Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

söylediğin gibi işaret parmağı ile başladım z.yağı ile sonuna kadar aldım.tabi bekleye bekleye oldu önerin işime yaradı.kendime güvenim geldi,şimdi orta parmağı mı denemeliyim ve eşli parmak çalışması gerekli mi? bana düşüncesi şuan için zor geliyor ama birkez başardıysam belki o da olur

bnde sna digerinden yazdim cnm cok sevindim evt orta parmk yap cnm snra iki parmkla yap es denemesi yapsanda olur yapmasanda ama yapsan blki es denemesinde avqntaj olur dye dusunuyorm cnk esine guvenirsin faln yni ama sen bikac gun parmkla calis snra denersin esle smdi deneme

merhabalar,
konuyla ilgili nette araştırma yaparken buldum burayı.. bende aynı sorunu yaşıyorum ve 1,5 yıldır evliyim.
nasıl çözeceğimi bilmiyorum, parmak egzersizlerini denedim ama hiç beceremiyorum bile..
artık bu sorunu aşmak istiyorum ve eşimle/sevdiğim adamla birlikte olmak istiyorum
tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı bana?

yazdıkların içimi rahatlattı çok tesekkür ederm.. yenmeye calısıyrm ama sanki hiç olmayacak gibi.

kıyamam ya ... burda böyle benle aynı dertte olanları gördükçe yalnız olmadımı hissediyrm. tesekkür ederim... bende kafayı yiyecek gibiyim artık sakinlestiricilerle duruyorum yani.. allah hepimizin yardımcısı olsun...

yenen arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var yendimmi yenmedimmi bilemedim kkaderim nerdesin yaaa gel galüüüüü :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…