-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.101
kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooobaktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
arkadaslar bu işin tek çözümü kararlı olmak ve egzersiz doktor falan yalan
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
)
geçen ay benim de 1 hafta gecikmişti. normalde gününde olurdum. O ay biraz stresli geçti. Havaya mevsime strese bağladım ben de
canimmmm hg zeytinyagiyla bir deneme yaparmisin faydali olcagini dusunuorum.popo yonune dogru ittir p...... kuzum kontrol sende olsun uste sen oll haberlerini bekliorum
anestol ve zeytinyağ kullanıyorum bazen bırlıkte sürüyorum. Üstte oldugum zaman bacaklarımda dha cok tıtreme oluyorum hızımı ayarlıyamamaktan korkuyorum. Deneme yapıyoruz 3-4 gündür. Afedersınız ıcıme azıcık gırınce boş.. Oldu ve ıcıne ıttırme yöntemıyle gebelıgı denıyoruz bıryandan. Dua edın.. Bugünde deneme yapıcam
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..
Evet agir ama tamami alinca gecuormus deniyecem bakalim peki anastol ise yaradimi ?? Neyi deniyecen bugun tamaminimi insallah dualarimiz birbirimizi
Egeguzelı anestol ıse yarıyor ama yanma hıssettırıyor bıraz.. Insana hıc esnek degılmıs gıbı gelıyor anlamıyorum bazen. Üzülüyorum ağlıyorum kac zamandır burdakı yazılarla destek oluyorum sagolun. Yenı üye oldum.
Yelkenli arkadasım ıgne gıbı basma oluyor zardan sebep olablırmı sence ? Evet vajınısmusum parmak egzersızıyle ılerledım. Bazen kolay gırıyor sanki bazen vajıne gırısı tamamen kapalıymıs gıbı takılıyoır ve yön problemı yasıyorum
Egeguzelı anestol ıse yarıyor ama yanma hıssettırıyor bıraz.. Insana hıc esnek degılmıs gıbı gelıyor anlamıyorum bazen. Üzülüyorum ağlıyorum kac zamandır burdakı yazılarla destek oluyorum sagolun. Yenı üye oldum.
Yelkenli arkadasım ıgne gıbı basma oluyor zardan sebep olablırmı sence ? Evet vajınısmusum parmak egzersızıyle ılerledım. Bazen kolay gırıyor sanki bazen vajıne gırısı tamamen kapalıymıs gıbı takılıyoır ve yön problemı yasıyorum
sana özelden yazacağım biraz bekleyebilir misin?
Yelkenli popo yönüne ıttırdıgımde baskı hıssedıyorum dıkkat etmeye calısıyorum. Kontrol bende oluyor eşim haraketdsız duruyor ben aparatmıs gıbı yapıyorum. Ama bazen önü tamamen kapalıymıs gıbı et varmıs gıbı zor oluyor. Dua edın bugün olsun. Önerınız varmı baska? Genellıkle ben altta yapıyorum
Canim benimde batior batmamasimi lazim Banada yazin ve ilk giriste Öle oluor devamini yapami
tabikide seve seve yardımcı olurum.. tam girişte batıyorsa yön yanlıştır.. popo yönünde itmen lazım.. sorun varsa yanıtlayabilirim
Yenıden desteklerınız ıcın sagol dua edın bugün yenıym bu vajıyı. Zeytınyap ve anestollo denıcem jel yok suan, esneklık sanki yok gıbı gelıyor
Canim benimde batior batmamasimi lazim Banada yazin ve ilk giriste Öle oluor devamini yapami
tabikide seve seve yardımcı olurum.. tam girişte batıyorsa yön yanlıştır.. popo yönünde itmen lazım.. sorun varsa yanıtlayabilirim
Nasil ition Popo yönune Ben uste rahatim peki o basinc nezaman gecior