-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.541
günaydınlar kızlar yenen ve başaran kızlara tebrıklerımı yolluyuorum suan regl oldum bende 2 gundr bır an önce bıtmesını beklıyorumm sabırsızlıkla beklıyorum en son 10cm le calsmısıtım bakalım sonrası naısl olcak
günaydınlar kızlar yenen ve başaran kızlara tebrıklerımı yolluyuorum suan regl oldum bende 2 gundr bır an önce bıtmesını beklıyorumm sabırsızlıkla beklıyorum en son 10cm le calsmısıtım bakalım sonrası naısl olcak
herkesin bana söylediğini bende sana sölicem. ben en son egzersizde 8 cm de kaldım.10 cm yapamadım sert geldi sonuçta esnek bi yapı değil. bende ki öle enazından. onu yapamayınca pns denicem dedim inan o esnek yapı olduğu için çok dhaa kolay oldu. kolaylığı anlatamam sana anlatsamda anlamazsın belki bend eçünkü yenene kadar hiçkimsenin söylediğini anlamıyodum canım. reglin bitince hemen dene regl döneminde vajina girişi duydugum kadarıyla daha gevsek daha rahat açılıyomuş.
evet canım dünün tarihini ekle.. şuan ağrım yok. kanama olayıda bizim düğünden sonraki ikinci gece kaza şeklinde olmuşdu. olmayınca eşim sürtünme yoluyla rahatlamak istemişdi ve bianda çok kaygan olunca hızla kayıp vajina girişine çarpmışdı. o anda aşırı bi kanama olmuşdu hatta sabaha kadar doktora gittğimde kızlık zarım yırtılmışdı. o gün ondan kurtulmuşdum. geriye alabilmek kalmışdı dünde o bitti. şişlikde hemen vajinanın girişinde aparatı sokmak istediğimde o şişlik engel oldu biraz acıyacak gb olunca bırakdım. haz alabildimmi pek hatırlamıyorum valla ama heyecan acıcak korkusu derken bilemiyorum oldumu. sonuna kadar ittiğimde çok hafif ağrı oldugundan haz alamaya odaklanamadım sanırım. gerçi şuan düşündüğümde ağrı bile sayılmazmış ne ağrısı falan diyorum. :)
tamam canım ekledim. hımm aniden vajinaya çarpınca zarla birlikte vajina dokusunda da yırtılma olmuş demek ki o yüzden o kadar çok kanaman olmuştur.yoksa birkaç damla kan gelirdi zardan.zorlamana gerek yok zaten canım olmuş çok şükür, tekrar denediğinizde daha dikkatli ve bilinçli olacaksın merak etme, tedirginlik illaki olur, acaba olacak mı diye, ama Allahın izniyle olaak, beyin birkez öğrendiği bir davranışı kolay kolay unutmaz, birde kendine sürekli telkinde bulun sende, eşinde aferin oluyor dedikçe, sende dün yaptım kendimi sıkmadıkça daha kolay oldu falan diye cesaret ver kendine.
kızlar bu sabah ben de gelin oldummmmmmmmm :) çok şükür.zeytinyağı ile çok kolay oldu :) hep girişte zorlanıyodum ama bol zeytinyağı sürdüm.. hafif baskı oldu girerken:) çok kolaymış aslında :) hepinize teşekkür
kızlar bu sabah ben de gelin oldummmmmmmmm :) çok şükür.zeytinyağı ile çok kolay oldu :) hep girişte zorlanıyodum ama bol zeytinyağı sürdüm.. hafif baskı oldu girerken:) çok kolaymış aslında :) hepinize teşekkür
arkadaslar ben artık yapamayacagım pes ediyrm. evden ayrılıp esime mektup bırakacam.. ümitsiz vaka bendeki aylardır ugrasyrm parmak egzersizi şu bu ben yapamıyrm. çok ugrastım bu gün saatlerdir ayna karsısındayım ama nafile.. en iyisi ayrılmak çünkü eşim cok üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok.. Allah hepinize yardım etsin... benim piskolojim alt üst oldu.. yapacak başka bi yol bulamadım..
arkadaslar ben artık yapamayacagım pes ediyrm. evden ayrılıp esime mektup bırakacam.. ümitsiz vaka bendeki aylardır ugrasyrm parmak egzersizi şu bu ben yapamıyrm. çok ugrastım bu gün saatlerdir ayna karsısındayım ama nafile.. en iyisi ayrılmak çünkü eşim cok üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok.. Allah hepinize yardım etsin... benim piskolojim alt üst oldu.. yapacak başka bi yol bulamadım..
mrb kızlar bu illetten parmak egzersiziyle falan kurlulamadım başarısız oldum. bu hafta bi psikologla görüştüm aynı zamanda hipnoterapistmiş. 3000 tl kesin çözüm dio bu para bizi sarsacak ama artık bitsin istiyorum. hiç hipnoterapiyle tedavi olan birini görüp duyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...
canım sen tahriş ettin diye konuşmuştuk değil mi? yağ kullanmadım demiştin bak yeterince ıslaklık var sanıyorsun ama birden girerken yanarak sızlayarak geçiyorsa bilki kuruluk var o yüzden tahriş oluyor eğer zar kalın değilse senin biraz dikkat et kendini vermeden odaklanmadan, kayganlık artmadan ilerleme.
Cnm daha once gittin mi doktora