- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.081
bak eşin parmağını yağa batırsın sonra sen uzan ve o sırada ıkın, ıkındıkça parmağını sonuna kadar ilerletir dikkatlice canını acıtmadan , zaten acı hissetmezsin,gerekirse bel ve popon arasına alta yastık koy. ileri kadar götürünce parmağını ileri geri yapsın iyice yağlansın birde sen parmak içindeyken kasıp bırak parmağı yavaşça, kasları kontrol altına alır gibi. sonra parmağını çıkarıp tekrar yağa batırsın yine ıkın ama bu defa hiç hissetmezsin hatta çıkarıp tekrar iki parmak girdirsin, sonra geç eş denemesine.p yede sür amaNe kadar sürülcek ki daha daha ilerletemiorumki
tabi cnm zeytinyağı ile yendim 6 ay geçti hala girişte yanma var şimdi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorumzeytinyağ denedin mi canım?
hehehehe benim de 18.10.2013 :)))))))
İstanbuuuullll en fazla alım yine burda.. ama biz seneye doğuya gidebiliriz:)
yok artıkkkkk desemmmmm
allahım yollarımız bu kadar mı kesişir, yoksa yoksaa sen hiç görmediğim kardeşimmisin
off ya evliliğimin 50. gününde yendim diyorum ve 18 ekimi hesaplıyorum, tabiki de 20 ekim kaderim yaa nasıl bi matematik bendekieee vajiyi yendik leyla olduk
benimde hep aynı dert başı girdiğinde o acıyı hissedince çekiyorum dayanıcam diorum dayanamıyorum
tabi cnm zeytinyağı ile yendim 6 ay geçti hala girişte yanma var şimdi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum
ben yaptım egzersiz kulak çubuğunun 1 tanesini tam olmasada yarışını soktum sonra birkaçtane yaptım 6 adet oyle de yarısı girdi sonra seve parmağımı tam soktum orta parmağa denedim yarısı anca girdi ileri itemiyordum e denemesi yapmak istiyorum ama bu aksam yapsam mı acaba birde alkol aksam birazdaha cesaret gelirmi bana
sadece ucu girdiğinde boşaldı.ama o zaman çok kasmıştımmm.ve bişey diyeyimmi ben o an ilk defa bişey öğrendim :) çok komik...boşaldığında içinde kalır sanıyorum nasıl bir düşünceyse.tabi ki akıyomuş :)) nerden bileyim ben kaç kere ilişkiye girmişimki
malesef hayır.şu 1.5 aydır yapabiliyoruz...ve inan zaman olmuyo oğlum geç yatıyor .keşke daha küçükken aşabilseymişim
canım bak diyelim ki, mutfakta bulaşığın var, kaç gün yıkamadan durur? durdukça yenisi eklenir, yıkamadıkça dağ gibi büyür,içinden yıkamak gelmiyor belki ama erteledikçe kokmaya başlar.birde işin kötü yanı bekledikçe (vaji korkuların gibi) bulaşıklar artıyor ya erteledikçe işin daha zorlaştığından içinden hiiiiiç mi hiç gelmez hepsini çöpe atsam dersin atamazsın, kırmak istersin kıramazsın, en son bıçak kemiğe dayanır dışardan birisi gelir o halde görür ya birşeyler söyler seni öyle utandırır ki ağlaya ağlaya bir hırsla o aslında ne kadar zorlaşmış olan pislikleri öyle bir yıkarsın ki, zamanında neden yıkamadım diye kendine söylenirsin şu üç kuruşluk insanlara afedersin laf düşürdüm diye, ama sonra işin bittiğinde sinirinde geçtiğinde o mis gibi yerleşmiş mutfağa bakınca dersin ki, belki eşimde kim bilir benim hakkımda ne düşünüyordu ama yazık hiçbirşey söylemiyordu. belkide o kadın kral çıplak diyerek beni kendime getirdi der teşekkür edersin içinden, neden bunca zaman bekledim diye kendine kızarsın.
gozlerım doldu okurken gerçekten cok haklısınn oyle kızıyorum kendıme oyle kızıyorumkıı..esım alt katta annesınde suan ben yukarı geldım dıorum yatağıma bakarak bu ıs bu gece bitecek en azından deeneme yapıcam ben hıc deneme yapmadım belkıde hıc kasmıycam kı zaten kasmıyorum dokununca aptallığım yüzünden cekıyorum..etrafımdaki herkes hamıle dogurmus hepsi kadınn olmuş ablalarım hamıle ne oluyo sankı ya ne oluyo hepsı yasadı herkes yasıyo.cokk teşekkür ederım sana en azından deneme yapmak ıstıyorum az da olsa almak ıstıyorum bıktım artıkk bıktımm mılletın bebegını sevmekten
normalde çok düzenli adet olurum ve bu ay 5 gün gecikti daha vajinismusu yenmeden hamile kalmış olabilirmiyim kasıklarımda ara ara kasılma oluyor
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..
Ben parmak egzerlerı ve aparat yapıyorum. 2 parmak zor oluyor. Aparat tamamen oluyor. Yanma,acıma o iğne batması ağır gelıyor. Rabbim hepımızn yardımcısı olsun. Cevaplarınızı beklıyorum...
Merhaba Canim aYni sorun Bendede var UCu girio yarisi yani ama o an igne batior ama ve devami olmuor cekiorum yag ile denedinmi hic peki sen herkes dior hepsi girince gidior o batior gibi igne ama yapamiorum sen neler yapion egsersiz
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..