-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.661
ben 4,5 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum ne ilişki ne muayene hiçbiri olmuyor. buna rağmen sadece sürtünme ile hamileyim ama eşimle evliliğim bitme noktasında ben bunu aşmak istiyorum ama burda yazılanları okurken bile midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var
ben 4,5 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum ne ilişki ne muayene hiçbiri olmuyor. buna rağmen sadece sürtünme ile hamileyim ama eşimle evliliğim bitme noktasında ben bunu aşmak istiyorum ama burda yazılanları okurken bile midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var
kızlar benım bugün reglım bıttı gıbı duşa gırcem sızce yarın hemen egzersıze baslıyımmmı bır kac gunum daha gecsınmı regldenbu arada apratla egzersız yapıyodum ben 10cmdeydımsızce kaldıgım yerden mı devam etmelıyım egzersıze
hepimiz ilk okudugumuzda midemz bulandı arkadasım ayrıca nasıl surtunme ile hamile kaldın dışa boşalmıyormu eşin ki
nasıl anlatılır bilmiyorum ki dışarıda kalıyor spermler ama üzerinde olduğu için içeriye akanlar ile sanırım bir ebe ile konuştum olabiliyor dedi çok tuhaf biliyorum ama durum böyle
nasıl anlatılır bilmiyorum ki dışarıda kalıyor spermler ama üzerinde olduğu için içeriye akanlar ile sanırım bir ebe ile konuştum olabiliyor dedi çok tuhaf biliyorum ama durum böyle
kızlar benım bugün reglım bıttı gıbı duşa gırcem sızce yarın hemen egzersıze baslıyımmmı bır kac gunum daha gecsınmı regldenbu arada apratla egzersız yapıyodum ben 10cmdeydımsızce kaldıgım yerden mı devam etmelıyım egzersıze
evet olabiliyor çünkü spermlerin çok hızlı hareket etme özellikleri varmış bir damla meninin içinde milyonlarca sperm oluyormuş ve o spermlerin bi kaçı dahi denk gelse hamile kalınabiliyormuş kaç aylık hamilesin canım sen
avesra inan çok uğraşıyorum canım hatta regl günlerim gittikçe öne geliyor zaten bunalıma girdiğim içinde dr a başvurdum ama verim alamıyorum beni rahatlatmıyor burası gibi.reglim bitinc eyine deneme yapcaz ne olursaa olsun artık tutuyorum kendime daha çok inanıyorum.artık iki yıllık evliyiz.ayrıca bazı denemelrde oldu ben altta iken ama kırmızılık gelmedi ben bunu çok merak ediyorum acaba normal mi.ya da daha da uğraşıp öyle mi zedelemeliyz canım.
11 haftalık hamileyim. ne yapacağımı bilmiyorum eşim bana yardımcı olmuyor bu konuda beni suçluyor ve sanki isteyerek ilişkiye geremiyorum sanıyor öfkeleniyor o bağırdıkça ben daha çok korkuyorum bacaklarımı açamıyorum bile doktor muayene etmek istedi açamadım. egzersizler hakkında banada bilgi verebilirmisiniz
kan gelmedi yani hiç bi denemenizde benımde bı gece yarısına kadar girmişdi oldu gibiydi ama kan gelmedigi için kabul etmedim sonraki gece tamamı girince 2-3 damla kan geldi sonra pembe pembee kan gelmişdi yani kanı görmen lazım yada egzersız yapdıysan esnemiş olabilirde brde tamamı grmedigi için kanamamış olabilir eger esnettiysen:)
ben parmak yada aparat ile egzersiz yapmadım yapamadım eş denemeleriyle ancak parmak ve aparat egzersizi yaparak yenebilirm ancak diosan öyle yenen arkadaşlarımız sana yardımcı olacakdır mutlaka
11 haftalık hamileyim. ne yapacağımı bilmiyorum eşim bana yardımcı olmuyor bu konuda beni suçluyor ve sanki isteyerek ilişkiye geremiyorum sanıyor öfkeleniyor o bağırdıkça ben daha çok korkuyorum bacaklarımı açamıyorum bile doktor muayene etmek istedi açamadım. egzersizler hakkında banada bilgi verebilirmisiniz
ben ilk evlendiğim yıl parmak için deneme yapmak istemiştim ama yapamadım bundan başka yol olmuyormu
canım ılla kanı gorucek dıye bır sey yok ılla kanıcka dıye bır sey yok hıcbırzmand akanamayblır yada bellı bıkac gun fazla kanama gelebılır.ılıskıye gırmenın kanla ılgısı yok
canım merhaba kac aylık hamılesın hayırlı uğurlu olsun.gonul ısterdıkı yenıp hamıle kalmanı ama bundada bır hayır vardır.raabım kucağına almayı nasıp etsın ıns.canım hamıleyken ben egzersıze felen olumlu bakmıorum bunu ancka bır doktroa sorman lazım cocuğa zararı olabılır.ve hamıleyken yenmen cok zor anca doğumdna sonra yenersın.sunk suan ıcınde bır can var zaten normald ekorktuğun ıcın yapıosun ve busefer korkun ıkı katı olur bebeğıne zarar vermemk ıcın bence bır doktorla bu konuyu gorus