Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınlar kızlar yenen ve başaran kızlara tebrıklerımı yolluyuorum suan regl oldum bende 2 gundr bır an önce bıtmesını beklıyorumm sabırsızlıkla beklıyorum en son 10cm le calsmısıtım bakalım sonrası naısl olcak

çok kolay olacakk canmm ben o ilk denedigimde tamamının girdiginde çok kolay olmuşdu nasıl oldugunu anlamamışdımm ama şimdi o neden o kadar kolay hepsini alamıyorum anlamadım

herkesin bana söylediğini bende sana sölicem. ben en son egzersizde 8 cm de kaldım.10 cm yapamadım sert geldi sonuçta esnek bi yapı değil. bende ki öle enazından. onu yapamayınca pns denicem dedim inan o esnek yapı olduğu için çok dhaa kolay oldu. kolaylığı anlatamam sana anlatsamda anlamazsın belki bend eçünkü yenene kadar hiçkimsenin söylediğini anlamıyodum canım. reglin bitince hemen dene regl döneminde vajina girişi duydugum kadarıyla daha gevsek daha rahat açılıyomuş.

bu aradaa senide tebrikk ederim canım gözün aydın:)

tamam canım ekledim. hımm aniden vajinaya çarpınca zarla birlikte vajina dokusunda da yırtılma olmuş demek ki o yüzden o kadar çok kanaman olmuştur.yoksa birkaç damla kan gelirdi zardan.zorlamana gerek yok zaten canım olmuş çok şükür, tekrar denediğinizde daha dikkatli ve bilinçli olacaksın merak etme, tedirginlik illaki olur, acaba olacak mı diye, ama Allahın izniyle olaak, beyin birkez öğrendiği bir davranışı kolay kolay unutmaz, birde kendine sürekli telkinde bulun sende, eşinde aferin oluyor dedikçe, sende dün yaptım kendimi sıkmadıkça daha kolay oldu falan diye cesaret ver kendine.

vajina girişinde elle açıp baktığımda sol tarafda küçük bir et parçası var acaba omu zarar gören yada herkesdemi vardır öle bişe lk egzersiz zmaanlarında önceden görmemişdim hiç son bi kaç seferdir görüyorum ve o et sanki biraz yerinden kopmuş gb oraya değdikce acıyo gb ama pnisde acıma olmadı orda. belkide normal bişedir ben bilmediğimde öle düşünüyorum. nekdar sürede normale girer acaba sence tam anlamıyla olması

kızlar bu sabah ben de gelin oldummmmmmmmm :) çok şükür. zeytinyağı ile çok kolay oldu :) hep girişte zorlanıyodum ama bol zeytinyağı sürdüm.. hafif baskı oldu girerken:) çok kolaymış aslında :) hepinize teşekkür

aaa gözün aydın canım, 2. gelinimiz oldu bugün o zman zeytinyağ listesine eklerim izninle :) ama egzersiz da yaptın sanırım onuda ekliyorum hemen.Allahım darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah.

arkadaslar ben artık yapamayacagım pes ediyrm. evden ayrılıp esime mektup bırakacam.. ümitsiz vaka bendeki aylardır ugrasyrm parmak egzersizi şu bu ben yapamıyrm. çok ugrastım bu gün saatlerdir ayna karsısındayım ama nafile.. en iyisi ayrılmak çünkü eşim cok üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok.. Allah hepinize yardım etsin... benim piskolojim alt üst oldu.. yapacak başka bi yol bulamadım..

Birtanem Öle deme neden yapamion bak Ben igneden kacan kisi yaptirmam ama oldu Öle aci yok herkes dedigi gibi gercekten hemende gecior acisa bile ayrilmaz ne bu yuzdenmi yapma bu sebep degil care var allah care vermis lutfen neden olmuor anlat

mrb kızlar bu illetten parmak egzersiziyle falan kurlulamadım başarısız oldum. bu hafta bi psikologla görüştüm aynı zamanda hipnoterapistmiş. 3000 tl kesin çözüm dio bu para bizi sarsacak ama artık bitsin istiyorum. hiç hipnoterapiyle tedavi olan birini görüp duyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...

canm bu kadar karamsar olma yenen nasıl yeniyor sonuçta herşey beyinde bitiyor kendin halledemiyorsan terapistten yardım almanda fayda var

bende daha önce terapiste gittim ve terapistim bunu çözmenin tek yolunun egzersiz olduğunu diğer yöntemlerin faydasının olsa bile ilerde tekrardan bu durumun oluşabiliceğini söylemişti piyasada böyle şeylerinde genelde insanları sömürmek için ticari amaçla bu durumu kullandıklarını bahsetmişti tabi seçim senin yinede ki burada yenen arkadaşlarda hep egzersiz sayesinde yeniyor genelde

Merhaba bu sabah tekrar denedik yağladık kayganlaştıcı sürdük girişte biraz acıdı eşim beni bastırdıkça acıdı boşalınca hemen kan gelmedi wc gidince hafif sürüntü şeklinde geldi bu sefer galiba kanama azalarak bitecek gibi umarım geçer. Eşim çok sabırsız kayganlaşmadan ilerletiyor yapma deyince de kızıyor şaşırdım artık

Cnm daha once gittin mi doktora

Tedaviye başlamadan önce gitmiştim hiç kızlık zarı hakkında bilgi vermemişti sadece yaptıktan sonra bir hafta ağrın olur ağrı kesici iç demişti o kadar muayene esnasında çok gerilmiştim çok zor geçti şimdi tekrar muayene olmaya korkuyorum bu sabah tekrar denedik çok hafif pembe renk geldi sürüntü şeklinde geldi küçük abdesti yapınca da hafif sürüntü şeklinde geliyor sonra duruyor sanırım akşama doğru kesilir genellikle öyle oluyorda bir kaç saat içinde sürüntü şeklinde gelende kesiliyor senin ne kadar geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…