Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inşallah çok mutlu olursun ve bütün o seni üzen izler, sen farkında olmadan silinir gider.evet bence vajiyi yaşayanlar karakter olarak birbirine yakın, mesela hepimiz cana yakın olabiliriz ama içten içe utangacız bu konularda, ailelerimiz hep ayıplarla yetiştirmiş bizi , ben buna hiç kızmıyorum ama ailede öğrenilmez cinsellik, sadece evlenmeden önce keşke birileri kenara çekipte adam akıllı anlatsa olması gerekeni.canım dertleşmek istersen seni üzmeden sıkmadan dinlemek isterim, ama anlatmak sana acı verecekse hiç gerek yok.belkide anlattıkça rahatlarsın.

kuzum bak üzülme bir arpa boyu değil zaten 1-1.2 santim içte zar,zarın kalınsa senden birkaç denemede birkaç kez kan gelebilir, dr baktığında 1 haftayı geçmediyse yeni bir yırtılma olduğunu zaten anlar. eşinin tavrı cahillik üzülme sen dr da anlatır, bak bizim ilk zardan kan geldiğinde sadece eşim p yi saniyede itti bende eşimi ittim ne yapıyorsun diye, o zaman kan geldi ve nerdeyse girmedi yani.

Kaderimmmm canım benim,teşekkür ederim ama yani eşim böyle konuşunca acaba dedim doktor alttan bakınca anlarmı diye şüphe etmediğim değil hani...belki eşimde kendince haklı olabilir tam 2 sene oldu onuda anlıyorum ama bunu ben istemedimki kim ister böyle zevkli bişeyin kabusa dönüşmesini...şimdi iki taraftan yırtılma olmuş dedi yani bitmiş sadece zarın kalın dedi senin acırmı diye korkuyorum...((az kaldığını hissediyorum sanki bu iş 1 aya kalmaz bitecek ve hemen hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ve hamile kalmayıda çok istiyorum Allahım isteyen herkese nasip et yarabbim (((

aparatın çapı p den çok kùçük görünüyo gôzüme. Eş denemesi yapmaya çekiniyorum olumsuzlukla karşılaşmak istemiyorum. Aparatı çok rahat alabiliyorum. Korkmuyorum aparattan

aparatın çapı p den çok kùçük görünüyo gôzüme. Eş denemesi yapmaya çekiniyorum olumsuzlukla karşılaşmak istemiyorum. Aparatı çok rahat alabiliyorum. Korkmuyorum aparattan

tatlm bişi sölicem sana komik geleck belki ama bende senin gibi düşünüyordum içim rahat etsin die denemeden önce bir gün p....sin etrafını iple ölmüştüm. eşimin bütün napiosun die sölenmelerine karşılık

canım zaten sadece iyi bir dr jinekolojik yani alttan muayene yaparak anlar başka türlü anlaşılmaz ve 1 hafta içinde baktığında zarın yeni bir yırtılma olduğunuda söyler, hatta dr seni hatırlar şimdi geçte kalsan o gün kontrol etti ya o zaman görmüştür, dr a söyle eşinin tereddütü gitsin istiyorum diye rapor yazar sana. üzülme böyle aniden tepki verir düşünmeden davranırlar. sen hiç üzülme olur mu.eş denemesinde zeytinyağ kullan canım vajina içine o kadar beklemezsin bile aslında.

bana da yardım edin. Çok strese giriyorum artık. Geçen gece durduk yere ağlamaya başladım. Canım sıkılmaya başladı kimseye anlatamıyorum.

burda rahatlıkla anlatabilirsin herkes sana yardımcı olmaya çalışır .bir çoğumuz kimseye ailelerimize bile anlatamadı bu durumu sebepsiz yere ağlamalar hepsi başımızdan geçti senin neler hissettiğini bizden başka kimse anlayamaz. sen ne aşamadasınız neler yaptın şimdiye kadar nerede takıldın anlat yaz burda sana yardımcı olmaya çalışır herkes

bana da yardım edin. Çok strese giriyorum artık. Geçen gece durduk yere ağlamaya başladım. Canım sıkılmaya başladı kimseye anlatamıyorum.

