-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.141
Canim sendemi vajiyken hamile kaldin peki kontrollerin nasildi dogum falan
Evet cnm egzersiz yaptim once parmaklarla basladim tek paemak iki parmak sonra aparata gectim kalemin etrafina pecete sardim sonra strec flmle sardim zeytinyaglayip denedim rahat oluyodu boyle 10 cm den sonra es denemesl yap dediler iki kere falan basarsisizdi ama ucuncude oldu cok sukur
Canbılge arkadasım cok sağol bırbırımıze destek olalım bırbırımıze dua edelım. Ne güzel bir evladın var. Benım suan gebe olma ıhtımalım az adet olabılırım.. Dayanmaya calısıcam o ıgne batma olunca yenıden denıcem yönünü ayarlamaya calısıcam. Hepımız bu hafta ıcınde busorunu bıtırmıs oluruz inşaAllah :)
Nasip gercekten.. Bana cok yardımcı oluyorsun. Sabretmeye calısıcam benım elımde hep orda oluyor tamamen kontrol bende. Bıraz rahat bırakmaya calısıcam yanda tutmaya calısıcam bakalım
Nasip gercekten.. Bana cok yardımcı oluyorsun. Sabretmeye calısıcam benım elımde hep orda oluyor tamamen kontrol bende. Bıraz rahat bırakmaya calısıcam yanda tutmaya calısıcam bakalım
Funda canım anestoda kullanıyorum uyusturuyor fakat yanma hıssı verıyor. Parmakla ıcıne sürmemde sakınca olurmu sızce bır defalık?
olmuyor sürebilirsin ben 3 veya 4 kez kullandım sonra alıştı genişledi galiba dahada olmadı ,yanma zaten saniyelik
Canbılge öyle yapmayı denıcem inş. Tamamen kontrolü bırakabılsem girişte yanlıs yere baskı olunca acıtıyor o korkutuyor Rabbim ....
sen hiç korkma eşine güven...kontrolü ona bırak bak hatta seni heveslendireyim biraz önce eşim bana diyoki yeni halimden memnunmusun.biz bu iş olmadan önce aramızda sürekli limoniydi..bende evet dedim.ya sen dediğim de belli olmuyomu diyor..ya bunu duymak bile o kadar güzelkiiii ne olur herşey sende bitiyor.ve yeni evlenmiş gibi hissedeceksin...hiç zaman kaybetme
Rabbim sen yardımcı ol.. İlerlemek bıle nekadar mutluluk verıyor ınsana. Eşim desteğim. Aceleye getırmeden uzun uzun denıcem olana kadar belkıde..
ya peki 10cm aparatla kızlık zarını kendin mi delmiş oluyosun ? yoksa cinsel ilişkiye girmeden açılmıyo mu kızlık zarı. benim 2 parmakta elimin kenarında çizgi iz oluştu ya zar sıkıyo sanırım. eş denemesine mi geçsem 2 parmaktan sonra
Valla cnm bnm 10 cm aparatla bile hic kan gelmedi buna ragmen esimle yaptigimizda yatakta bimac damla kan bide peceteyle sildim iki pecete kadar kan geldi ysni esimle yapsrkn bozuldu herkesin yapısı farklı ama seninde bozulmaz desem yalan olur bozulabilir bozulmayadabilir