Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[SUB][/SUB]
Cnm bnm uc kere giris oldu ucundede yataga akti iki tane peceteyle sildim durdu kanama ic camasirimda fln hic kan olmadi yani sonradan ama ben artik kanamasini istemiyorum kan goruncr tansiyonum dusuyor cunku

Birtanem Öle deme neden yapamion bak Ben igneden kacan kisi yaptirmam ama oldu Öle aci yok herkes dedigi gibi gercekten hemende gecior acisa bile ayrilmaz ne bu yuzdenmi yapma bu sebep degil care var allah care vermis lutfen neden olmuor anlat

ya acımasından korkmuyorum yeterki olsun ama sanki orada hic delik falan yok neden olmuyo bende bilmyrm kasmıyrm kendimi biliyorum ama olmuyo.. aglamaktan yoruldum.

Son düzenleme:
canm bu kadar karamsar olma yenen nasıl yeniyor sonuçta herşey beyinde bitiyor kendin halledemiyorsan terapistten yardım almanda fayda var

üç tane doktora gittim ama parmak egzersizi yapamyrm diyorum yap deyip gönderiyo haftalarca uğrastım. eskiden bakamyrdm bile ama artıkdokunuyrm kasılma olmuyo ama parmagım girmiyo

[SUB][/SUB]

Cnm bnm uc kere giris oldu ucundede yataga akti iki tane peceteyle sildim durdu kanama ic camasirimda fln hic kan olmadi yani sonradan ama ben artik kanamasini istemiyorum kan goruncr tansiyonum dusuyor cunku
Benim yatağa akacak kadar olmuyor hafif hafif geliyor sanki sızıntı gibi beni de kan tutuyor artık deneme bile yapmak istemiyorum o hale geldim yaparken de bende acı oluyor idrar yaparken o gün kuruluk hissediyorum sanki

sen nereye gitmişitn canım.hala gidiyor musun.

üç tane doktora gittim ama parmak egzersizi yapamyrm diyorum yap deyip gönderiyo haftalarca uğrastım. eskiden bakamyrdm bile ama artıkdokunuyrm kasılma olmuyo ama parmagım girmiyo

bende ilk başladığımda senin gibiydim dokunamıyrdum bile hatta parmağımı üzerine koyup saatlerce beklediğim bile olmuştu kendi kendine sanki girecekmiş gibi ama hafif baskı yapıp ve nefes alıp vermeyle o kadar basit oluyor ki inan bana bende ayni şeyleri yaşadım biraz cesaretlen ve derin derin nefes al ver hatta nefes al alırken kendini kas verirken rahatla gevşe ve içeriye doğru biraz ittir bak snde anlamayacaksın hissetmeyeceksin bile girdiğini

Benim yatağa akacak kadar olmuyor hafif hafif geliyor sanki sızıntı gibi beni de kan tutuyor artık deneme bile yapmak istemiyorum o hale geldim yaparken de bende acı oluyor idrar yaparken o gün kuruluk hissediyorum sanki

doktorun bu durumların normal olduğunu söylüyorsa korkma.jel felan kullan kuruluk için de.belki de hala psikolojiktir.

işte doktorlar da böyle genelde kadınlara yönelik yaparlar tedaviyi.eşleri de almaları lazım her hafta.bazen ben de anlayamıyorum eşim öyle değil ama okuduğum zamanda korkuyorum ilerisi için

doktorun bu durumların normal olduğunu söylüyorsa korkma.jel felan kullan kuruluk için de.belki de hala psikolojiktir.

Hangi doktorum psikiyatriste 15 gün önce gitmiştim o da bir şey olmaz gibi bir şey dedi ama bilmiyorum artık zaten korkak biriyim ne yapcam ya kötü bir hastalığım varsa zaten denemelerde kendimi hiç salamıyorum çok kasıyorum p... zor giriyor

ben istanbul tüp bebek merkezinde bulunan bi terapiste gitmiştim adı çisem ilhan güzelde gidiyordu herşey ama araya bazı olumsuz şeyler girince bırakmak zorunda kaldım ve kendim devam etmeye başladım

önemli olan yenmek.burda herkes kolayca yeniyor da bir ben kaldım sanki foruma girmek istemiyorum girmedende olmuyor iştee

Kritik günlerin geride kalmış ki senin artık yendin 5 yıl hiç yapamadığın şeyleri yapmışsın.ne güzel işte pozitif bak daha da güzel olsun.eşin için de üzüme çok var öyleleri.

cnm nolur birakma bi psikiyatr faln git bak bukadr moralin bozukkn basaramzsin once kafana duzelt kndine guven ve inan bide kqdn doguma falan gitsen pqrmk yapamiyorm diyosun ya blki fizyolojik bisydir bak herkes bir bir kurtuluyo snde kurtlcaksin bak bn bes yillik evliyim ve bir ay oldu asali bir ayda asmak icn ugrastm ve btti kndine inan gerckten hepimz bircok sikinti yasadk bn surkli deprosyandaydm neler yasadm bes senede ltfen uzme kndini her gecenin bir sabahi var mtlaka herseyin bir zamani vqr tatlim ltfen uzme kndini

