Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canbılge arkadasım cok sağol bırbırımıze destek olalım bırbırımıze dua edelım. Ne güzel bir evladın var. Benım suan gebe olma ıhtımalım az adet olabılırım.. Dayanmaya calısıcam o ıgne batma olunca yenıden denıcem yönünü ayarlamaya calısıcam. Hepımız bu hafta ıcınde busorunu bıtırmıs oluruz inşaAllah :)

ya peki 10cm aparatla kızlık zarını kendin mi delmiş oluyosun ? yoksa cinsel ilişkiye girmeden açılmıyo mu kızlık zarı. benim 2 parmakta elimin kenarında çizgi iz oluştu ya zar sıkıyo sanırım. eş denemesine mi geçsem 2 parmaktan sonra

İlk zeytinyağı sonra anestol denıcem. Eğer aşarsak bunu üstümüzden yük kalkmıs gıbı olucak inş. Vücut stresten kitleniyor sanki. İnş. Yaparııızzz....

arkadaşım inan ki bana Alla yukarıda bu siteye dün kayıt oldum.nedeniyse ben bu sorunu çok zor aştım hemde çok zor.aynı şeyleri yaşayan varsa gerçekten korktuğumuz gibi birşey olamdığını yazmak için üye oldum..ve bu işi aştım şükürler olsun ha halen acemiyim o ayrı :))) ama bugünlerime şükürler olsun.tek bildiğim kafada bitiyor.şartlanmak ben bugün bitirecem bu işi dediğinizde ve eşinizede söyleyin o gün bitiyor inanın bana.egzersiz felan inanın hikaye ..bunlar daha çok can yakar.ben hayatta parmakla egzersiz yapamam.ve ne olur onu yapacağınız zaman bırakın siz değil eşiniz sizi yönlendirsin.ben o hatayı yaptım.hep elim p sindeydi korkudan ..ama yanlış yapmışım.elinizi yana yatırın ve 1 dk ya sadece bir baskı hissedeksiniz ki tamamı girince yeminle acı kalmıyo...girişte sadece tamamı girince bitiyo eziyet etmeyin kendinize tamamını alın kurtulunn

Nasip gercekten.. Bana cok yardımcı oluyorsun. Sabretmeye calısıcam benım elımde hep orda oluyor tamamen kontrol bende. Bıraz rahat bırakmaya calısıcam yanda tutmaya calısıcam bakalım

Nasip gercekten.. Bana cok yardımcı oluyorsun. Sabretmeye calısıcam benım elımde hep orda oluyor tamamen kontrol bende. Bıraz rahat bırakmaya calısıcam yanda tutmaya calısıcam bakalım

kontrolü bırakman gerek.zaten kontrol bizde olduğu için yapamıyoruz.eşine bırak ve ona ucu girince beni skainleştir de.o an kafanı dağıtsın. ne bilim eşini öp.yani 1 dklığına başka birşeye odaklan inan bana o kadar..sonra o işi yaptığında eşinin sana güzel bakışını gör..ve sabah kalktığında kadın olduğunu hissetmek çok güzel bir haz.ha birde sende zevk alıyosun biliyomusun.ben 4.5 yıl yapamadım toplasam 6-7 kere oldu ve ben 2.sinden sonra zevk almaya başladım şaka gibi :)) eşimde bana bak gördünmü ben demiştim diyo

Canbılge öyle yapmayı denıcem inş. Tamamen kontrolü bırakabılsem girişte yanlıs yere baskı olunca acıtıyor o korkutuyor Rabbim ....

Funda canım anestoda kullanıyorum uyusturuyor fakat yanma hıssı verıyor. Parmakla ıcıne sürmemde sakınca olurmu sızce bır defalık?

olmuyor sürebilirsin ben 3 veya 4 kez kullandım sonra alıştı genişledi galiba dahada olmadı ,yanma zaten saniyelik

tamam dediğinide denıcem birdaha gerek kalmaz inş. Yönünü ayarlamaya calısırken yukarı dogru degınce baskı yapıp acıtıyor popo yönlensın dıye elımle bastırıyorum zor oluyor. Sızde nasıl yapıyorsunz

Canbılge öyle yapmayı denıcem inş. Tamamen kontrolü bırakabılsem girişte yanlıs yere baskı olunca acıtıyor o korkutuyor Rabbim ....

sen hiç korkma eşine güven...kontrolü ona bırak bak hatta seni heveslendireyim biraz önce eşim bana diyoki yeni halimden memnunmusun.biz bu iş olmadan önce aramızda sürekli limoniydi..bende evet dedim.ya sen dediğim de belli olmuyomu diyor..ya bunu duymak bile o kadar güzelkiiii ne olur herşey sende bitiyor.ve yeni evlenmiş gibi hissedeceksin...hiç zaman kaybetme

Rabbim sen yardımcı ol.. İlerlemek bıle nekadar mutluluk verıyor ınsana. Eşim desteğim. Aceleye getırmeden uzun uzun denıcem olana kadar belkıde..

Kızlar eşe geçsem mi bide benim parmaklar kemikli yani normal bayan elindekilerden büyük.
ama işte iki parmak da içeride rahat hareket ediyo ama makas yapamıyorum. giriş kısmında bişe çok sıkıyo zar diye tahmin ediyorum kızlar bi fikir verin ? egzersiz yapanlar ? sizdede oldu mu böyle ?

Valla cnm bnm 10 cm aparatla bile hic kan gelmedi buna ragmen esimle yaptigimizda yatakta bimac damla kan bide peceteyle sildim iki pecete kadar kan geldi ysni esimle yapsrkn bozuldu herkesin yapısı farklı ama seninde bozulmaz desem yalan olur bozulabilir bozulmayadabilir

aparat dedınız kulak cubugu mum vs gıbı seylermı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…