- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.121
tatlım sen egzersizle mi yendin? en son 10cm aparattan sonra mı denedin? aparatı neyden yaptın ?
Bugun cesaretliyim hersey hazirladim esim busefer yok Ben yorgunum yarin dedi Off bugun bitcekti Yine yarin yarin offff Canim sen Haber et nasil oldu diye olurmu korkma Biz burdayiz
Bende korkuyorum şimdi bir kaç gün daha beklicem hasta olmazsam test yapcam emin olmak için hayırlısı artık
Nasil ition Popo yönune Ben uste rahatim peki o basinc nezaman gecior
ah kızlar ben daaha ıcıme almadım bıle ıcıme alsam en azından bende bılıcem nasıl bırsey olduğunu.yarın deneme yapıcam artık soz verdım esıme desteklerınızı beklıyorummm.buarallar bu ısı bıtırenler yazsınlar lütfen
canım mısafırr geldı bukadar olur yanıı((ay cesaretlendıkce engeller cıkıyo ama gercı hıc bısey engel degıll bu saatten sonra da olur da acayıp uykum geldı ama soz verdım esıme aralığa kadar bu ıs bıtecekk sınır koydum artıkk bugun yarın bıtıcek sen hıc deneme yaptınmıı canım ben hıcc penısı ıcıme almadım
Benimde adet günüm yarın günlerı gecerse gebe olma ıhtımalım yükselıcek hayırlısıyla. Dua edelım bırbırmıze inş.
Hadi bakalım bugece kımler yapıcak hayırlısı :)
oyy oyy canmm bende bılmıyorumkıı benıı cesarerlendırr lütfen meslea bu aksam koydum kafama bu ıs bitecek dıye bakalım smdı cay faslı sonra ne olurrr on sevısme falan yapmıycam bu ıs bitecek en azından denıyeyım dıorum benn hıc denemedımm penısı almadımmkıı ıcımeee benm durmum daha vahımm ama kasmıorum hıcc dokununca
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..
kayganlaştırıcı sür.inan yağ krem ne varsa evde.tamamını alınca o baskı bitiyor..sen her defasında kendini çektikçe bu acıyı sürekli yaşayacan.yani eziyet edeceksin kendine.çok az daha dayan .çünkü tamamını alınca acıdan eser kalmıyor..inan bana ..bu işi yaptığında ben bunun içinmi beklemişim diyeceksin..
Gebe olmayı ıstıyorum Rabbim nasip etsın hhayırlısıyla dua edelım.. :) ucu grıyor bızım o yöntemle denedık bakalım nolucak dua edın kızlar ama pek gebe oldugumu sanmıyorum. Ilıskının o sabahı başım cok dönmüştü nerdeyse tüm gün. Pek belırtı yok. Bırkac kere kasıklarımda batma oldu bukadar cok az. Sızce? Kızlar dua edıp öyle yapmaya calısalım ama iş veya görev olarak görmeden isteyerek. İnş. Bu sorunu aşarız bugün,yarın..
Merhaba Canim Ben yariya kadar aliorum ama alirken Canim cikior sanki batior igne ve basinc kabis olmus gibi o tamami alinca gidiormu dayanalimmm mi yani hemen hepsi alinca gidior yani Basim igne arisi ölemi
Gebe olmayı ıstıyorum Rabbim nasip etsın hhayırlısıyla dua edelım.. :) ucu grıyor bızım o yöntemle denedık bakalım nolucak dua edın kızlar ama pek gebe oldugumu sanmıyorum. Ilıskının o sabahı başım cok dönmüştü nerdeyse tüm gün. Pek belırtı yok. Bırkac kere kasıklarımda batma oldu bukadar cok az. Sızce? Kızlar dua edıp öyle yapmaya calısalım ama iş veya görev olarak görmeden isteyerek. İnş. Bu sorunu aşarız bugün,yarın..
tamamını alınca git gel yapılıyo ya hiç hissetmiyosun.zaten tamamını girene kadar o baskı var.tamamı girince acıdan eser yokk.ben halen kasıyom o girişte sinir oluyorum :)) çünkü kasıyorum.tamamı girince olay bitiyoır..ne ağrıı ne sızı..tamamını al bir kerede kurtull..hiç yok acı hemde hiçç yok.sen zaten olayı aşmışsın kii geriye ne kalmış.bir an önce devamını getir arayı açmadan.
canım bende öylee şu an oğlum 2.5 yaşında.ben bu sorunun üstesinden daha yeni geldim.eşimde bende 2.çocuğu istiyoruz fakat ben tam alışmadan olmasın diyorum.çünkü çocukla zor oluyohakkına hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.bak bana çocuk oldu 2.5 yaşına geldi daha yeni aşıyorum çok zor oluyo.oğluşum geç yatıyo
Tamam Canim cok kisi Öle dedi sende dedin yenen kisi olarak alcam yarin yapcam bitsin artik ja dua edin yapcam biraz dayanion yapcam zaten hemen girer kisaniyelik dayancam o aci gitsin insallah