaşması için ne yapmam lazım ilaç falan da kullanmıyorum ama yine de kupkuruyum ne yapıcam bilmiyorum
bide zevk alma olayı falan oluyo mu sizde ben henüz hiçbirşey anlayamadım ilişki mi yaşamışım ne olmuş ne bitmiş heyecanlanıyorum sadece acaba canım ne zaman yanıcak diye bekliyorumdolayısıylada öyle oldu bittiye geliyor
siz nasıl korunuyosunuz o zaman ilacı bıraktıysan?yoksa bebiş mi gelcek yakında teyze mi olcam ben yine
ay evet sanırım başarmışım ama haberim yokmuş bende kendiliğimden kayganlaşma olmuyo bebe yağıyla deniyoruz biz
kendiliğinden kayganlaşması için ne yapmam lazım ilaç falan da kullanmıyorum ama yine de kupkuruyum ne yapıcam bilmiyorum
bide zevk alma olayı falan oluyo mu sizde ben henüz hiçbirşey anlayamadım ilişki mi yaşamışım ne olmuş ne bitmiş heyecanlanıyorum sadece acaba canım ne zaman yanıcak diye bekliyorumdolayısıylada öyle oldu bittiye geliyor
siz nasıl korunuyosunuz o zaman ilacı bıraktıysan?yoksa bebiş mi gelcek yakında teyze mi olcam ben yine
bende öle hissetmiştim kendimi eşim oldu dedi zaten nasıl sevinmiştim nasıl umutlanmıştım başının bile girmesi mucize gibiydi benim için ki yarısı girmişti duvarmıdır nedir orayı hissetinm evet dahada ilerletmedim sonra 3 gündür de denicez bugünde eşim kursta olucak zaten gec gelio olurmu bilmem artık
Bende dün yendim canm.... sirti dönük oldu bide ben yatak ucuna gectim esim ayakta durdu altimada yastik koydum. Bacaklarimi esimin omzuna koydum ...o sekilde hic biseyyyyyy hissetmedm bayada git gelnoldu yani yarim saat diyim sana ve cok rahatti.... sadece ilk basta kasildm sanki bi an gircekmis gibi ama snra ben elimle yapinca daha rahat hissettm
Canım eşin b...ldığı zaman sıvının çarşafa akması çok doğal. Onlar içimizde kalmıyor.
Demek ki korkularını yenmişsin ki hiçbirşey hissetmiyorsun. Boşyere yere stres yapma canım herşey normal sende :):)
ne bileyim avesracım hala anlayabilmiş değilim sizler sayesinde öğreniyorum işte
daha önümüzdee çokkkk güzell günlerr varr olucakk elbette :)
canım melisa sağolsun olaya el atmış, ben henüz gördüm msj ını bazen meşgul oluyorum kusura bakma canım, şimdi melisa da bilir nezaket göstermiş ben egzersizlerden çok anlamam tatlım, hiç egzersiz yapmamıştım çünkü, eş denemesinde falan, egzersiz dışında her konudan sorabilirsin bana, zar yapısı falan filan. tabi hiçkimse yoksa o an forumda o zaman yardımcı olmaya çalışıyorum, zaten bir matematiğş yok tatlım, elinden geldiğince kendini rahat hissedene kadar yapıyorsun bu egzersizleri, illaki içinde çevir şu bu değil, zaten p yide içinde çevirmiyorsun vajinanınsenin yapacağın oraya birşeyler ağrısız sızısız girebiliyor beynini buna ikna etmek
işte erteledikçe erteliyorum döngü devam ediyorbugunde regl oldum.offfff çok kötüyüm...
işte erteledikçe erteliyorum döngü devam ediyorbugunde regl oldum.offfff çok kötüyüm...
aparatla ılgılı konuları melıssa_ak a sorunnn uzmandır
kaderim zar yapısı ılıskı kayganlastırma konularına hakımdır
bende hamılelıkle ılgılı sorularınızı yanıtlayabılırımmmm
ZEYTINYAĞLI VAJINUSMUS TEDAVI MERKEZİ