Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooo :KK70: baktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
arkadaslar bu işin tek çözümü kararlı olmak ve egzersiz doktor falan yalan
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
):KK24:

tatlım sen egzersizle mi yendin? en son 10cm aparattan sonra mı denedin? aparatı neyden yaptın ?

geçen ay benim de 1 hafta gecikmişti. normalde gününde olurdum. O ay biraz stresli geçti. Havaya mevsime strese bağladım ben de

Inşşş dediğin gibi olur canım :KK43: normalde ben mevsım değişikliğinden bile etkilenmem gunünü şaşmaz böyle olunca şaşırdım birde koku hassasiyeti oluştu ve iştahımda aşırı artma oldu psikolojik mi die düşünüyorum ama bilmiyorum neyse ki sadece bir kaç gün beklicem

canimmmm hg zeytinyagiyla bir deneme yaparmisin faydali olcagini dusunuorum.popo yonune dogru ittir p...... kuzum kontrol sende olsun uste sen oll haberlerini bekliorum

anestol ve zeytinyağ kullanıyorum bazen bırlıkte sürüyorum. Üstte oldugum zaman bacaklarımda dha cok tıtreme oluyorum hızımı ayarlıyamamaktan korkuyorum. Deneme yapıyoruz 3-4 gündür. Afedersınız ıcıme azıcık gırınce boş.. Oldu ve ıcıne ıttırme yöntemıyle gebelıgı denıyoruz bıryandan. Dua edın.. Bugünde deneme yapıcam

anestol ve zeytinyağ kullanıyorum bazen bırlıkte sürüyorum. Üstte oldugum zaman bacaklarımda dha cok tıtreme oluyorum hızımı ayarlıyamamaktan korkuyorum. Deneme yapıyoruz 3-4 gündür. Afedersınız ıcıme azıcık gırınce boş.. Oldu ve ıcıne ıttırme yöntemıyle gebelıgı denıyoruz bıryandan. Dua edın.. Bugünde deneme yapıcam

Evet agir ama tamami alinca gecuormus deniyecem bakalim peki anastol ise yaradimi ?? Neyi deniyecen bugun tamaminimi insallah dualarimiz birbirimizi

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.. Evleneli 8 ay falan oluyor. Vajinismus beni eşimi çok üzüyor. Eşimin desteği var elhamdülillah. Biraz ilerleme kaydettık. Ucu gırıyor afedersınız. Fakat sonrası ıgne batması gıbı acıyor dar ve acıyor,yanmada hıssedıyorum. Bana gercekten yardımcı olursanız cok sevınıcem cok yoruldum..

merhaba. öncelikle hoş geldin. arkadaşım vajinismus olduğuna emin misin saçma bir soru ama ağrı ve batma olmaması lazım

Evet agir ama tamami alinca gecuormus deniyecem bakalim peki anastol ise yaradimi ?? Neyi deniyecen bugun tamaminimi insallah dualarimiz birbirimizi

anestol uyusturuyor ama yakıyor sanki. Ikınmak ve nefes cok ıyı gelıyor cok düşünmemeye calısıyorum. Zeytınyağı ve anestol bırlıkte denemeye calısıcam tamamını yaparız inş. Gebe olmak istiyorum hayırlısıyla... :KK43:

Egeguzelı anestol ıse yarıyor ama yanma hıssettırıyor bıraz.. Insana hıc esnek degılmıs gıbı gelıyor anlamıyorum bazen. Üzülüyorum ağlıyorum kac zamandır burdakı yazılarla destek oluyorum sagolun. Yenı üye oldum.
Yelkenli arkadasım ıgne gıbı basma oluyor zardan sebep olablırmı sence ? Evet vajınısmusum parmak egzersızıyle ılerledım. Bazen kolay gırıyor sanki bazen vajıne gırısı tamamen kapalıymıs gıbı takılıyoır ve yön problemı yasıyorum

Egeguzelı anestol ıse yarıyor ama yanma hıssettırıyor bıraz.. Insana hıc esnek degılmıs gıbı gelıyor anlamıyorum bazen. Üzülüyorum ağlıyorum kac zamandır burdakı yazılarla destek oluyorum sagolun. Yenı üye oldum.
Yelkenli arkadasım ıgne gıbı basma oluyor zardan sebep olablırmı sence ? Evet vajınısmusum parmak egzersızıyle ılerledım. Bazen kolay gırıyor sanki bazen vajıne gırısı tamamen kapalıymıs gıbı takılıyoır ve yön problemı yasıyorum

şimdi anladım yönü bulamadığın için acı duyuyorsun yoksa egzersizlerde acı duyman imkansız yön popo yönünde it arkadaşım merak etme hiç acı hissetmeyeceksin

sana özelden yazacağım biraz bekleyebilir misin?

Yelkenli popo yönüne ıttırdıgımde baskı hıssedıyorum dıkkat etmeye calısıyorum. Kontrol bende oluyor eşim haraketdsız duruyor ben aparatmıs gıbı yapıyorum. Ama bazen önü tamamen kapalıymıs gıbı et varmıs gıbı zor oluyor. Dua edın bugün olsun. Önerınız varmı baska? Genellıkle ben altta yapıyorum

Insallah olur Canim benimde igne batior geresi girmior yapamiorum dua edin

Yelkenli popo yönüne ıttırdıgımde baskı hıssedıyorum dıkkat etmeye calısıyorum. Kontrol bende oluyor eşim haraketdsız duruyor ben aparatmıs gıbı yapıyorum. Ama bazen önü tamamen kapalıymıs gıbı et varmıs gıbı zor oluyor. Dua edın bugün olsun. Önerınız varmı baska? Genellıkle ben altta yapıyorum

arkadaşım işte o baskı doğru yönde olduğunu gösteriyor. et yok orda sen öyle hissediyorsun. sen yine altta ol. belinin altına yastık koy ve jel kullanın dualarım seninle .. inşallah bu akşam yenersin.

Egeguzelı O batma ve acı bızı gerı cektırıyor ıste. Batma zardan dolayımı bılmıyorum. Ilerleyemıcek gıbı gelıyor.

Yenıden desteklerınız ıcın sagol dua edın bugün yenıym bu vajıyı. Zeytınyap ve anestollo denıcem jel yok suan, esneklık sanki yok gıbı gelıyor

Yelkenli mesjın ıcın sagol okudum. Msjlarım 50 ye ulasmadıgı ıcın cvp yazamadım. Sözlerını dıkkate alıcam inş. Jel yok şuan maalesf. Bana cok dua edın Rabbim hepımızın yardımcısı olsun hemen bugece bıtırelım buişi olsun.

X