- 3 Ekim 2013
- 161
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.161
yaaa demek ki ben doğru yazmışım :)) yanlış hesap bağdattan dönermiş =))
Canim sendemi vajiyken hamile kaldin peki kontrollerin nasildi dogum falan
aparat dedınız kulak cubugu mum vs gıbı seylermı?
tam tersi tamamı girince acı yok ..bu şekilde yaparsan sürekli acıyı tazelersin.1 kere ya ve sadece 1 dk. ben şok olmuştum ilk yaptığımızda bu kadarmıydı diye.ve döndüm 4.5 yılıma baktım ..az bir zamanda değildi
arkadaşım inan ki bana Alla yukarıda bu siteye dün kayıt oldum.nedeniyse ben bu sorunu çok zor aştım hemde çok zor.aynı şeyleri yaşayan varsa gerçekten korktuğumuz gibi birşey olamdığını yazmak için üye oldum..ve bu işi aştım şükürler olsun ha halen acemiyim o ayrı :))) ama bugünlerime şükürler olsun.tek bildiğim kafada bitiyor.şartlanmak ben bugün bitirecem bu işi dediğinizde ve eşinizede söyleyin o gün bitiyor inanın bana.egzersiz felan inanın hikaye ..bunlar daha çok can yakar.ben hayatta parmakla egzersiz yapamam.ve ne olur onu yapacağınız zaman bırakın siz değil eşiniz sizi yönlendirsin.ben o hatayı yaptım.hep elim p sindeydi korkudan ..ama yanlış yapmışım.elinizi yana yatırın ve 1 dk ya sadece bir baskı hissedeksiniz ki tamamı girince yeminle acı kalmıyo...girişte sadece tamamı girince bitiyo eziyet etmeyin kendinize tamamını alın kurtulunn
Ikigundur egzersize başladım ama halen kulak copundeyim ve hale girisi basaramadimoan nefesim kesiliyo sanki ne olur yardim edin
Ikigundur egzersize başladım ama halen kulak copundeyim ve hale girisi basaramadimoan nefesim kesiliyo sanki ne olur yardim edin
canım yapamıcam hıssı verme kendınebol jelle bırlıtke delığe daya kafanı baska yer cevır ve ıttır kayıp gıdıcek tatlım.parmak denedınmı hıc aparatla yapamıosan parmakla dene ben mesela aparatı hıc sokamıodum parmakla basardım
Sanki kapaliymis gibi anlamiyorum cok zor geliyo parmaklada denefim cok faxla sokamiyorum
Bende burda başarı hikayelerinden biri olmak istiyorum. Ama parmak ya da aparat ile ilgili yazıları okuduğumda bile içim ürperiyor. KAsılıyorum. Nasıl yeneceğim
Kızlar eşe geçsem mi bide benim parmaklar kemikli yani normal bayan elindekilerden büyük.
ama işte iki parmak da içeride rahat hareket ediyo ama makas yapamıyorum. giriş kısmında bişe çok sıkıyo zar diye tahmin ediyorum kızlar bi fikir verin ? egzersiz yapanlar ? sizdede oldu mu böyle ?
canımpopo yonune doğru ıttır eğımlı olsun dık olmasınnnn.ayrıc azeytınyağı surup dene bıde ıstersen
canımpopo yonune doğru ıttır eğımlı olsun dık olmasınnnn.ayrıc azeytınyağı surup dene bıde ıstersen
Avesra canım zeytinyagiyla denedim dungece
hımm ozaman dedığım gıbı canım popo yonune ıttır
dùn 9 cm aparatı kayganlaştırıcı sürmeden yaptım. Eş denemesi yapmaya çekiniyorum.
canım maslalah cok guzel gıdıorsun 10 cm aparatıda dene bıze haber ver ve bızım soledığimi onerılerle es denmesıne gec olurmu.aparatıa ldıysan p... rahatlıkla alırsın p.. aparata gore cok daha kolay canım bumuymus dıceksın gelın olmana az kaldı ben ınanıorum