Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sürekli burayı takip et oku yenen arkadaşların yazdıklarını defalarca oku beynine yerleştir bir süre sonra alışacaksın bende senin gibiydim okuya okuya beynime yerleştirdim beynime yerleştirmekle kalmadım uygulamaya başladım ve inş. da dün bitirdim bu işi bi kaç kez daha yapınca rahatlıycam ama en zorlarını geçtim çok şükür

hepimiz ilk okudugumuzda midemz bulandı arkadasım ayrıca nasıl surtunme ile hamile kaldın dışa boşalmıyormu eşin ki

bi kaç kademe geri gel isdersen canm 8-9 felan çünkü sen baya ara verdin 10 cm bı anda yapamazsan hayal kırıklıgına ugrayablirsin en azından güvenin yerine gelmiş olur birdee regl oranın esnemesine sebeb oluyomuş bence beklemeden heemen egzersize başlaa çokda yapmaa bence eş denemesne geçç kafanda iyice bitirdin çünkü :)

hepimiz ilk okudugumuzda midemz bulandı arkadasım ayrıca nasıl surtunme ile hamile kaldın dışa boşalmıyormu eşin ki

nasıl anlatılır bilmiyorum ki dışarıda kalıyor spermler ama üzerinde olduğu için içeriye akanlar ile sanırım bir ebe ile konuştum olabiliyor dedi çok tuhaf biliyorum ama durum böyle

hepimizin miğdesi bulanıyoduu ama değdii sende bizm gibi egzersizlerle yenebilirsn canm evliligin söz konusu sen yapmaya karar ver biz hepimizz yardımcı olucaz emin olabilirsn

nasıl anlatılır bilmiyorum ki dışarıda kalıyor spermler ama üzerinde olduğu için içeriye akanlar ile sanırım bir ebe ile konuştum olabiliyor dedi çok tuhaf biliyorum ama durum böyle

evet olabiliyor çünkü spermlerin çok hızlı hareket etme özellikleri varmış bir damla meninin içinde milyonlarca sperm oluyormuş ve o spermlerin bi kaçı dahi denk gelse hamile kalınabiliyormuş kaç aylık hamilesin canım sen

tatlım vakıt kaybetme ve hemen egzersızlere basla 10 cmle basla suan cok sanslısın reglden sorna rahat oluyor.10 cmle dene bı kac gun calıs sonrada es denemesı sona geldın kuzucum

11 haftalık hamileyim. ne yapacağımı bilmiyorum eşim bana yardımcı olmuyor bu konuda beni suçluyor ve sanki isteyerek ilişkiye geremiyorum sanıyor öfkeleniyor o bağırdıkça ben daha çok korkuyorum bacaklarımı açamıyorum bile doktor muayene etmek istedi açamadım. egzersizler hakkında banada bilgi verebilirmisiniz

canım kırmızlığı bırak sne yenmeye calısya..benden hıc kan gelmedı mesela bunu okadar dert etmeyınnnn basarmak onemlı olannnn bazen basarsanızd akan gelmeyebılır yağpıyla ılgılı lutfen kendını salma bız yanındayız bıanonce hallet bu ısı zaman dahada gecmeden

canım merhaba kac aylık hamılesın hayırlı uğurlu olsun.gonul ısterdıkı yenıp hamıle kalmanı ama bundada bır hayır vardır.raabım kucağına almayı nasıp etsın ıns.canım hamıleyken ben egzersıze felen olumlu bakmıorum bunu ancka bır doktroa sorman lazım cocuğa zararı olabılır.ve hamıleyken yenmen cok zor anca doğumdna sonra yenersın.sunk suan ıcınde bır can var zaten normald ekorktuğun ıcın yapıosun ve busefer korkun ıkı katı olur bebeğıne zarar vermemk ıcın bence bır doktorla bu konuyu gorus

ben parmak yada aparat ile egzersiz yapmadım yapamadım eş denemeleriyle ancak parmak ve aparat egzersizi yaparak yenebilirm ancak diosan öyle yenen arkadaşlarımız sana yardımcı olacakdır mutlaka

canım ılla kanı gorucek dıye bır sey yok ılla kanıcka dıye bır sey yok hıcbırzmand akanamayblır yada bellı bıkac gun fazla kanama gelebılır.ılıskıye gırmenın kanla ılgısı yok

ben parmak yada aparat ile egzersiz yapmadım yapamadım eş denemeleriyle ancak parmak ve aparat egzersizi yaparak yenebilirm ancak diosan öyle yenen arkadaşlarımız sana yardımcı olacakdır mutlaka

ben ilk evlendiğim yıl parmak için deneme yapmak istemiştim ama yapamadım bundan başka yol olmuyormu

canım benımm lutfen uzme kendınıı bebeısını dusun sen uzlursne o uzulur.esın sımdı bıan duygulaır karısmıstırr bebekte orataya cıkınca duzelır tatlım ama egzersız ısını doktoruna sor oyle basla bebeğe bırsey olmasın cnm sakın ıhmal etme eğer doktorun tamam derse bız yardıma hazırırz

ben ilk evlendiğim yıl parmak için deneme yapmak istemiştim ama yapamadım bundan başka yol olmuyormu

burada parmak yada aparat kullanmadan sadece eş le yenen arkadaşlar var buna inan eğer sanada benim gibi parmaktır aparattır zor geliorsa eşinle birbirinize inanın ve güvenin yapıcaz deyin bak gör nasıl oluyo ozaman

canım ılla kanı gorucek dıye bır sey yok ılla kanıcka dıye bır sey yok hıcbırzmand akanamayblır yada bellı bıkac gun fazla kanama gelebılır.ılıskıye gırmenın kanla ılgısı yok

haklısın orda biraz yanlış söyledim canm kan görmem lazım illaa demiyorumm ama tam girince kan geldi benim arkdasda kanı görmeden emin olamadıgıiçin öle dedim aslına bakarsan :) Bende esnetmişim sanırım tam girince kanı görmüşdüm

dr nasıl muayene etti peki? bende vajili olduğumu ilko gün öğrendim.yaşadığımız şeyin hep normal olduğunu düşndük.eşim çok anlayışlıydı bu konuda zamanla kendiliğinden geçer dedik.fakat geçen sadece zaman oldu.birşeyler yapmak adım atmak gerekiyormuş bunu öğrendim artık..
bu durum çok normal ki.keşke eşlerde biraz daha farkında olsa bazı şeylerin sonuçta çocuğunuzu taşıyorsun.saygı sevgi de lazım.ayrıca bebeğin babası şimdiden böyle yaparsa ilerde çocuğunuz babasına sevgi gösteremiyormuş.bunu eşine söyle bir kitapta okudum.dua edin...

çok teşekkür ederim umarım hepiniz bunu yeneriniz ve isteyen herkes bebek sahibi olur. çok haklısın ben doktora gittim doktor vajinal muayene yapamayınca beni psikiyatriye yönlerdirdi ama bebek var diye ben de doğumdan sonra giderim dedim ama eşimle aram çok kötü heran aldatacak diye korkuyorum ve acil birşeyler yapmam gerekiyor diye düşünüyorum. cinsel terapi ücretleride almış başını gidiyor ne yapacağı şaşırdım bende burayı gördüm bir umut dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…