- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.581
önemli olan yenmek.burda herkes kolayca yeniyor da bir ben kaldım sanki foruma girmek istemiyorum girmedende olmuyor iştee
cnm nolur birakma bi psikiyatr faln git bak bukadr moralin bozukkn basaramzsin once kafana duzelt kndine guven ve inan bide kqdn doguma falan gitsen pqrmk yapamiyorm diyosun ya blki fizyolojik bisydir bak herkes bir bir kurtuluyo snde kurtlcaksin bak bn bes yillik evliyim ve bir ay oldu asali bir ayda asmak icn ugrastm ve btti kndine inan gerckten hepimz bircok sikinti yasadk bn surkli deprosyandaydm neler yasadm bes senede ltfen uzme kndini her gecenin bir sabahi var mtlaka herseyin bir zamani vqr tatlim ltfen uzme kndini
yaa vajinusmusla ılıglı kitaplar varmışş bende okumayı düşünmdüm ma gerek kalmadıı sen üst pozisyonda denedinmi hiç o zaman çok kolay oluyoo benım kızlıgım öleyken gitmişdi aama sonrasında pek tam anlamıyla yapamadım yarısı girdii halen alışamadıgım işçin ben alttayken hiç yapamıyorum birde eşim yendim yaa artık yapamıorum diye kzııo delirio adam resmen o sters yapınca bende yapıyorumm yapasım varsada gidiyoo ama tekrar denememizde ki bu 2 gun deyeneymıcem malesef kaynanama gidiyoruz yine koıntrolü elime alıcam üste ben geçicemm sürücemm bolcaa yagı bu sefer pes etmicemm ıkıncamm iyicee nesfes alıp verıcemm kendimden eminim bu sefer tam anlamıylaa olacakk sende baya ılerdesın dedigin gibi eskisi gibi degil diyosun buda iyi bişe bnce benım gibi kafanda tam anlamıyla bitirr beyinde bitir diyolar yaa beynine o sinyali ver yapıcam de yapp bitecek de bitsin:)
inşallah canım yaa...bizimki bitsin de erkeklerin ki daha çabuk düzelir durumları.. yarın bir gün bebek olur o zamanda yapamayınca alışır eşlerde mecburiyetten.
ben aparatları arkama yastık koyarak aldım ya p..de hep öyle almak istiyorum.alışknlık galiba.üstte çok denedim ama rahat olamıyorum.eşim evde olmuyor benim her zaman mesleği gereği.biraz da stresli.ben artık söylerim üstteyi denemek için.inşallah yenerim bende ya.şu an regl sancıları ile dolanıyorum.oldum olacam diye.
Birakip gitmekle biseyler duzelicek mi... cekip gitmek yerine esinden zaman iste....kendine zaman ver belki 1 ay belki bir yil ... her yontemi her duydugunu deniyeceksin... milim milim ilerleyeceksin ama eninde sonunda olucak...hepimiz kurtulucaz bundan... basari hikayemizi yazicaz biz de... bu muymus diyecegiz herkez gibi... her aynaya bakisimda basaracagim diyorum kacis yok diyorum ve zamanla inanmaya basladim... beynime format atiyorum ... lutfen sen de pes etme..ya acımasından korkmuyorum yeterki olsun ama sanki orada hic delik falan yok neden olmuyo bende bilmyrm kasmıyrm kendimi biliyorum ama olmuyo.. aglamaktan yoruldum.
bende ilk başladığımda senin gibiydim dokunamıyrdum bile hatta parmağımı üzerine koyup saatlerce beklediğim bile olmuştu kendi kendine sanki girecekmiş gibi ama hafif baskı yapıp ve nefes alıp vermeyle o kadar basit oluyor ki inan bana bende ayni şeyleri yaşadım biraz cesaretlen ve derin derin nefes al ver hatta nefes al alırken kendini kas verirken rahatla gevşe ve içeriye doğru biraz ittir bak snde anlamayacaksın hissetmeyeceksin bile girdiğini
cnm nolur birakma bi psikiyatr faln git bak bukadr moralin bozukkn basaramzsin once kafana duzelt kndine guven ve inan bide kqdn doguma falan gitsen pqrmk yapamiyorm diyosun ya blki fizyolojik bisydir bak herkes bir bir kurtuluyo snde kurtlcaksin bak bn bes yillik evliyim ve bir ay oldu asali bir ayda asmak icn ugrastm ve btti kndine inan gerckten hepimz bircok sikinti yasadk bn surkli deprosyandaydm neler yasadm bes senede ltfen uzme kndini her gecenin bir sabahi var mtlaka herseyin bir zamani vqr tatlim ltfen uzme kndini
uzulmemek elde değil...
