Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inş. gönlüne göre olur herşey arkadaşım..

amin canım inşallah hepimizin öyle olur. bak canım yağ ile denediysen mutlaka yönde hata vardır ağrımaz yoksa, dik değil eğimli iteceksin. resimlere bakmıştın değil mi?http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32729673burda pozisyon resimleri var orda duruş şekline bak kadının , anlattığıma da dikkat et üstte yazdıklarıma eğer anlamadığın şey varsa söyle bugün kurtul sende inşallah.

zaten deprosyondkaı ınsna ılac kulandığı ıcın hamıelleık suresı pek ıyı gecmez allah herkese sıfalar versın

inş. bugün kurtulurum cnm hepsini yapıyorum sanırsam bugün yine deniycem bakalım ...

kader konuşunca insan susarmış ama :) inşallah bende inanıorum çok az kaldığına dr a gidiyoruz ama ben çok yoruldum bu işten.imse uzatmasın.araya başka şeyler de giriyor ya sonra

o zaman sus :)ve dinle :) senin ki tembellikten değil ama canım sen çok azmettin biliyorum. ama inşallah bugün son vajili günün olsun Allahtan dileğim herkesin son vajili günü olsun bugün.amin.

canım sen yağı bıraktın yine değil mi? kuzum bak alışana kadar dediğimi dinle birkaç kez yağ sür, sen ne cesur çıktın arkadaşım :) herkes korkudan bırakmıyor yağı alışana kadar sen ikinci denemeyide yağsız denemiştin yapma gülüm kendine eziyet etme, kasılmaların normal, daha yenisin pozisyon zamanla olacak ben aylarca cesaret edemedim, ama benim düzensiz ilişki olduğundan. korkma sakın tamam mı ben zaten tahmin ettim zardan değil kuru kuru zorladığınızdan, vajina dokusu zedelenmiştir muhtemelen 3 gün bekle baktın rahatsız ediyor birkaç gün daha bekle bu defa lütfen yağı yeterince sür.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden bu bizim sınavımız inş. yenicez moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok hep böyle destek olucaz birbirimize ...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden bu bizim sınavımız inş. yenicez moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok hep böyle destek olucaz birbirimize ...

O ilk giriste batior ve basinc Bende devami getiremiorum devam aciyacak mis gibi ölemi oluor yagi peki nasil surcem Ben tek dis kismini suruorum ve esimin p sini yetermi icini suremuorum

canım benım guzel denemeler yarın guzel haberlerle gel ınssss dularım senınle

Allah razı olsun inş.. inş. cnm ya iyiki varsınız hepiniz destek olan destek olmaya çalışan hepiniz iyiki burayı bulmuşum iyiki sizleri bulmuşum çok şükür rabbime beterin beteri var bitecek bu zor günler az kaldı biliyorum az daha SABIR ve AZİM

Ama vajinanın sadece giriş kısmına sürebiliyorum parmakla bir boğum kadar yeterli olmuyomu acep

aaa olmaaaz eşinden yardım iste canım inan kendi parmağın gibi olmuyor o yağı sürerken ıkın hiç korkma birkaç saniye yağı sürsün hiç acımıyor inan bak bir kere dene, yapamam deme ama.

zaten deprosyondkaı ınsna ılac kulandığı ıcın hamıelleık suresı pek ıyı gecmez allah herkese sıfalar versın

yok hamilelikte depresyon ilacıda kullanılmaz mutlaka, ama öyle bir depresif durumumuz varsa ertelemeden tedavi olmak lazım. ben ilaç kullanılmasına karşıydım ama bu yazıyı okuyunca gikrim değişti =))

inş. bugün kurtulurum cnm hepsini yapıyorum sanırsam bugün yine deniycem bakalım ...

inşallah canım ama yağı hem vajina içine hemde p ye sür ki acımadan kurtul.ama ilk girişte ve takıldığın kendini kastığın her zaman ıkınmayı unutma. kabız olmuş gibi.

O ilk giriste batior ve basinc Bende devami getiremiorum devam aciyacak mis gibi ölemi oluor yagi peki nasil surcem Ben tek dis kismini suruorum ve esimin p sini yetermi icini suremuorum

egegüzeliiii canım arkadasımmm benım yazdıklarımmmı sana gıtmıor yoksa senmı gormuyosun yada benmı senın dıkatını cekmıyorum anlamıormmm.nezamndır sana yazsam bana cevap vermıosun.ıanan uzuluyorum ben sana yardımcı olmak ıstıorum burdakı herkese yardımcı oluyorsak.bak neguzel dıyorsunnn yarısını sokuyorum dıye demekkı dığer yarısıda gırıcekkk ama bunu konusarak cozebılırızz bıra zbızım yontemlerımızı dene sana faydaıs olcağına emınım ama lutfen cevap verkı aramızdkaı bağ son bulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…