Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yılbaşı tatilinde hollandaya gezmeye geleceğiz ucuz uçak bileti bulursak o zaman hollandada olursam şöyle düşünmek isterim beni hayali arkadaşlarımdan biri burada ve artık vajili deil.. Hadi sende uygun bi yöntem bul kendine ve kurtul yurtdışında olmak bi zor bide bu dert doktora gidersin dert anlatamazsın zaten gayet rahatlar utanma falanda yok acilen yen bide yurt dışı orkide vardı sanırım canım benim inş yenersi sende..gurbetçi vajililere En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Canım yılbaşı tatilinde hollandaya gezmeye geleceğiz ucuz uçak bileti bulursak o zaman hollandada olursam şöyle düşünmek isterim beni hayali arkadaşlarımdan biri burada ve artık vajili deil.. Hadi sende uygun bi yöntem bul kendine ve kurtul yurtdışında olmak bi zor bide bu dert doktora gidersin dert anlatamazsın zaten gayet rahatlar utanma falanda yok acilen yen bide yurt dışı orkide vardı sanırım canım benim inş yenersi sende..gurbetçi vajililere En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Insallah istiorum bu gece deniyecem bu sefer birakmiyacan neolursa olsun patlamuyacakya :KK66: nereye gelion cok sevindim Amsterdam sa bize Bir Saat :KK66:

kızlar geçenlerde birşey okudum sizede söylemek istiyorum, şimdi anne karnında bebekler a, i gibi sesli harflere tepki verir ama ünsüzlere tepki vermezmiş, depresif annelerde de normal annelerde de bu böyleymiş, ama depresyon ilacı almış tedavi görmüş annelerde bebek anne karnında ünsüz harflerede tepki göstermiş, depresyon ilaçları bebeğin konuşmasında ilerleme kaydetmesine neden oluyormuş, birde diyor ki depresyonda olan annelerde bebeğin konuşmasında gecikme oluyormuş.diyeee okudum aklımda kaldığı kadarıyla.
ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canım:KK16:

Kızlar size Süleyman Eserdağ'a gideceğimi söylemiştim.Az önce geldik hemen buraya koştum.Biraz karnım ağrıyor.İki tane aparatla egzersiz verdi bugün.Zaten ikisini de klinikte bir bayan yardımıyla almıştım.Bolca bepanthol ve emla sürerek masaj yapıyoruz önce vajiye.Sonra da yine Bepanthol ve emla ile aparatı alıyoruz.Biraz acıdı bugün.Üç günde bu problemi çözeceklerini söylüyorlar,bakalım :)

hayırlısı olsun canımmmm ıns bıraonce atlatırısn bıdaha nezman gıdıcennn

canım vajıyken nasıl hamıle kaldın zorluk cektınmı

sadece ucu girdiğinde boşaldı.ama o zaman çok kasmıştımmm.ve bişey diyeyimmi ben o an ilk defa bişey öğrendim :) çok komik...boşaldığında içinde kalır sanıyorum nasıl bir düşünceyse.tabi ki akıyomuş :)) nerden bileyim ben kaç kere ilişkiye girmişimki

:KK17:estağfurullah canım o sizin güzel yüreğiniz.hayırlısı olsun bakalım ama atamam olmazsa bebek işi bayaaa ertelenmek zorunda kalacak ona üzülüyorum =(çünkü seneye kpss sınavında doğum yapmış olurum yada 8 aylık falan olurum riskli olursa sınav yanar :KK43: Allah herşeyin hayırlısını versin biz bilmediğimiz için üzülüyoruz ama mutlaka vardır bir hikmet.

inş. gönlüne göre olur herşey arkadaşım..

o baskı girişte oluyo. tamamı girince inan bana hiç acı hissetmiyosun hatta farkında bile olmuyosun..aynı acıyı tekrar yaşama bir kere tamamını girsin zaten girişte o baskının olduğunu sende fark edeceksin.tamamı girince git gel yaparken eşin zaten sende zevk almaya başlıyosun..sadece girişte o baskı var tamamını al bak inan bana bunu yaptığında bana diyeceksinki başından beri böyle yapsaymışım kendime eziyet etmişim diyecen.güven bana.v

benimde hep aynı dert başı girdiğinde o acıyı hissedince çekiyorum dayanıcam diorum dayanamıyorum :KK43:

ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canım:KK16:

depresyonda olanlar mutlaka hamilelikten önce tedavi olsun arkadaşlar. bak mesela birtane abla var çocuğu 4 yaşında hala konuşamıyor kelime kelime okadar. Allah korusun birde çok ailevi sorun yaşamıştı hatırladım da.canım dene bakalım ünlülere nasıl tepki veriyor acaba, biz anlayamıyoruzdur.onu cihazlarla ölçmüşler.

hehehehe benim de 18.10.2013 :)))))))

OKAYOKA BENİM MSJ HAKKIM DAHA DOLMAMIŞ ÖZELDEN YAZAMADIM O YÜZDEN : Canım ben aparatı hiç denemedim deneyemedim parmakda orta parmak 1 boğum en fazla iki boğum kadar ben eş denemelerinde ıkınarak ve nefes alp vererek penisin başını girdirebildim devamıda aynen senin dediğin gibi oluyor orda kalıyor başta o acıyı hissedince ilerisi daha çok acıycakmış gibi gelior ve bırakıyorum :KK43:

Evet canim ozel hastanede paramizla rezil oldk aclik tokluk durumuna bakcaz deyip ona bile ucret aldilar yukari ciktigimdada ebe bana en son ne zmn yemek yedin die sordu soyledigimde tmm yapalim o zmn dedi( vajinadan bi ilac verdiler cok zordu hersey cok zordu kurtaj esnasinda uyutuldum ama onca soku yasamak yetti bide daha ebe acidimi yapma yahu bu nasil girdiyse esininkide oyle girecek iste dedi..(( uyandigimdada beni giydiren hasta bakici sen esinle brlikte olmuomusun yazik degilmi adama baska kadinlara giderse gorursun dedi hepsi kulaklarimda cinliyo

Ne demek o yaa kendileri herşeyi çok iyi biliyorlar ya hasta bakıcıya ne!!! sen çocuğunu kaybediyorsun onlar zevkten bahsediyor. .bende hastanede çalıştım hatta oda arkadaşım da ebeydi.o anlatırdı bizi doğuma gidenlere nasıl davrandıklarını.o zamandan korkardım bende.bazen hepsi itici oluyorlar.yaşamadıkları için bilemezler canım.bir daha dr a gidince daha temkinli yaklaş sana böyle demelerine izin verme, ayrıca iyi seçin canım dr da hastanede önemli.

aslında o korkaklıktan =) ben çok korktuğum halde aştıysam insanlar boşuna çekmesin bu eziyeti diye elimden gelen azıcık birşey belki ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum kuzum. sen benden valla daha cesursun inan bana. 10 cm ne demek ya düşündükçe bile aklım almıyor benim.inşallah güzel şeyler yazarsın da şu kaderini de güldürürsün =) iki anlamda da düşün.kaderin birisi ben birisi senin kaderin =)

kader konuşunca insan susarmış ama :) inşallah bende inanıorum çok az kaldığına dr a gidiyoruz ama ben çok yoruldum bu işten.imse uzatmasın.araya başka şeyler de giriyor ya sonra

canım sakin ol sana sormuştum ya hani ilk girişte ağrı oldu mu ? bak iki neden olabilir, 1. si zar yapın kalın ve damarlıysa bu tarz zarlarda birkaç ilişkide tekrar tekrar kanama olabilir. 2. side tam kaygan değilken ilerlemeye çalışında vajina dokusunda zedelenme olmuş olabilir. dr a git bence ama korkma kuzum birde çok ara veriyorsun denemeler arasında düzenli denemeye çalış ki, her seferinde aynı gerginliği yaşayıp kendini kasıyor olabilirsin.

Canım tam ıslaklık sağlanmadan sanırım eşim giriş için zorladı canım biraz yandı ama dayandım p.. tamamı giriş sağlandı ilk defa önceden alttan üç dört parmak boşluk kalıyordu. Akşam bir ped doldurmayacak kadar kanama oldu sabah tamamen kesildi şuana kadar hiç kanamadı sadece idrarı yaparken hafif batma gibi kuruluk hissediyorum o kadar umarım tekrar kanama yaşamam jinekolog gitmekten çok kokuyorum zaten hastalığımı daha yeni yendim gibi halen p.. girişinde kasılmalar oluyor eşimin üstte olduğu pozisyona daha geçemedik o pozisyonda geriliyorum, kasılma oluyor. Çok moralsizim bugün işe bile gidemedim.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

X