Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bak yarisindan fasla girmis neguzel o aciyi anlamadim herkes tamami girince gider dior korktum simdi bugun Bende yapcam ama bitcek bu bugun yeter artik yaaa ve cikarinca aci gidiormu peki??? Bi Rus arkadas yazdi bana Bende sevgilimle Beraber oldum dedi guzel dedim sendede böle cok acidimi dedi Bende nasil sanki oram parcalanmis gibiydi iki Gun agridi dedi sorla girdirdi dedi girmedi girmedi sorladik dedi ama guzeldi Yine istiorum dedi cok tuhaf herkes nasil yapior ya ve Yine istior

canımmm acıycka bısey yok oyle bır acı olamaz zaten o kendını zorladıysa olmustur lutfen burda boyle seyler yazma parcalancakmıs gıbı vs dıye zaten burdkaı arkadaslarımız korkuyolar boyle yazıldığı zaman egzersız bıle yapmıyorlar.ben kendım 2 sene cekmıs bırı olarak sıze soyluyorum kızlarrr acı sızı yokkkkkk :KK34:

Canim bak yarisindan fasla girmis neguzel o aciyi anlamadim herkes tamami girince gider dior korktum simdi bugun Bende yapcam ama bitcek bu bugun yeter artik yaaa ve cikarinca aci gidiormu peki??? Bi Rus arkadas yazdi bana Bende sevgilimle Beraber oldum dedi guzel dedim sendede böle cok acidimi dedi Bende nasil sanki oram parcalanmis gibiydi iki Gun agridi dedi sorla girdirdi dedi girmedi girmedi sorladik dedi ama guzeldi Yine istiorum dedi cok tuhaf herkes nasil yapior ya ve Yine istior

dünkü arkadaşsın sen h.geldın. Korkutmak ıstemem belkı kısıden kısıye degısır hıslere bağlıdır. Yani esnekliğe yenı alıstıgı ıcın cok gerılıyor acı hıssedıyorum ılk defa bukadar ılerledk zaten. Bende bazen anlamıyorum hemen nasıl acımadan gırıcekte olucak bılmıyorum

kuzum hosgeldın denemlerınız bıraz fazlalastırısıan senın ıcın daha ıyı olurr acında azalırr bıraz daha fazla ustune dus bence yonu daha eğğımlı yap ondadna acıyor olabılırr:KK16:

inşallah canım ilişkileri sıklaştırmak benden çok eşimin elinde o işten geç geliyo çünkü çoğu zaman :KK5: birde benim reglim 10 gün sürüyo ayın 3de 2si şansımız var yani :KK1:sen ne durumdasın kuzum bebiş nasıl hamiş hamiş burda bizlere yardım ediyosun yaa :KK34:

canımmm acıycka bısey yok oyle bır acı olamaz zaten o kendını zorladıysa olmustur lutfen burda boyle seyler yazma parcalancakmıs gıbı vs dıye zaten burdkaı arkadaslarımız korkuyolar boyle yazıldığı zaman egzersız bıle yapmıyorlar.ben kendım 2 sene cekmıs bırı olarak sıze soyluyorum kızlarrr acı sızı yokkkkkk :KK34:

Özur dilerim korktumak Icin degil di Bende kendim korkuorum zaten Sade amacim Yine istemesi ve guzeldi demesi inaniorum size Ben

Özur dilerim korktumak Icin degil di Bende kendim korkuorum zaten Sade amacim Yine istemesi ve guzeldi demesi inaniorum size Ben

soyle cevap ver canımı ye gercektennnn:KK52::KK52:...hıc bızı sallamıosun kac gundur melıısayla neler yazıorz oralı olmuyosun ben sanada dıorummmmm acımıcakk emın ol korkutma kendını herkese sormana bıle gerke yok opo yonune eğımlı yap bol zeytınyağla sende halledıceksınnn ınan bısey yok acısa ben zaten demezmıydımmm kızlar azcık acıdı dıye enazından gırdığını bıle anlamadım dıorum kendı kendınızı korkutmayın lutfennn esınız okadar hasas davranıor sıze sız kokuosunuz..bu hastalığın ılacı cesaret lutfen toplayın kendınızı ve yenın su hastalığı kızlar.sende buaksam dene haber ver yarın bıze zeytınyağını surmeyı unutma

dünkü arkadaşsın sen h.geldın. Korkutmak ıstemem belkı kısıden kısıye degısır hıslere bağlıdır. Yani esnekliğe yenı alıstıgı ıcın cok gerılıyor acı hıssedıyorum ılk defa bukadar ılerledk zaten. Bende bazen anlamıyorum hemen nasıl acımadan gırıcekte olucak bılmıyorum

Canim hosbulduk isi birirdinmi Öle dedin dun insallah olur bugun Bende yapcam yapcam kesin :KK66: ja herkes diyo burdakinler de Sade basi acior yoksa yok diye gersi girince yok diye Bende bilmemki neden Öle basinc batior insallah gecer yapariz

inşallah canım ilişkileri sıklaştırmak benden çok eşimin elinde o işten geç geliyo çünkü çoğu zaman :KK5: birde benim reglim 10 gün sürüyo ayın 3de 2si şansımız var yani :KK1:sen ne durumdasın kuzum bebiş nasıl hamiş hamiş burda bizlere yardım ediyosun yaa :KK34:

tabı ısler cok sorun oluyor cnm bızımde oleydı.ıyıyız teyzesı napsın buyuyruzz yavas yavas.elımden gelenı yapmaya claısıorm herkes yensın bu acıyı yasamasın ıstıorumm canım allah hepsıne yardım etsın:KK16:

tabı ısler cok sorun oluyor cnm bızımde oleydı.ıyıyız teyzesı napsın buyuyruzz yavas yavas.elımden gelenı yapmaya claısıorm herkes yensın bu acıyı yasamasın ıstıorumm canım allah hepsıne yardım etsın:KK16:

Amin canım inşallah yaa :KK16: Rabbim de senin gönlünün güzelliiğne göre versin doğumunda da kolaylıklar versin sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasib etsin :KK16:

Amin canım inşallah yaa :KK16: Rabbim de senin gönlünün güzelliiğne göre versin doğumunda da kolaylıklar versin sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasib etsin :KK16:

aminnnnnnnnnnnnnnn canımmmm benım ısteğım tek bu dua.allah sızlere ayırlı zamanda hayırlı bebekler nasıp etsın ıns kuzucummm:KK16:

Canim hosbulduk isi birirdinmi Öle dedin dun insallah olur bugun Bende yapcam yapcam kesin :KK66: ja herkes diyo burdakinler de Sade basi acior yoksa yok diye gersi girince yok diye Bende bilmemki neden Öle basinc batior insallah gecer yapariz

bakıyomussun aynı gün yapıyormusuz bu gece inş. Yener bütün vaji olanlar hayırlısıyla..olana kadar deneyelım ama acele etmeden ve konuşarak kafa dagıtarak. Esneklıge yenı alıstıgı ıcındır dıye düşünüyorum ben ve kasıklardan. Kımseyı korkutma amacımız yok tabıkı amac sorunlları paylasıp çözmeye calısmak. Allahın ıznıyle korkulacak bıdurum yok ordan cocuk cıkıyor buda bır ımtıhan ısyan etmemeye calısalım. Umarım bugün herkes başarır :) hırs yapmak lazım

arkadaşlar bende eş denemelermde (egzersz yapmadım) hep o basıncı hıssettım , cnku yarım bırakıyordum, yarım bıraktıkca o basıncı hep hissediyordum halıyle,,sankı balon gerilmişti oraya , zorladıkca basınç ile geriliyordu,, taaki basıncınadaaaa sanadaaaa diye dişimi sıkınca ( ki niye sıktım dişimi hiç anlamadım hiç bişey olmadı çünkü,,,) basınç masınç kalktı ortadan.. inanın bakın yemin ediyorum ya daha ne diyeyim, o basınç hissedip hissedebileceğinz en uç acı.. yani ötesi yok eeen fazla onu hissediyorsunuz, biliyorum sanıyorsnzki o basıncı zorlasam kesin bişey olack.. evet olacak... vaji ye elveda olacak....en acı denen şey o.. basınç başka bişey yok, aslnda basncda yok da işte biz duvar örüyoruz beynimzde,, haydı nolcaksan ol deyıp yenin artık , bisey olacagı yok aman bumuymus diceksinz, benim çok canm sıkılmştı yendıgımde,, bumu ya demiştim:KK1: salak bişeymiş, bu ne böle dedim,, buyutmeyin göznzde yapın gitsin ...haydi inşallah

Cıgdm destek oldun baya.. :) aynen bende yapıcam dedım zorladım cok gerıldıgı hıssetım korktum o noktada yoksa bıttı sandım bı ara ama az kalmıs. Hırs hırs hırs bu akşam... Haydı bakalım :)

Cıgdm destek oldun baya.. :) aynen bende yapıcam dedım zorladım cok gerıldıgı hıssetım korktum o noktada yoksa bıttı sandım bı ara ama az kalmıs. Hırs hırs hırs bu akşam... Haydı bakalım :)

Evet insallah bugun yeneriz ve kutlariz Benim Doktor bi ilac Verdi vajiyi sikalacak o hem yag hem islaklikjm saglior ve daha cok seyler onu sikcam yag kullancam ve is bitti insallah canik gece olunca insallah yazalim buraya birlikte insallah Icin bi ferah Canim ver sorularimizi soruyoruz desteklerin Icin saol hepinize yencez bugun canim

Evet insallah bugun yeneriz ve kutlariz Benim Doktor bi ilac Verdi vajiyi sikalacak o hem yag hem islaklikjm saglior ve daha cok seyler onu sikcam yag kullancam ve is bitti insallah canik gece olunca insallah yazalim buraya birlikte insallah Icin bi ferah Canim ver sorularimizi soruyoruz desteklerin Icin saol hepinize yencez bugun canim

inş. Arkadaşım. Olana kadar yapalım..

merhaba arkadaşım henüz çok yeni evlisiniz ve bu çok güzel bir artı, sabırla egzersizlere başlamanızıda çok taktir ettim, yapamam demeden denemelere geçmişsiniz , inşallah bu azimle çok kısa sürede aşarsınız inanıyorum.inşallah Allah yardımcınız olsun, herkesin tabi.[

Aslinda son ana kadar hep bir sekilde olur diye dusunuyordum.Ama bende korkutuldum. O nedenle asla kimseye negatif bisey yansitmiyorum ki onlarda yasamasin diye.Bir de uzerine evliligimde kotu bir hikayem var, psikolojikmen daha da yildim. Taki buraayi kesfedip moral depolayana kadar..
Bizi bizden baskasi anlamayacak gerekirse her yolu deneyip yenicem vajiyi. Henuz 1,2 ayim var esimin yanina gitmeme. Ama ben ufaktan basladim egzersizlere.
Kaderim, rumuzunuz gibi bir cok kisinin kaderini degistirceksiniz. Ne mutlu size..umarim bende onlardan olurum.
Tekrardan tesekkurler.

en son doktora gideceğim dediğimden beri buraya girmiyorum ve yazılanların hiç birini okumadan yazmaya başladım çok kötüyüm...bugün kadın doğum doktoruna gittim ve bu benim 3.gidişim ilk gidişimde ilaç verdi sprey uyuşturmak için kas gevşetici felan olmadı ve alttan muayene etti zarın kalın biraz dedi ama korkma dedi 2.defa gittim olmadı dedim napmam gerek dedim ilaçları 2 şer alsam olurmu dedim oda olur dedi alttan muayene etmedi...ben olmadı diyince bugün tekrar gittim anlattım nerdeyse yarısı giriyor diye oda yat bakalım dedim anlarız dedi baktı her iki yanlardanda yırtılma var dedi olmuş aslında dedi senin zarın kalın o spreyi tam içine doğru sık sonra ilişkiye gir dedi ben ağlamaya başladım o oldu diyince sevinçten titriyorum peki dedim kan gelmedi eşime nasıl söylerim dedim oda anatomik olarak kan gelmez zaten dedi tabi ben bir sevinçle odadan çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyor titriyorum eve geldim eşim geldi 1 saat önce anlattım ve bana dediki :KK43:((((((((((((((((((((((((( nasıl olur bu biz bir arpa boyu yol bile gidemedik dedi yani benden şüphelendi ben ne demek nasıl olur dedim doktor böyle söyledi ne saçmalıyosun sen dedim yarın tekrar beraber gidelim doktora o zaman dedim eğer gelmezsende dediklerini yazar kaşesini basar dedim tabi ses yok çekip gitti....çok kötüyüm sevineyimmi üzeleyimmi bilemedim kafayı yemek üzereyim belkide 2.de alttan muayene etmedi belkide o zaman yırtılmıştı eşim gidince aklıma o geldi yaa napcam kızlar sevinemiyorum bile birazda olsa yırtıldığına yani eşim öyle diyince acaba doktor böyle anlarmı diye şüphe etmedim değil yani yarına tekrar gitmeyi düşünüyorum...

Aslinda son ana kadar hep bir sekilde olur diye dusunuyordum.Ama bende korkutuldum. O nedenle asla kimseye negatif bisey yansitmiyorum ki onlarda yasamasin diye.Bir de uzerine evliligimde kotu bir hikayem var, psikolojikmen daha da yildim. Taki buraayi kesfedip moral depolayana kadar..
Bizi bizden baskasi anlamayacak gerekirse her yolu deneyip yenicem vajiyi. Henuz 1,2 ayim var esimin yanina gitmeme. Ama ben ufaktan basladim egzersizlere.
Kaderim, rumuzunuz gibi bir cok kisinin kaderini degistirceksiniz. Ne mutlu size..umarim bende onlardan olurum.
Tekrardan tesekkurler.

en son eş denemesini yolladığım linkteki gibi yap arkadaşım, inan pişman olmazsın, madem zaman çok sağlam adımlarla, yılmadan ümitsizliğe kapılmadan ilerle, birgün olan diğer gün olmaz bazen neden bugün takıldım dersin, hiç korkma o gün biraz moralin bozuktur etkilenirsin yada gergin olursun egzersize yansır,zamanın bol inşallah eşinin yanına gittiğin an biter kabusun,evliliğimizde zaman zaman sorunlar yaşıyoruz, ayrılık kararı bile aldım kaçkere, ama kendi içimde ailem üzülür diye vazgeçtim, belki elle tutulur şeyler değil ama yıpratıcı bir evliliğim ve eşim var malesef ki, ama Allaha hamdolsun beterin beteri var, inşallah hiçbirimizi Rabbim evliliğimizden pişman etmesin, geçmişe sünger çekmeden bugünü yaşamak mümkün olmuyor malesef.Allah yardımcın olsun kuzum inşallah eşimizden yanaysa sıkıntımız eşimize hidayet versin Allah.inşallah rumuzum işe yarar arkadaşım :KK66:

Son düzenleme:
en son eş denemesini yolladığım linkteki gibi yap arkadaşım, inan pişman olmazsın, madem zaman çok sağlam adımlarla, yılmadan ümitsizliğe kapılmadan ilerle, birgün olan diğer gün olmaz bazen neden bugün takıldım dersin, hiç korkma o gün biraz moralin bozuktur etkilenirsin yada gergin olursun egzersize yansır,zamanın bol inşallah eşinin yanına gittiğin an biter kabusun,evliliğimizde zaman zaman sorunlar yaşıyoruz, ayrılık kararı bile aldım kaçkere, ama kendi içimde ailem üzülür diye vazgeçtim, belki elle tutulur şeyler değil ama yıpratıcı bir evliliğim ve eşim var malesef ki, ama Allaha hamdolsun beterin beteri var, inşallah hiçbirimizi Rabbim evliliğimizden pişman etmesin, geçmişe sünger çekmeden bugünü yaşamak mümkün olmuyor malesef.Allah yardımcın olsun kuzum inşallah eşimizden yanaysa sıkıntımız eşimize hidayet versin Allah.inşallah rumuzum işe yarar arkadaşım :KK66:

Ben inaniyorum ki bu illetten kurtulucam. Aslinda insanin derinin de cok sey var dile getirmek istedigi ama vaji gibi bi kabus malesef ki bastiriyor yasanan kotu izleri ... En cook uzuldugum cook sevenlerde cok cabalayanlarda bu kabusun turemesi. Buda ne kadar hassas oldugumuzu gosteriyor. Benim yasadiklarim herkesin cahillik denen tarzdan ve esimi de cook bunaltip benden cikarmasi,buda isin kisacasi iste. Gerci ilk uye oldugumda anlatmistim hikayemi..
Velhasil zaman aciya alismayi bastirmayi ogretti, simdi tek derdim vajiyi yenmek...

Arkadasim senin zaten yardimci hallerinden caninin yandigi cok belli, kimse yasamasin diye de caban. Ben de o yuzden sana kendimi daha yakin hissediyorum, tabiki hepimizin yakinligi bu vaji meselesi. Kimseyi de ayirmam cekenimizin her biri ayni dili ifade ediyor,ayni kaygilar, ayni uzuntuler vs..

Cok tesekkur ederim arkadsim guzel sohbetin icin <3

gozlerım doldu okurken gerçekten cok haklısınn oyle kızıyorum kendıme oyle kızıyorumkıı..esım alt katta annesınde suan ben yukarı geldım dıorum yatağıma bakarak bu ıs bu gece bitecek en azından deeneme yapıcam ben hıc deneme yapmadım belkıde hıc kasmıycam kı zaten kasmıyorum dokununca aptallığım yüzünden cekıyorum..etrafımdaki herkes hamıle dogurmus hepsi kadınn olmuş ablalarım hamıle ne oluyo sankı ya ne oluyo hepsı yasadı herkes yasıyo.cokk teşekkür ederım sana en azından deneme yapmak ıstıyorum az da olsa almak ıstıyorum bıktım artıkk bıktımm mılletın bebegını sevmekten

canım sana uzunca bir msj yazmıştım, üzüldüm gitti ya:KK43:
bir kere o gözünün yaşına yazık , kıyamam valla yazık kuzum değmez, gelecekten geçmişe dönüş olsa ve yenen toprak gelse sana kıyamaz ağlama der, nolur çok kolaymış valla hiç acımıyor, kendini serbest bıraktığın an birkaç saniye sürüyor sadece, biliyorum serbest bırakmakta mümkün değil korkuyorsun , ama ıkınarak ilerlersen herşey çok kolay olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32744964ilk sayfayı aynen uygula canım.hepimiz aynı korkuları yaşadık, hepimiz en korkak benimdir dedik, ben yaparsam herkes aşar, sende inşallah aşarsın ve cümleyi kullanırsın bak gör, kendine acımayı bırakıpta ben güçlü bir insanım ve ne yapar eder çözerim dediğinde olacak kurtulacaksın, nasıl çözerim diye düşünmeyi dene,kendine ağlamak için,hakaret etmek için zaman bırakma. düşün bak insanlar çocuk dünyaya getirir darısı hayırlısıyla başımıza olsun, bebek ne kadar zor doğar denir ama nasıl harika bir duygu ki annelik, insanlar tekrar tekrar çocuk sahibi olur.bu bizim zevk almamız için bize verilmiş birşey, kendi kendimize kastıkça kilitliyoruz, bak avcuna bir anahtar alırsın birileri anahtarı avcundan almak ister sen sıkı sıkı kapatırsın , oda almaya çalışırken canın acır, halbuki avcunu aşsan acı yok değil mi, eninde sonunda o anahtarı vereceksin o zaman kasmak sadece canını acıtır, sen serbest bırakamıyosan ıkınacaksın.birde düşün sen anahtarı vermek istemiyorsun gelir bir öpücük kondurur yanağına açıverirsin avcunu,yani sevgiyle zorla olacak birşey değil.

Son düzenleme:
X