Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi :KK9:

kızlar merhaba. Buraya cumartesi sabahı yendiğimi yazmıştım. İlk yaptığımızda baya kan geldi. Ben aparatla çalışırken de geliyodu hep ama bikaç damla geliyodu. Bu sefer daha fazla geldi. Ben umursamadım pek çünkü hemen kesildi. Akşam tekrar denedik. Bu sefer yağ falan sürmedim. Baya zor girdi. Yine kan geldi. Bu sefer biraz tedirgn oldum. Eşimle konuştk. 1 hafta dinlendirelim dedim. Tansiyonum düştü 2. Yaptığmızda. Bu kanama normal mi. Sanırım kızlık zarım kalin. akrabalardan da 1 ay kanaması süren olmuş.

kızlar merhaba. Buraya cumartesi sabahı yendiğimi yazmıştım. İlk yaptığımızda baya kan geldi. Ben aparatla çalışırken de geliyodu hep ama bikaç damla geliyodu. Bu sefer daha fazla geldi. Ben umursamadım pek çünkü hemen kesildi. Akşam tekrar denedik. Bu sefer yağ falan sürmedim. Baya zor girdi. Yine kan geldi. Bu sefer biraz tedirgn oldum. Eşimle konuştk. 1 hafta dinlendirelim dedim. Tansiyonum düştü 2. Yaptığmızda. Bu kanama normal mi. Sanırım kızlık zarım kalin. akrabalardan da 1 ay kanaması süren olmuş.

canım hosgeldınnnn.herkesın kan durumu değısık oluyor.dığer denemenızde yıne gelırse bır doktora gıdıp ıcını ferahlatabılırsın bence....ben normal buluorum sorununu ama hıc kafana takma.1 ay surceğınıde sanmıorum

Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi :KK9:

canımmmm zaten anlayamam normalll.ayrıca ılk seferde gel gıt yapması zorr o zamanla olucakkk...en kısa zamnda ıkıncı denemeyıde yap ozman kendını ınandırmıs olursun

yarıdan fazlası girdi dio eşim o oldu dio da ben inanamıyorum ya bu hastalık pskoloji die bişi komamış bende olmadı gibi sanki eşim gel git yapacak biraz kan gelecek de ozaman olmuş olacak sanki gibi gelior bu gece yine yapcaz yapabilirsem inş.

inşallah gerçekten yenmişsindir canım.hangi pozisyon da olduğunu yazabilir misin bize.
ben de aparatları hep arkama yastık koyarak almıştım ama üstte olamıyorum.şu an regliyim zaten

Canım ben hep kendim üstteyken yenebileceğimi yapabileceğimi sandım hep öle denedik bir kere eşim benim atta olmamı istedi p... başı girdi ondan sonra bu böle daha kolay olucak dedik öyle denemeye karar verdik dünkü denememizdede yine önce ben üstte yüzüm eşime dönük sırtım eşime dönük defalarca denedim yoruldum ben çok uğraşıncada p... söndü sonra eşim üstte ben altta bacaklarımı açtım ve hafif kendime doğru çektim ve sabırlı oldum :) sonra eşim oldu dedi işte alışması lazımmış artık öle dio eşim

tam anlamıyla alışayım rahat bi şekilde olsun herşey ozaman burdaki bütün arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam ama şu durumuma geldiysem bugün başta kkaderim avesra ve şuan ismini hatırlayamadıığım bir sürü arkdaşım sayesinde Allah onlardan razı olsun Allah onların gönüllerine göre versin her ne isterlerse bana moral verdikleri ve cesaretlendirdikleri için minnettarım onlara :KK16:

kızlar benım bugün reglım bıttı gıbı duşa gırcem sızce yarın hemen egzersıze baslıyımmmı bır kac gunum daha gecsınmı regldenbu arada apratla egzersız yapıyodum ben 10cmdeydımsızce kaldıgım yerden mı devam etmelıyım egzersıze

zeycanımmmmmmmmmmmmmm bıraz daha azım kuzum sen sonuna geldın salma sakın kendını:KK50:

avesra inan çok uğraşıyorum canım hatta regl günlerim gittikçe öne geliyor zaten bunalıma girdiğim içinde dr a başvurdum ama verim alamıyorum beni rahatlatmıyor burası gibi.reglim bitinc eyine deneme yapcaz ne olursaa olsun artık tutuyorum kendime daha çok inanıyorum.artık iki yıllık evliyiz.ayrıca bazı denemelrde oldu ben altta iken ama kırmızılık gelmedi ben bunu çok merak ediyorum acaba normal mi.ya da daha da uğraşıp öyle mi zedelemeliyz canım.

ben 4,5 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum ne ilişki ne muayene hiçbiri olmuyor. buna rağmen sadece sürtünme ile hamileyim ama eşimle evliliğim bitme noktasında ben bunu aşmak istiyorum ama burda yazılanları okurken bile midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var

yarıdan fazlası girdi dio eşim o oldu dio da ben inanamıyorum ya bu hastalık pskoloji die bişi komamış bende olmadı gibi sanki eşim gel git yapacak biraz kan gelecek de ozaman olmuş olacak sanki gibi gelior bu gece yine yapcaz yapabilirsem inş.

kan gelmedi yani hiç bi denemenizde benımde bı gece yarısına kadar girmişdi oldu gibiydi ama kan gelmedigi için kabul etmedim sonraki gece tamamı girince 2-3 damla kan geldi sonra pembe pembee kan gelmişdi yani kanı görmen lazım yada egzersız yapdıysan esnemiş olabilirde brde tamamı grmedigi için kanamamış olabilir eger esnettiysen:)

X