-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.601
bende ayni durumdayim annrme gittim ve esime beni alms dedim ama eşim geldi beni almaya git dedim bidaha o eve gelmicem dedim annem agladi ben agladim esim agladi ama dedim yeter bunaldim daysnamiyorum dedim gelmicem dedim eşim çok zorladi israr etti ve geldim tekrar ama yine hic bi degisiklik yok hic bir ilerleme yok. korkularim hala var kasilmalarim var parmak egzersizi yaparken yine kasiliyorum... benim korkum giriste bir baski oluyor ya yirtilcak zannediyom.panik oluyom. yapcam bilmiyom delircem artik bitane arkadasim korkutmustu bi tsnidigim iliskide zorlamislar orasi yirtilimis dedi hala atamiyorum o korkularimi lütfen banada bir yardim edin
bende ayni durumdayim annrme gittim ve esime beni alms dedim ama eşim geldi beni almaya git dedim bidaha o eve gelmicem dedim annem agladi ben agladim esim agladi ama dedim yeter bunaldim daysnamiyorum dedim gelmicem dedim eşim çok zorladi israr etti ve geldim tekrar ama yine hic bi degisiklik yok hic bir ilerleme yok. korkularim hala var kasilmalarim var parmak egzersizi yaparken yine kasiliyorum... benim korkum giriste bir baski oluyor ya yirtilcak zannediyom.panik oluyom. yapcam bilmiyom delircem artik bitane arkadasim korkutmustu bi tsnidigim iliskide zorlamislar orasi yirtilimis dedi hala atamiyorum o korkularimi lütfen banada bir yardim edin
Hayatımda hiç bu sorunu yaşamayan biriyle oturup konuşmak istiyorum bazen.Nasıl oldu da hallettiler.hiç tedirginlikleri yok muydu endişe duydukları heyecanları duyguları tabii ki vardır değil mi herkeste fazlasıyla....
bizim de vardı.eşimin en çok beklediği gün iki yıldır olmadı defalarca denemeye istemeye rağmen.yanlış yapan belki de benim 9cme kadar gelip hiçbir eş denemesinde başarılı olmayan.şimdi de kendimi psikiyatr salonlarına attım.sıfırdan parmak ve haftada bir kez randevu.bende inanılmaz bir soğukluk var.bir iki güne kadar hem regl hem 2.yılımızı doldurcaz.yenemez miyim acaba kızlar.bana da yardım edin.çaresiz kaldım....((((
Tebrik ederim,ne mutlu sana ve eşine..Allah nice güzel haberler nasip etsin inşallah.henüz hiç bir yolu denememiş biri olarak bana ne tavisiyede bulunursun? şimdilik ben bacak arası kaslarını kasıp bırakma,idrar yaparken tutup bırakma gibi şeyler yapıyorum bi de yoga ile nefes egzersizleri fln.sen egzersizle mi yenmiştin buarada?
uzulmemek elde değil...
selam kızlar ben kürtaj olalı bir hafta olacak nerdeyse sizce denemelere başlamalımıyım yoksa daha erkenmi bir an önce bu kabusu yenip rahat bir nefes almak istiyorum kürtaj falan beni biraz cesaretlendirdi ama içimde ya yine olmazsa diye bir korkuda yok değil nasıl olacak bilmiyorum
Bigunu daha bitirdk yennler buyuk bi mutlulukla yenemyenler yine goz yaslariylA
Denemeler sırasında hamile kalmistim ondan dolayi belki biraz daha kolay olur diyorum kndi kendime kizlik zarida alindi ama yinede korkuyorumGecms olsn neden kurtj oldn cnm
selam kızlar ben kürtaj olalı bir hafta olacak nerdeyse sizce denemelere başlamalımıyım yoksa daha erkenmi bir an önce bu kabusu yenip rahat bir nefes almak istiyorum kürtaj falan beni biraz cesaretlendirdi ama içimde ya yine olmazsa diye bir korkuda yok değil nasıl olacak bilmiyorum
Arkadaslar ii geceler buraya defalarca yazdim h8c ger8 donus gormedim 06 06 2012 de evlendim o rarihten beri h8c iliski yasayamadim egzersizi asla yapamam benim artik direk yollu iliskiye girmem sart evliligim zedeleniyor size bakiyorum hamile kalan var iste giriyoda ittir falan bende oda yok esim yaklasiyo yaklasiyo icime girdigini hissetmiyorum hic napicam bilmiyorum lutfen yardimci olun bana cildirmak uzereyim
Denemeler sırasında hamile kalmistim ondan dolayi belki biraz daha kolay olur diyorum kndi kendime kizlik zarida alindi ama yinede korkuyorum(