6.ayımızı geride bıraktık ama hala gelin olamadım... parmak egzersizlerini yapabiliyorum hatta en son 3 parmağımı sonuna kadar aldım rahatlıkla ama eş denemesınde oluyo bi türlü üstteykende denedım yağ sürüp yine olmadı belli biyerden sonra gıtmıyo sanki değişik bi acı hissediyorumm bırakıyoruz... Dün akşam eşimle konusurken artık çocuk ıstedgını ve bıran once cozmemız gerektgını soyledı haklı adam geldı 35 yasına baba olmak ıstıyo onun bu anlayışı karşısında eziliyorum gıttıkçe napıcam nasıl yenıcem bılmıorumm yardım edin yenen arkadaşlar başka tavsiyelerınız varmıdr nerde yanlış yapıorumm....??
arkadaslar ben artık yapamayacagım pes ediyrm. evden ayrılıp esime mektup bırakacam.. ümitsiz vaka bendeki aylardır ugrasyrm parmak egzersizi şu bu ben yapamıyrm. çok ugrastım bu gün saatlerdir ayna karsısındayım ama nafile.. en iyisi ayrılmak çünkü eşim cok üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok.. Allah hepinize yardım etsin... benim piskolojim alt üst oldu.. yapacak başka bi yol bulamadım..
mrb kızlar bu illetten parmak egzersiziyle falan kurlulamadım başarısız oldum. bu hafta bi psikologla görüştüm aynı zamanda hipnoterapistmiş. 3000 tl kesin çözüm dio bu para bizi sarsacak ama artık bitsin istiyorum. hiç hipnoterapiyle tedavi olan birini görüp duyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba bu sabah tekrar denedik yağladık kayganlaştıcı sürdük girişte biraz acıdı eşim beni bastırdıkça acıdı boşalınca hemen kan gelmedi wc gidince hafif sürüntü şeklinde geldi bu sefer galiba kanama azalarak bitecek gibi umarım geçer. Eşim çok sabırsız kayganlaşmadan ilerletiyor yapma deyince de kızıyor şaşırdım artık
Hayatımda hiç bu sorunu yaşamayan biriyle oturup konuşmak istiyorum bazen.Nasıl oldu da hallettiler.hiç tedirginlikleri yok muydu endişe duydukları heyecanları duyguları tabii ki vardır değil mi herkeste fazlasıyla....
bizim de vardı.eşimin en çok beklediği gün iki yıldır olmadı defalarca denemeye istemeye rağmen.yanlış yapan belki de benim 9cme kadar gelip hiçbir eş denemesinde başarılı olmayan.şimdi de kendimi psikiyatr salonlarına attım.sıfırdan parmak ve haftada bir kez randevu.bende inanılmaz bir soğukluk var.bir iki güne kadar hem regl hem 2.yılımızı doldurcaz.yenemez miyim acaba kızlar.bana da yardım edin.çaresiz kaldım....((((
canım biryere kadar oluyor dedin sanırım, tamam demek ki yönde sorun var yada kendini kasıyorsun, bak biraz giriş olduysa gerisi inan çok kolay ilerler, üstte yağ sürdün , vajina içine eş parmağıyla değil mi? sonra p yede sür , sonra eğimli otur dimdik girdirmeye çalışma, ıkınarak giriş olduktan sonra, derin derin nefes al ver gevşe iyice, sonra poponu ileri geri yaparak o şekilde ilerlersin.birde bazen farkında olmadan aşağıda oturuyosun tamamen girmeyince yukarı kayıyorum biraz oturunca oluyor.6.ayımızı geride bıraktık ama hala gelin olamadım... parmak egzersizlerini yapabiliyorum hatta en son 3 parmağımı sonuna kadar aldım rahatlıkla ama eş denemesınde oluyo bi türlü üstteykende denedım yağ sürüp yine olmadı belli biyerden sonra gıtmıyo sanki değişik bi acı hissediyorumm bırakıyoruz... Dün akşam eşimle konusurken artık çocuk ıstedgını ve bıran once cozmemız gerektgını soyledı haklı adam geldı 35 yasına baba olmak ıstıyo onun bu anlayışı karşısında eziliyorum gıttıkçe napıcam nasıl yenıcem bılmıorumm yardım edin yenen arkadaşlar başka tavsiyelerınız varmıdr nerde yanlış yapıorumm....??
yenmeme çok yardımcı oldunuz. ikinize de çok teşekkür ederim. Allah herkesi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inş.
Merhaba ben bu siteyi bulalı 1 sene olmadı sanırım burdan yardım aldıgım arkadaslarım oldu onlara cok tesekkur ederim oncelikle ben okadar ilişkiden korkardım ki ilk anestezi olcam demişdim :d smdı cok sukur yendim bu korkuyu ve bu durumu ben üst pozisyodayken yendim yani yardımı olsun diye soyluyorum usteyken biraz biraz oturdum korkdugum yerde durdum dusundum yenenleri dusundum hırslandım biraz daha oturdum cok sukur sımdı tamamen oturabiliyorum fakat yenen arkadaslarımdan veya bilgisi olabilcek arkadaslardan yardım isdiyorum ben tam oturyorm fakat bişeye degiyor yani baska gitmiyor tam oturunca bişeye degdiğini hiissediyorum brde cok yanma oluyor bana tavsiye verebilecek olan yanma ile ilgili birde o degen sey için vajina yolun kısa olabilir dediler ve benim ilişkimde hiç kan gelmedi esnek zar dediler bir yardımcı olursanız bilen varsa neye deger baska gitmez yani ama biseye degdıgını hissederim ...