Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne kadar sürülcek ki daha daha ilerletemiorumki
bak eşin parmağını yağa batırsın sonra sen uzan ve o sırada ıkın, ıkındıkça parmağını sonuna kadar ilerletir dikkatlice canını acıtmadan , zaten acı hissetmezsin,gerekirse bel ve popon arasına alta yastık koy. ileri kadar götürünce parmağını ileri geri yapsın iyice yağlansın birde sen parmak içindeyken kasıp bırak parmağı yavaşça, kasları kontrol altına alır gibi. sonra parmağını çıkarıp tekrar yağa batırsın yine ıkın ama bu defa hiç hissetmezsin hatta çıkarıp tekrar iki parmak girdirsin, sonra geç eş denemesine.p yede sür ama

benimde hep aynı dert başı girdiğinde o acıyı hissedince çekiyorum dayanıcam diorum dayanamıyorum

tam tersi tamamı girince acı yok ..bu şekilde yaparsan sürekli acıyı tazelersin.1 kere ya ve sadece 1 dk. ben şok olmuştum ilk yaptığımızda bu kadarmıydı diye.ve döndüm 4.5 yılıma baktım ..az bir zamanda değildi

tabi cnm zeytinyağı ile yendim 6 ay geçti hala girişte yanma var şimdi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum

canım fazla o tarz şeyler kullanma yanmanın nedeni yeterince ıslaklık olmadan deniyorsunuzdur o yüzden olur.girişte sivilce gibi birşey yoksa,sanmıyorum sivilce olduğunuda.bak ilk başta benim sitede yazdığım birşey vardı, p nin üstüne otur ve klitoris hassas ya orayı sürt p ye ıslaklık gelmeye başlayınca giriş yap.başka şey kullanmaya gerek yok.

Merhabalar...
Daha once kendi ozel durumumu ve vajili oldugumu izah etmistim 2,5 aylik evliyim burda yeni uyelerdenim.Esim yurt disinda oldugu icin bazi ozel sebeplerden dolayi parmak egzersizlerine baslayamiyorum ama suan okuduklarimla cok iyi motive oldum. Hatta merak edip ikinma olayini denedim ve gorebildim o kucuk deligi. Arkasindan 10 gunluk idrar tutma ve birakma egzersizi yapiyorum.
Esimin yanina gidicem ve muhtemelen parmak egzersizlerine onun yaninda baslicam. Burda yenenleri gorunce hem cok seviniyor hemde bir arkdsmz daha kurtuldu diye dua ediyorum herkes kurtulabilsin diye..
Egzersize merakim da artti iyice. Bir basladim mi gerisi gelicek inaniyorum.
Birgun bende basari hikayemi yazacagim ins..
Yardimci olan herkese cook tsk ederm. Ozellikle kaderim sizi surekli burda gormek ,bu guzel caban bizlerde yenince bir cok evliligi kurtarabiliriz diye dusunduruyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

oyy oyy canmm bende bılmıyorumkıı benıı cesarerlendırr lütfen meslea bu aksam koydum kafama bu ıs bitecek dıye bakalım smdı cay faslı sonra ne olurrr on sevısme falan yapmıycam bu ıs bitecek en azından denıyeyım dıorum benn hıc denemedımm penısı almadımmkıı ıcımeee benm durmum daha vahımm ama kasmıorum hıcc dokununca

gozlerım doldu okurken gerçekten cok haklısınn oyle kızıyorum kendıme oyle kızıyorumkıı..esım alt katta annesınde suan ben yukarı geldım dıorum yatağıma bakarak bu ıs bu gece bitecek en azından deeneme yapıcam ben hıc deneme yapmadım belkıde hıc kasmıycam kı zaten kasmıyorum dokununca aptallığım yüzünden cekıyorum..etrafımdaki herkes hamıle dogurmus hepsi kadınn olmuş ablalarım hamıle ne oluyo sankı ya ne oluyo hepsı yasadı herkes yasıyo.cokk teşekkür ederım sana en azından deneme yapmak ıstıyorum az da olsa almak ıstıyorum bıktım artıkk bıktımm mılletın bebegını sevmekten

Bugun cesaretliyim hersey hazirladim esim busefer yok Ben yorgunum yarin dedi Off bugun bitcekti Yine yarin yarin offff Canim sen Haber et nasil oldu diye olurmu korkma Biz burdayiz

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..

Merhaba Canim aYni sorun Bendede var UCu girio yarisi yani ama o an igne batior ama ve devami olmuor cekiorum yag ile denedinmi hic peki sen herkes dior hepsi girince gidior o batior gibi igne ama yapamiorum sen neler yapion egsersiz

Merhaba Canim aYni sorun Bendede var UCu girio yarisi yani ama o an igne batior ama ve devami olmuor cekiorum yag ile denedinmi hic peki sen herkes dior hepsi girince gidior o batior gibi igne ama yapamiorum sen neler yapion egsersiz
Ben parmak egzerlerı ve aparat yapıyorum. 2 parmak zor oluyor. Aparat tamamen oluyor. Yanma,acıma o iğne batması ağır gelıyor. Rabbim hepımızn yardımcısı olsun. Cevaplarınızı beklıyorum...

canimmmm hg zeytinyagiyla bir deneme yaparmisin faydali olcagini dusunuorum.popo yonune dogru ittir p...... kuzum kontrol sende olsun uste sen oll haberlerini bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…