Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende ayni durumdayim annrme gittim ve esime beni alms dedim ama eşim geldi beni almaya git dedim bidaha o eve gelmicem dedim annem agladi ben agladim esim agladi ama dedim yeter bunaldim daysnamiyorum dedim gelmicem dedim eşim çok zorladi israr etti ve geldim tekrar ama yine hic bi degisiklik yok hic bir ilerleme yok. korkularim hala var kasilmalarim var parmak egzersizi yaparken yine kasiliyorum... benim korkum giriste bir baski oluyor ya yirtilcak zannediyom.panik oluyom. yapcam bilmiyom delircem artik bitane arkadasim korkutmustu bi tsnidigim iliskide zorlamislar orasi yirtilimis dedi hala atamiyorum o korkularimi lütfen banada bir yardim edin

bende ayni durumdayim annrme gittim ve esime beni alms dedim ama eşim geldi beni almaya git dedim bidaha o eve gelmicem dedim annem agladi ben agladim esim agladi ama dedim yeter bunaldim daysnamiyorum dedim gelmicem dedim eşim çok zorladi israr etti ve geldim tekrar ama yine hic bi degisiklik yok hic bir ilerleme yok. korkularim hala var kasilmalarim var parmak egzersizi yaparken yine kasiliyorum... benim korkum giriste bir baski oluyor ya yirtilcak zannediyom.panik oluyom. yapcam bilmiyom delircem artik bitane arkadasim korkutmustu bi tsnidigim iliskide zorlamislar orasi yirtilimis dedi hala atamiyorum o korkularimi lütfen banada bir yardim edin

bugün sabah yenmiş biri olarak cevap yazıyorum. hiç korkulacak bişey yokmuş. kendini kasmazsan çok rahat oluyor. bolca yağ sür arkadaşım.

Oy canım benim ya çok üzüldüm yazdıklarına
Önce şunu söyleyeyim bırak ilişkiyi doğuruyoruz yine bişi olmuyor yahu kim uyduruyor bunları?
karşındaki insanında canı var seni yırtan baskıyı onlar en kıymetli yerlerine yaptırırmı?
Bu durumu atlatmak için gerilip cama yumruk atarsın dimi
heh işte onun binde biri kadar bir acı yarık kesik olmuyor hatta hiç olmuyor

Hayatımda hiç bu sorunu yaşamayan biriyle oturup konuşmak istiyorum bazen.Nasıl oldu da hallettiler.hiç tedirginlikleri yok muydu endişe duydukları heyecanları duyguları tabii ki vardır değil mi herkeste fazlasıyla....

bizim de vardı.eşimin en çok beklediği gün iki yıldır olmadı defalarca denemeye istemeye rağmen.yanlış yapan belki de benim 9cme kadar gelip hiçbir eş denemesinde başarılı olmayan.şimdi de kendimi psikiyatr salonlarına attım.sıfırdan parmak ve haftada bir kez randevu.bende inanılmaz bir soğukluk var.bir iki güne kadar hem regl hem 2.yılımızı doldurcaz.yenemez miyim acaba kızlar.bana da yardım edin.çaresiz kaldım....:KK43:((((

cnm sn bitrmissin olayi 9cm aliyosn bitmis olay blki birz daha zamana ihtiyacin var bn inaniyormki olucak az kaldi umudunu hic kaybtme bn birz kaderciyim herseyin bi vakti oldugna inanirm bn varya inanki pmrum biter diyodum bn yapamam diyodm boke olup gidicm zannediyodm birakmistm herseyi biyerden basladm apartlarn hepsini aldim basariyla es denemesi yapamam diyodm esimn p...s kalin olmz diyidm spintan gelsmisti hersey yarisini almistm bidakine yapmaya calistim olmamsti yonu ayarlayamiyodm esim sinirleniyodu bna birak dedi bnde kendimi ona birktim guvendim yavs it dedm ve kaydi gtti aparttan cok cok kolay oyle bi yolunu buluyoji oyle bi gidiyoki dene cnm umudun hep olsn gecicek bu gunler bide cem kecenin kitabinida okudm bn gercekten ise yariyo bilincleniyoaun tavsiye ederm bnde vajiyi asan bi arkadasmdan aldm kitabim adi bir erteleme ve kacinma hastaligi olan vajinusmustu sanirm dikkatli bakip tekrar yazarm almani tavsiye ederm

cnm hic onlari at kafadan hic oyle bisey yok yemin ediyorm zatn toplumdaki insanlar cahil cahil konusmasindan buhallere geldk biz bnada bi komsumz demisti daha bisyden haberm yok erkeklerin p...s tv kumandasi kadr var demsti o andan itibarn dedim bn yapamam hakkimi helal etmiyorm diycegim hic oyle seylere inanma bak orn.mutfaktasin ve ekmek kesiyosun yada domates dogrutosn ve parmagini kestin nasl acir sizlar hatta zonklar okadar bile aci yok kesinlikle yok inan

Tebrik ederim,ne mutlu sana ve eşine..Allah nice güzel haberler nasip etsin inşallah.henüz hiç bir yolu denememiş biri olarak bana ne tavisiyede bulunursun? şimdilik ben bacak arası kaslarını kasıp bırakma,idrar yaparken tutup bırakma gibi şeyler yapıyorum bi de yoga ile nefes egzersizleri fln.sen egzersizle mi yenmiştin buarada?

