Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sendemi vajiyken hamile kaldin peki kontrollerin nasildi dogum falan

hamıle kaldığın zamannn zaten annelık duygusundan hıcbıseyden korkmuyosun allah sana oye bır guc verıyorkı...ben suan normal doğmda yaparımmmm altanda baksınlarr hıc korkmuyorumm yeterkı yavrum ıyı oolsun hıcbırsey onun canından kıymetlı değıl ben butun acılara dayanırım.ozman gelıce sızde boye dusunceksınız.ama tavsıyem ılk once vajınusmusu yenmenız cunku hamıleyken vajınusmusla zor olur denem yapamazsınız sonucta ıcınde bır can var korkun ıkıye katlanıyor.ayrıcada ıyı bır doktor son anda sadece altan bakar hamıelleıkte.ben 23.haftamdayım doktorum daha bırkere bıle altan bakmadı hamıelleıkte tehlıkelı altan bakmak zaten :KK34:

tam tersi tamamı girince acı yok ..bu şekilde yaparsan sürekli acıyı tazelersin.1 kere ya ve sadece 1 dk. ben şok olmuştum ilk yaptığımızda bu kadarmıydı diye.ve döndüm 4.5 yılıma baktım ..az bir zamanda değildi :KK43:

4,5 yıl mı nasıl dayandın onca sene arkdaşım ama çok şükür ki yenmişin helal olsun sana inş. bende yılları devirmeden bu illeti yenicem

arkadaşım inan ki bana Alla yukarıda bu siteye dün kayıt oldum.nedeniyse ben bu sorunu çok zor aştım hemde çok zor.aynı şeyleri yaşayan varsa gerçekten korktuğumuz gibi birşey olamdığını yazmak için üye oldum..ve bu işi aştım şükürler olsun ha halen acemiyim o ayrı :))) ama bugünlerime şükürler olsun.tek bildiğim kafada bitiyor.şartlanmak ben bugün bitirecem bu işi dediğinizde ve eşinizede söyleyin o gün bitiyor inanın bana.egzersiz felan inanın hikaye ..bunlar daha çok can yakar.ben hayatta parmakla egzersiz yapamam.ve ne olur onu yapacağınız zaman bırakın siz değil eşiniz sizi yönlendirsin.ben o hatayı yaptım.hep elim p sindeydi korkudan ..ama yanlış yapmışım.elinizi yana yatırın ve 1 dk ya sadece bir baskı hissedeksiniz ki tamamı girince yeminle acı kalmıyo...girişte sadece tamamı girince bitiyo eziyet etmeyin kendinize tamamını alın kurtulunn

inş bizlerde yenicez nasıl yaptın nasıl aştın anlatabilirmisin arkdaşım

Bende burda başarı hikayelerinden biri olmak istiyorum. Ama parmak ya da aparat ile ilgili yazıları okuduğumda bile içim ürperiyor. KAsılıyorum. Nasıl yeneceğim :KK43:

Ikigundur egzersize başladım ama halen kulak copundeyim ve hale girisi basaramadim:KK43: oan nefesim kesiliyo sanki ne olur yardim edin

canım yapamıcam hıssı verme kendınebol jelle bırlıtke delığe daya kafanı baska yer cevır ve ıttır kayıp gıdıcek tatlım.parmak denedınmı hıc aparatla yapamıosan parmakla dene ben mesela aparatı hıc sokamıodum parmakla basardım

canım yapamıcam hıssı verme kendınebol jelle bırlıtke delığe daya kafanı baska yer cevır ve ıttır kayıp gıdıcek tatlım.parmak denedınmı hıc aparatla yapamıosan parmakla dene ben mesela aparatı hıc sokamıodum parmakla basardım

Sanki kapaliymis gibi anlamiyorum cok zor geliyo parmaklada denefim cok faxla sokamiyorum

Bende burda başarı hikayelerinden biri olmak istiyorum. Ama parmak ya da aparat ile ilgili yazıları okuduğumda bile içim ürperiyor. KAsılıyorum. Nasıl yeneceğim :KK43:

arkadaşım gerçekten kasılacak korkacak hiç bişey yok. kontrol sende zaten. sen sokmayı dene. çok mu canın yanacak,kanayacak,yırtılacak..inan hiçbiri olmuyo. burada gördüğün herkes hemen hemen bu şekilde yendi. geriye dönüp baktığında pişman olursun, bir an önce başla egzersizlere. hep diyorum doktor bir haftada çözer sen 7 günde. :KK66:

Kızlar eşe geçsem mi bide benim parmaklar kemikli yani normal bayan elindekilerden büyük.
ama işte iki parmak da içeride rahat hareket ediyo ama makas yapamıyorum. giriş kısmında bişe çok sıkıyo zar diye tahmin ediyorum kızlar bi fikir verin ? egzersiz yapanlar ? sizdede oldu mu böyle ?

giriş kısmında sıkan şey kızlık değil arkadaşım,işte vajinismusa sebep olan şey o. sen kendini kasınca orda bi duvar var gibi oluyo, eşlerimiz de giremiyo. ıkındığında o gider. hatta aparatla yaparsan onun yok olduğunu görebilirsin, parmakla yapınca daha çok hissediliyo.aparatı dene eşe geçmeden önce derim ben,bişey kaybetmezsin 2 güncük yapsan sana yeterli diye düşünüyorum

dùn 9 cm aparatı kayganlaştırıcı sürmeden yaptım. Eş denemesi yapmaya çekiniyorum.

canım maslalah cok guzel gıdıorsun 10 cm aparatıda dene bıze haber ver ve bızım soledığimi onerılerle es denmesıne gec olurmu.aparatıa ldıysan p... rahatlıkla alırsın p.. aparata gore cok daha kolay canım bumuymus dıceksın gelın olmana az kaldı ben ınanıorum:KK16:

canım maslalah cok guzel gıdıorsun 10 cm aparatıda dene bıze haber ver ve bızım soledığimi onerılerle es denmesıne gec olurmu.aparatıa ldıysan p... rahatlıkla alırsın p.. aparata gore cok daha kolay canım bumuymus dıceksın gelın olmana az kaldı ben ınanıorum:KK16:

Okoyoko arkadasim özelden msj hakkım yokmus yazamadım cok tsk ederim

X