- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.641
Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi
kızlar merhaba. Buraya cumartesi sabahı yendiğimi yazmıştım. İlk yaptığımızda baya kan geldi. Ben aparatla çalışırken de geliyodu hep ama bikaç damla geliyodu. Bu sefer daha fazla geldi. Ben umursamadım pek çünkü hemen kesildi. Akşam tekrar denedik. Bu sefer yağ falan sürmedim. Baya zor girdi. Yine kan geldi. Bu sefer biraz tedirgn oldum. Eşimle konuştk. 1 hafta dinlendirelim dedim. Tansiyonum düştü 2. Yaptığmızda. Bu kanama normal mi. Sanırım kızlık zarım kalin. akrabalardan da 1 ay kanaması süren olmuş.
tam olarak girdimi kii :)
arkadaşlar parmak egzersizi yapan var mı? :44:
yarıdan fazlası girdi dio eşim o oldu dio da ben inanamıyorum ya bu hastalık pskoloji die bişi komamış bende olmadı gibi sanki eşim gel git yapacak biraz kan gelecek de ozaman olmuş olacak sanki gibi gelior bu gece yine yapcaz yapabilirsem inş.
inşallah gerçekten yenmişsindir canım.hangi pozisyon da olduğunu yazabilir misin bize.
ben de aparatları hep arkama yastık koyarak almıştım ama üstte olamıyorum.şu an regliyim zaten
yardımların için çok teşekkür ederim canım ya. Senin hakkını ödeyemem.
canımmmm zaten anlayamam normalll.ayrıca ılk seferde gel gıt yapması zorr o zamanla olucakkk...en kısa zamnda ıkıncı denemeyıde yap ozman kendını ınandırmıs olursun
arkadaşlar parmak egzersizi yapan var mı? :44:
zeycanımmmmmmmmmmmmmm bıraz daha azım kuzum sen sonuna geldın salma sakın kendını
yarıdan fazlası girdi dio eşim o oldu dio da ben inanamıyorum ya bu hastalık pskoloji die bişi komamış bende olmadı gibi sanki eşim gel git yapacak biraz kan gelecek de ozaman olmuş olacak sanki gibi gelior bu gece yine yapcaz yapabilirsem inş.