cnm sen yavs yavas basla parmk egzersizine isart parmktan basla burda mutlqka cvp bulcaksin sorularina parmk yapamiyorm diyosan oncelkle incel vajinani dokun ve parmagini yaglayip vajinana gotur yavsca ittir asagi dogru popoya dogru yni burda ark.resim falnda paylasiyo onlara bakabilirsin parmak onmli cnku orayi hisstmen lazm dokunark nevar neyok anlaesin parmkdan snra es denemesi yapip basarili olanlarda var korkunu atlatamazsan apartla denersin mutlaka olcak asicaksin burayi bulman bile astigina bi isart bnde egzersizle yendim cnm apartlarla parmkla boyle iste

Teşekkür ederim hepinize o kadar sabırlİ bir insanken ne sabir kaldi ne bişey resmen özgüvenimi yitirdim. Ama nasıl yencem bilmiyorum.. şimdi dilatör seti alcaz dua edin banada onunla yapayim. lütfen

uzulmemek elde değil...

tabiki uzulmemk elde degil dunyanin yuku senin omzunda biliyorm bnim bes yilda aglamadan uyumadigim gecem gecmedi inan bide disariya karsi rol yapmk mutluyms gbi davranmk insani kahrediyo moraln bozuk hep insanlar neyin var cok durgun gozukuyosn delerdi bnde yok bisy iyiym derdm ama icimde ne firtinalar kopardi yni evlenip yapaip mutlu olanlari gordkce hamile kalanlari duydukca deliriyodum bn niye yapamiyorm diyip krizler gecirirdim ama hayat gecmedigni anladm biyerde ve olmz dedm gitmz bu omur boyle vitmz dedm yapicam dedm basaricam dedm cok cabalar verdim cok arastirdm neler dednedm neler esim yeri geldi hakaret etti yeri geldi destek oldu ama bn pes etmedim kendim icin kndi huzurum icin astim rabbimn izniyle tabiki yoksa sirircaktim sanirim sende asicaksin hepsi gecicek sadece zaman sabir ve cesart

Biraz once deneme yaptik yag ile. Daha oncede cok az girmisti bugun de denedik olmadi... ben uste sirtim donuk yuzum donuk hic bi pozisyonda olmadi. Sonra esim sarildi bana takma kafana dedi birden hirs yaptm onun bukadar anlayisli olmasi beni deli ediyo. Oturdum tekrar ve girdi hepsi degil ama yarisindan fazla. Bir yanma olduki sormayn. Doktorm daha once gittigimde o yanma pskolojik yandigi zaman nefes al ver ve ikin demisti ama yapamadm hemen ciktm geri. Smdi kiziorm niye beklemedm diye. Neden bukadat yanmam oluyoki ? Cok rahatsoz edici bi duygu usteyken ...ama ben altdayken bacaklarimi tamamen kasiyorum. 2 yil olucak yeter artk ya.... yine bugun 1 saatimi bebek magazasinda gecirdim etrafmdaki butun bebeklere ve hamilelere kiyafet aldm vw kendime acidim. Elalemin cocuguna alicagina kendine almak vardi smdi diye gwcirdim icimden.

selam kızlar ben kürtaj olalı bir hafta olacak nerdeyse sizce denemelere başlamalımıyım yoksa daha erkenmi bir an önce bu kabusu yenip rahat bir nefes almak istiyorum kürtaj falan beni biraz cesaretlendirdi ama içimde ya yine olmazsa diye bir korkuda yok değil nasıl olacak bilmiyorum

selam kızlar ben kürtaj olalı bir hafta olacak nerdeyse sizce denemelere başlamalımıyım yoksa daha erkenmi bir an önce bu kabusu yenip rahat bir nefes almak istiyorum kürtaj falan beni biraz cesaretlendirdi ama içimde ya yine olmazsa diye bir korkuda yok değil nasıl olacak bilmiyorum

Gecms olsn neden kurtj oldn cnm

Canim akista gordum yazini tesadufen. Kurtajdan sonra 15gun iliski yasak. Denersen kanaman olabilir ve daha cok tedirgin olursun. Gecmis olsunn.

Arkadaslar ii geceler buraya defalarca yazdim h8c ger8 donus gormedim 06 06 2012 de evlendim o rarihten beri h8c iliski yasayamadim egzersizi asla yapamam benim artik direk yollu iliskiye girmem sart evliligim zedeleniyor size bakiyorum hamile kalan var iste giriyoda ittir falan bende oda yok esim yaklasiyo yaklasiyo icime girdigini hissetmiyorum hic napicam bilmiyorum lutfen yardimci olun bana cildirmak uzereyim

Iyi geceler kimler burda... Ben daha oncede yazmistim egzersiz yapiyorum iki parmakta takılı kaldım hala ordan otesini yapamiyorum ve esimle dememem de ucu giriyor o kadar artik bu durum sıkıyor beni :KK43: üzülüyorum :KK43:(((

Arkadaslar ii geceler buraya defalarca yazdim h8c ger8 donus gormedim 06 06 2012 de evlendim o rarihten beri h8c iliski yasayamadim egzersizi asla yapamam benim artik direk yollu iliskiye girmem sart evliligim zedeleniyor size bakiyorum hamile kalan var iste giriyoda ittir falan bende oda yok esim yaklasiyo yaklasiyo icime girdigini hissetmiyorum hic napicam bilmiyorum lutfen yardimci olun bana cildirmak uzereyim

Merhaba Canim icini girmior dedin hicmi denemedin peki neden aciyormu korkuon neoluyor anlat

X