Hayatımda hiç bu sorunu yaşamayan biriyle oturup konuşmak istiyorum bazen.Nasıl oldu da hallettiler.hiç tedirginlikleri yok muydu endişe duydukları heyecanları duyguları tabii ki vardır değil mi herkeste fazlasıyla....

bizim de vardı.eşimin en çok beklediği gün iki yıldır olmadı defalarca denemeye istemeye rağmen.yanlış yapan belki de benim 9cme kadar gelip hiçbir eş denemesinde başarılı olmayan.şimdi de kendimi psikiyatr salonlarına attım.sıfırdan parmak ve haftada bir kez randevu.bende inanılmaz bir soğukluk var.bir iki güne kadar hem regl hem 2.yılımızı doldurcaz.yenemez miyim acaba kızlar.bana da yardım edin.çaresiz kaldım....((((

Ben hipnoterapi gördüm ve hiçbir işe yaramadı.ama yarayanlar da varmış.bütçenizi sarsacaksa tavsiye etmem.ben de 2500 tl hipnoterapiye 2000 kadarr da cinsel terapiye harcadım ama işe yaramadı.burada yazılanları oku ve egzersize başla bence daha faydalı.

tabikide olmuşturr canım benım bile çevremde varr meselaa ıkı kişiden bahsedeyim ikiside yakın akrabamdır. birisii gerdek gecesinde sabaha kadar denemişler 5-6 kere girmeye calışmış eşi ama olmamış olmamasıda kasmaasından 7.de felan dedimki diyoo artık ne olacaksa olsunn benım tittrememe bagırmama seni itmeme bakma yap demiş eşine tabi hemen olmuş acısız sancısızz ufak tefek acılar olacakkkk biz kendimiz hiç acıması n sızlamasın isdiyoruzz sonucda vajina içine hiç bişey almamış o ilg geceye kadar tabi girerken hafifi de olsa acı olacakk evlılıklerının ilk gecelerınde kurtulmuşlr biraz cesaret gerekiyo bence sonucda bu çocuk oyuncagı degil evlilik ve temeli cinsellikk yıkılmaması için kurtarmak için kendimizden bişşler vermemiz katmamız gerekmiyomu 2.yakınımda ilk gece heycandan yapamamıslar ama ikinci gece yapmışlar tabikide basit bi şekilde pozisyonlar da önemlii ilk seferinde ben bile kısa sürede yendimm diyee seviniyorumm ama tam anlamıyla bi ilşşki yaşamadm daha nasıl zevk alınır ilişki sırasında bilmem belkide çok güzel şeylerdır bu duygular sevdıgımiz adamla yaşamamız biz belkide kendimizidee eşiimizide bu duygudann çok saçma sebeblee mahrum ediyoruzz bence dur demek lazım artık kafada bitirmek lazım yani. Erteleye erteleyee herkes 1 -2-3 yıl 5 yıl 4-5 ay çok evliliklerinde akıp gitmiş zaman benim bile 5 ay oldu hep erteledım belki de daha duyarlı davransaydım braz araştırsaydım burayı bulup daha erken yenicekdım ama bizim asıl yapdıgımız kaçmak degilmi herkes gibi bende kaçdım aylarca allahdann senelerim gitmedii bence sende bi an önce karar verr ki vermişsin zatenn elnden geleni yap canm boşuna üzülüyoruz aglıyoruz eşlerimizi üzüyoruz. inşş atlatırsınn tezz zamanda inşallaahh

Son düzenleme:

evet canım bende korkmuyorum konsantre de oluyorum.herşeye hazırlıklıyım. bizim de çok denemelerimiz oldu.alıştım daha iyiyiim eskisi gibi kasılmalarım yok..parmak da yapıyorum aparat da bende eksik olana ne çözemedim.eş denemelri iyi gitmiyor.daha çok ben söylüyorum eşime olması için.tembellik artıyor yoksa.
dr a mı devam edip kendim mi devam etsem bilemiyorum.şu an hiçbieşeye adapte olamıyorum ne derse ne eve ne de beni mutlu eden şeylere bile gülemiyorum.ayrıca dr bizi pek rahatlatmıyor ruhen.kitap mı okusam??

yaa vajinusmusla ılıglı kitaplar varmışş bende okumayı düşünmdüm ma gerek kalmadıı sen üst pozisyonda denedinmi hiç o zaman çok kolay oluyoo benım kızlıgım öleyken gitmişdi aama sonrasında pek tam anlamıyla yapamadım yarısı girdii halen alışamadıgım işçin ben alttayken hiç yapamıyorum birde eşim yendim yaa artık yapamıorum diye kzııo delirio adam resmen o sters yapınca bende yapıyorumm yapasım varsada gidiyoo ama tekrar denememizde ki bu 2 gun deyeneymıcem malesef kaynanama gidiyoruz yine koıntrolü elime alıcam üste ben geçicemm sürücemm bolcaa yagı bu sefer pes etmicemm ıkıncamm iyicee nesfes alıp verıcemm kendimden eminim bu sefer tam anlamıylaa olacakk sende baya ılerdesın dedigin gibi eskisi gibi degil diyosun buda iyi bişe bnce benım gibi kafanda tam anlamıyla bitirr beyinde bitir diyolar yaa beynine o sinyali ver yapıcam de yapp bitecek de bitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…