canım deminde yazdm sana görmedin sanırım. 10 cm ide yap. eminim onude hemencik yapacaksın. sana şu kadar söliyim penis aparattta n çok çok daha az rahatsız edici.
ben 10 cm den sonra eş denemesine geçmiştim. ama şuan 10 cm lik aparatı penisten daha zor alabilirim gerçekten bak. aparat semsert bi yapıda. inan bana penis çok çok daha kolay giriyor. tabii başlarda penis denemelrindede yön bulma sorunu falan yaşadık ama sen aparatı kolayca alabiliorm korkmuorm diosun o yüzden endişen boşa bunu bil ve lütfen pes etmeden devam et sonuna gelmişsin arkadaşım.... ilk zamanlarını ağlayıp elini bile sürmek istemediğin zamanlar nerdee şuan aparattan korkmuyorum diyorsun lütfen devam et çok az kaldı :13::13::13::13::13:

arkadaşım üzülme güclü ve hırsı olmaya calıs olucaksa nasipse olur zaten sen gayretını göster yavas yavas. Acele etme unutma bır andada çözülebılırsın süprız bısekılde. Bılemezsın.. Dua edelım bırbırımıze.burdakı yazıları oku ınan cok tesellı olur ve yardımcı. Canını yakma kafanı dagıtarak dıkkatlı yapmaya calıs. Esınle bu konuda destek olsun. Ağla ıcınde tutma ınsan bazen ağlarken o hırsla bıle yapıyor bılıyorum

merhabalar...
benimde o kadar aparata rağmen başaramayışım..
şimdi yeniden dr a gitmeler,yeniden egzersiz...
nolcak bu haller.......

ya cidden bazen erkeklerin cahilliği de beni deli ediyo. hayatım aç internetten okusun eşin. herkesten kan gelecek diye bi kural yok. Kan gelmemesi niye bu kadar büyütülüyo anlamıyorum ya. hayır zaten kadın olarak yeterince zor şeylere katlanıyoruz bir de erkeklerin kafalarındaki takıntılarına çare aramak zorundayız. Eşinle beraber git doktora gerekirse açıklasın o

Ben hala egzersiz başlayamadım. En azından benden iyi durumdasınız. Bende başlama cesareti bile yok.
Burayi ilk okudugumda gozlerim yerinden firlamisti... bi yerden baslamak laziim... ilk egzersiximde ise aglamistim bacaklarim tir tir titremisti... simdi iki parnagi halletmeye calisiyorum... bi saat belirle ve yavas yavas basla hmen mesafe katetmek zorunda degilsin...1 mm bile ilerlesen kardir... henuzben de yenemedim ama her egzersizden sonra biraz daha umudum artiyor.

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. çok iyi kullanamyorum bana sıkıştığım zamanlarda yardım ederseni sevinirim
vajinismus konusunda bnde aynı dertten muzdaribim.martta 4 sene olcak evliliğim ama hala aşamadım drlar vajinismus değilsin diyor
ama bir türlü olmuyor kafam iyice karıştı.denemediğim şey kalmadı.sizlerin paylaşımlarını okurken biraz daha bilinçeniyorum
inşallah bu durumdan bi an önce kurtulurum....ve sizlerde inşallah........

kaderimmm, doktor beni tanıyor artık ((keşke hiç tanımasaydı ama tanıyor (((şimdi eş denemesinde vajinanın içine doğrumu süreyim zeytinyağını kayıyor diye yapamıyorum yaa onu :))))))ama kaymasıda daha kolaylaştıracak işimi bir yandanda öyle düşünüyorum bakalım eşim gelsin işten önce onun kafasındaki soru işaretleri gitsin bakalım....isteyerek bişey söylemedğini biliyorum oda biliyorki hayatımda ondan başkasıyla olmadım dokunmadım....

cnm sormak istedıklerın varsa bana yazabılırsın bende 3 ay once bu sıte sayesınde yendım

cnm ik once cok zor bı sınavı basarıyla atlatmıssın tebrık edrım senı sımdı esının kafasında soru ısaretlerı var dıyosun bu sorunu bende yasadım yıllarca tam 7 sene bunun tek cozumu esını alıp dr gıtmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…