-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.921
doğru söylüyorsun canım ben eşimin oraya dokunmasına iizin veremyorum ama aparatı yerleştirirken bile sanki düğün pastasını keser gibi birlikte tutuyorz :)
soru sormak isteyen varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar
ilk soru benden olsun nasıl yendin peki canım :) ben bir nevi dr a başvurdum
ilk soru benden olsun nasıl yendin peki canım :) ben bir nevi dr a başvurdum
bende öyleydim tam parmağını değdiriyodu bağırıyodum acıyo diye işte anlık bişey psikolojide 3 parmak egzersizi yaparken eşim geldi hadi bide ben deneyim dedi jelledik parmağını hiç anlamadım bile oda biraz rahatlattı beni alıştık öle ve o günden sonra vaji bitti
ben tam 7 ay sonra yendim evlendikten.Ama ben çabuk sıkılır çabuk umutsuzluğa kapılırdım ama devamlı burayı takip ettim sorular sordum cesaretlendim .düzenli olmasada parmak egzersizleri yaptım iş yerinde aklıma gelen her yerde kegel egzersizi yaptım oturduğum yerde tuvalette...herkes gibi tek parmakla başladım ama doğru bi şekilde yapınca çok çabuk ilerleniyo bol bol nefes al ver dikkatimi vajinaya değilde başka yöne veriyodum tv seyrediyodum egzersiz yaparken.parmaklarıma bolca jel sürüyodum tabikide.3 parmak 3 boğum alabilene kadar devam ettim ne zaman 3 parmak rahat alabiliyodum az öncede anlattım ya eşim denedi parmağıyla oda oldu hemde hiç bişey hissetmemiştim.o gün o gazla egzersiz yaptığım pozisyonu hiç bozmadan eş denemesi yaptık ve oldu .direk parmaklarımı çıkardım ve eşimin p..... denedik zaten bayada esnediği için jel yardımıyla kayıp gitti.
mesela bende de ağrı sızı olmadığı halde yeter felan diyordum kendimi acıyacak diye şartlandırmıştım.şimdi daha iyiyim.bi eş denemesi olumlu geçmiyor belki de dr a boşuna gidip zaman kaybediyoruz.dr bize benim defalarca okuduğum şeylerden bahsediyor.bu haftaki ödev de ayna egzersizi eşim şehir dışına gittiği için de ben önemsemedim ödevi zaten defalarca baktım ıkındım hep biliyorum delikleri.
dr konuşunca bilmiyormuş yeni öğreniyormuşum gibi davranıyorum.bu çok üzücü.çünkü dr da kabullenmiyor benim önceden egzersiz yaptığımı.sadece çok isteklisiniz yenmek için anlıyorum diyor.haftda bir defa da çok az işte
Canim sen iyidin neden es denemesi olmadi Benim aYni yariya kadar ama cok baski oluor basinc ilk giriste cok kötu neden oluor acaba az yagdan mi acaba cok kötu
Hatice arkadasi uzuldum bebegi Icin allah nasip Eder insallah ne diyecem bilmiorum kötu oldum insallah biran önce yener ve Yine olur ne yazilir bilmiorum
doktorda burda anlatılandan farklı bişey söylemiyo aslında bende gittim 2 hafta boyunca sırf eşimle birbirimize masaj yapacakmışız hiç cinsel düşünce içerisine girmeyecekmişiz sonra parmak egzersizi verecekmiş biraz para tuzağı onlar sen kendine inan burda yenenlerle konuş başarırsın düşün 3 haftada bir parmak 3 boğum diyolar ama o kadar uzun süreye gerek yok vajina esnek şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama çok rahatlıkla alırsın parmaklarını
bilmem ki az kayganlıktan da olabilir hem nefes alıp ver o an.hem de popo yönüne ittir diyor ya herkes.öyle yap devamı gelir inşallah canım. eş denemesi olmadı ben kasılıyorum ve bir pozisyon yapamıyorum.aparatları yatarak aldım ama p...üstte almak kolay diyorlar on beceremiyorum.
aminn Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Arkadaşlar ben 4.5 yıldır evliyim ve aynı olay bendede vardı..ve ben 1,5 aydır daha yeni ilişkiye girebiliyorum.ve bu 1.5 aydır dönemimde ben bunun için mi korkmuşum demiyor değilim.inanın kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissediyorum.bir kaç yazıyı okuduğumda parmakla egzersiz vs...inanın buna hiç gerek yok..psikolojim düzeldi ve inanın ki evliliğim bile yoluna girmeye başladı..sağolsun kocam da iyi sabır etti..
Arkadaşlar ben 4.5 yıldır evliyim ve aynı olay bendede vardı..ve ben 1,5 aydır daha yeni ilişkiye girebiliyorum.ve bu 1.5 aydır dönemimde ben bunun için mi korkmuşum demiyor değilim.inanın kendimi daha yeni evlenmiş gibi hissediyorum.bir kaç yazıyı okuduğumda parmakla egzersiz vs...inanın buna hiç gerek yok..psikolojim düzeldi ve inanın ki evliliğim bile yoluna girmeye başladı..sağolsun kocam da iyi sabır etti..
Bidaha deniyecem bakalim o aci Dan degilde baski cok igrenc onu sevmiorum sanki tuvaletim geldigi gibi sende yenersin bizde yenelim insallah sende bi ustte dene ve ikin olmuormu
Sen nasil yendin Canim anlatirimisin lutfen
nasıl yendiğini söylemeyeceksin galiba benim gibi merak edenler var biliyorum.faydalı olabilirdi.bende merakla beklemiştim.neyse mutluluklar .