- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.181
Arkadaşlar şu sorun bıle nekadar kısıyı bır araya getırıyor. Rabbim herkeze kolaylık versın. Ben dün olana kadar yapmaya calıstım zorladım afedersınız kalça tarafım ağrıdı ve bacaklarım. Denedık acı ve batma kısmında ınsan cok bekleyemıyor ıttım öyle oldukta acıdı. Baya gırdı p.. . Tam enson noktası kaldı nerdeyse p.. Yarısından fazla gırmıs gıbıydı. Ama maalesef o agrı ve acıya dayanamadım ıttıkce darlasıyor gıbıydı son kısmı. Kızlar sızce ne bu? sanıyorumkı az kaldı ama ne zaman üzülüyorum..
canımmmm ağrın olması kasmandan kaynaklanıyor sanırım.bende hıc acı sızı olmamıstı ozaman sadece bır basınc vardı.acaba yonununmu tam yapamıosnda oyuzden acıyor.yonune dıkat et ıstersen.olmazsa bı doktora cık bence neden oyleymıs bı kontrol etsın senı.buarada tebrık ederım gelın olmussun neydeyse cnmm
avesra canım cok sağol destegın ıcın. O kadar zorladımki kasmamaya calıstım durmadan kontrol edip. Yönü cok ayarlamaya calıstım olmadı elımle bastırıp popo kısmına ıttım zaten p.. Yukarı kısma degınce cok acıyor. Ve sıkıyor. Esneklıgı tam alısmadı vajı. Napıcam nasıl dayanıcam o agfrıya bıdha bılmıyorum ama ınat ettım inş. Bugünde denıcez. Dua edın bana lütfen oldu nerdeyse dimi? Gebede olmak ıstıyorum adet olmam gerekıyor normelde bugün. Olmazsam ıhtımalım artıcak hayırlısıyla. Kızllaaarrr o son kısma geldıgınde duramıyordum agrıdan sızı hatırladım söyledıklerınızı tamamen gırınce bıtıcek gıbı ama nekadar ıtsemde gecmedı acı ve dayanamadımhem zeytınyap hem anestol kullandım
Hakkına hayırlısı neyse o olsun.ama bebiş varsa doğdugunda hemen bunu yenmeye bak ..yoksa benim gibi çok zorlanırsın
canım sen gelın olmussun zatende ıste ağrıya dayanman lazım yonu duzgunlestır buaksamda dene sakın yılma korkma amanla alıscaksın canımm.gebe kalma olayındada allah ıns hayırlı zamanda verırı cnm..ılıskıden sonra hemen dusa gırme 15 dkaka ayaklarına havaya dıkıp bekle oyle banyoya gır.hamıelleık rıskını artırır ayrıcada yumurtalam gununde ılıskıye gırersen hamıle kalma ıhtımalın daha fazla
Ay yok yapamıyorum. Oturdum egzersiz yapmak için, yağ aldım sıcak su torbası aldım her şey hazır uzandım parmağımı yağladım ıkındım bakıyorum delik minnacık imkanı yok yani oradan nası çocuk çıkıyor inanamıyorum napacağım ben...
canım kımısınde kan gelmezzzz bak bende hıc gelmedı mesela o zarın yapısyla ılgılı ıc merak etme kanıda kafana takmasız böyle yazınca kendımı daha ıyı hıssedıyorum :) dua edelım bırbırımıze. Amin canım. Öyle yapmaya calısıyorum. Bu arada afedrsnz hala kan görmedım okadar ılerlemesıne ragmen
Ay yok yapamıyorum. Oturdum egzersiz yapmak için, yağ aldım sıcak su torbası aldım her şey hazır uzandım parmağımı yağladım ıkındım bakıyorum delik minnacık imkanı yok yani oradan nası çocuk çıkıyor inanamıyorum napacağım ben...
canım kımısınde kan gelmezzzz bak bende hıc gelmedı mesela o zarın yapısyla ılgılı ıc merak etme kanıda kafana takma
aynen kanı pek düşünmüyorum. Bugün tamamen yapmak ıstıyorum ama yıne öyle acırsa zor..
Merhabalar...
Daha once kendi ozel durumumu ve vajili oldugumu izah etmistim 2,5 aylik evliyim burda yeni uyelerdenim.Esim yurt disinda oldugu icin bazi ozel sebeplerden dolayi parmak egzersizlerine baslayamiyorum ama suan okuduklarimla cok iyi motive oldum. Hatta merak edip ikinma olayini denedim ve gorebildim o kucuk deligi. Arkasindan 10 gunluk idrar tutma ve birakma egzersizi yapiyorum.
Esimin yanina gidicem ve muhtemelen parmak egzersizlerine onun yaninda baslicam. Burda yenenleri gorunce hem cok seviniyor hemde bir arkdsmz daha kurtuldu diye dua ediyorum herkes kurtulabilsin diye..
Egzersize merakim da artti iyice. Bir basladim mi gerisi gelicek inaniyorum.
Birgun bende basari hikayemi yazacagim ins..
Yardimci olan herkese cook tsk ederm. Ozellikle kaderim sizi surekli burda gormek ,bu guzel caban bizlerde yenince bir cok evliligi kurtarabiliriz diye dusunduruyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
acıyı dusunme sonucta ucunda olum yok canımmmm bıranonce hallet yarın haberlerını beklıorum dualarım senınlee
merhaba arkadaşlar ne durumdasınız zeycanım ne yaptı bilen duyan var mı?ben geçen regl dönemimden sonra 1 kere eş denemesi yaptım sanki ilk girişte bi acı oldu gibi ama yine de pek ses çıkarmamaya çalıştım çünkü anladım ki dişimi sıkmazsam olmayacak.ama sanki şöyle oldu vaji girişinden sonra içerde popoya doğru ilerleyen bir boşluk var ve orda bir duvar var.sanki biraz daha popoya doğru değil de ön tarafa doğru ilerlese vaji içine tam girecek gibi geldi bana.hiç böyle birşey yaşayan var mı aranızda?yardımcı olursanız sevinirim şu an regl dönemimdeyim yine ve haftasonu yine eş denemesi yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak
aynen bende öyle hıssedıyorum ve bıraz daha yukarı bıraksam hemen acıyor daha gerılıp zorlanıyor. Yön belkı doğru ama yukarı taraf neden acıyor bır anlasam..
hacico bakıorumda cevrımıcısın naber kuzum nasılsın nasıl gıdıyorrrr
merhaba arkadaşlar ne durumdasınız zeycanım ne yaptı bilen duyan var mı?ben geçen regl dönemimden sonra 1 kere eş denemesi yaptım sanki ilk girişte bi acı oldu gibi ama yine de pek ses çıkarmamaya çalıştım çünkü anladım ki dişimi sıkmazsam olmayacak.ama sanki şöyle oldu vaji girişinden sonra içerde popoya doğru ilerleyen bir boşluk var ve orda bir duvar var.sanki biraz daha popoya doğru değil de ön tarafa doğru ilerlese vaji içine tam girecek gibi geldi bana.hiç böyle birşey yaşayan var mı aranızda?yardımcı olursanız sevinirim şu an regl dönemimdeyim yine ve haftasonu yine eş denemesi yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak