-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.621
cnm yeni gordum gecmis olsun ins vajiyi asip yine hamile kalirsin rabbim gonlune gore versinDenemeler sırasında hamile kalmistim ondan dolayi belki biraz daha kolay olur diyorum kndi kendime kizlik zarida alindi ama yinede korkuyorum(
cnm sen yavs yavas basla parmk egzersizine isart parmktan basla burda mutlqka cvp bulcaksin sorularina parmk yapamiyorm diyosan oncelkle incel vajinani dokun ve parmagini yaglayip vajinana gotur yavsca ittir asagi dogru popoya dogru yni burda ark.resim falnda paylasiyo onlara bakabilirsin parmak onmli cnku orayi hisstmen lazm dokunark nevar neyok anlaesin parmkdan snra es denemesi yapip basarili olanlarda var korkunu atlatamazsan apartla denersin mutlaka olcak asicaksin burayi bulman bile astigina bi isart bnde egzersizle yendim cnm apartlarla parmkla boyle iste
söylediğin gibi işaret parmağı ile başladım z.yağı ile sonuna kadar aldım.tabi bekleye bekleye oldu önerin işime yaradı.kendime güvenim geldi,şimdi orta parmağı mı denemeliyim ve eşli parmak çalışması gerekli mi? bana düşüncesi şuan için zor geliyor ama birkez başardıysam belki o da olur
Bebegini aldirdinmi
Hayır aldırmadım bütün bunlar yetmezmiş gibi birde düşük yaptım ve kürtaj oldum ondan dolayı şimdi vajiyi nasıl yeneceğimi düşünüyorum kara kara
aaa sakın canım hepimiz bu yolu düşündük lütfen ama bak çocukluk olurmuş dedim, nereye gidersen matematik gibi karşına çıkar bu sıkıntı, gencecik yaşında yazık değil mi yuvana, bak denemediğin yol nasıl kalmadı bana hiç denedim olmadı demedin mesela, yöntemimi okuduğunu biliyorum olmadıysa yapamadım de, neden olmadığını bulalım madem egzersiz istemiyorsun, ama o da olmazsa mecburen egzersize devam edeceksin, en başta kndin için, sakın pes etme insan oğlu tahmininden daha güçlü, Allah ölüm acısını dağlara taşlara vermiş kaldıramamışlar, Allah esirgesin biz bu acıya bile zamnla katlanıyoruz, biz güçlü varlıklarız heleki Rabbin sana zevk için verdiği birşeyi yapamayak değiliz, sadece korkulaın aşılması zaman alabilir, biz bunun için burdayız lütfen sakince düşün.
tabiki uzulmemk elde degil dunyanin yuku senin omzunda biliyorm bnim bes yilda aglamadan uyumadigim gecem gecmedi inan bide disariya karsi rol yapmk mutluyms gbi davranmk insani kahrediyo moraln bozuk hep insanlar neyin var cok durgun gozukuyosn delerdi bnde yok bisy iyiym derdm ama icimde ne firtinalar kopardi yni evlenip yapaip mutlu olanlari gordkce hamile kalanlari duydukca deliriyodum bn niye yapamiyorm diyip krizler gecirirdim ama hayat gecmedigni anladm biyerde ve olmz dedm gitmz bu omur boyle vitmz dedm yapicam dedm basaricam dedm cok cabalar verdim cok arastirdm neler dednedm neler esim yeri geldi hakaret etti yeri geldi destek oldu ama bn pes etmedim kendim icin kndi huzurum icin astim rabbimn izniyle tabiki yoksa sirircaktim sanirim sende asicaksin hepsi gecicek sadece zaman sabir ve cesart
benim dururmum berbattttt
Ben bugün deniyeceğim :)
bol sans tatlımmmm aberleırnı beklıyoruz
yenen arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var yendimmi yenmedimmi bilemedimkkaderim nerdesin yaaa gel galüüüüü :)
yenen arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var yendimmi yenmedimmi bilemedimkkaderim nerdesin yaaa gel galüüüüü :)