Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb arkadaşlar bi cogunuz gibi bende vajinismusum bu ayin 3ünde hamile oldugumu ogrendin nasil olur esimle birlikte olmamaistim denemeler sirasinda kalmisim iki gundur suren kanamam sonucu bugun doktorumla gorustum ve dusuk yaptigi mi soyledi kurtaja aldilar ben daha uyanikken vajinadan fiil gibibir ilac verdiler ve kadin elini vajinama soktu o kdr canim yandiki esimin p.si alamazken elin kadinin eli vajinamdaydim bagirdim agladim ama uyandigimda ne bebegim benimleydi nede kizlik zarim ve oyle bir agri hissediyodumki o bolgede esimin denemeler sirasinda parmagini dokundurmasina dayanamayan ben neler yasadim suan hala agrilarim var 4 saat oldu ama ben tlfdan sizlerle paylasiyorum suan nolurr ne yapin ne edin tedavi olun veya bunu bi sekilde yenin bwnim gibi unutamayacaginiz soklar yasamayin bizim tek sorunumuz canimiz cok kiymetli esiniz size dokunmaaya kiyamiyo ama baskalari cok gzl kiyiyo bugn kocamin gozlwrinin icine bakamiyorum iki kati sucluluk hissediyorum bian once yenin bu illeti hepiniz :'(

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifalar versin

Merhaba arkadaşlar ben ilk olarak eşimle 26 Ekimde birliktelik sağladık o zaman hafif pembe kanama oldu daha sonraki bir ilişkide yine kanama olmuştu bu akşam tekrar deneme yaptık eşimin p.. oldukça sertti ilişkiden sonra tekrar pembe kanama oldu bu sefer ki diğer ikisinden biraz daha fazla oldu ama bir ped dolduracak kadar değil di şuan azaldı gibi çok korkuyorum lütfen bana yardım edin Doktora gitmeye korkuyorum

Mrb arkadaşlar bi cogunuz gibi bende vajinismusum bu ayin 3ünde hamile oldugumu ogrendin nasil olur esimle birlikte olmamaistim denemeler sirasinda kalmisim iki gundur suren kanamam sonucu bugun doktorumla gorustum ve dusuk yaptigi mi soyledi kurtaja aldilar ben daha uyanikken vajinadan fiil gibibir ilac verdiler ve kadin elini vajinama soktu o kdr canim yandiki esimin p.si alamazken elin kadinin eli vajinamdaydim bagirdim agladim ama uyandigimda ne bebegim benimleydi nede kizlik zarim ve oyle bir agri hissediyodumki o bolgede esimin denemeler sirasinda parmagini dokundurmasina dayanamayan ben neler yasadim suan hala agrilarim var 4 saat oldu ama ben tlfdan sizlerle paylasiyorum suan nolurr ne yapin ne edin tedavi olun veya bunu bi sekilde yenin bwnim gibi unutamayacaginiz soklar yasamayin bizim tek sorunumuz canimiz cok kiymetli esiniz size dokunmaaya kiyamiyo ama baskalari cok gzl kiyiyo bugn kocamin gozlwrinin icine bakamiyorum iki kati sucluluk hissediyorum bian once yenin bu illeti hepiniz :'(

öncelikle çok geçmiş olsun canım :KK43:
benim kafama takılan neden vajinismus olduğunu söylemedin doktora veya hemşireye.ben hamileyken doktorumla paylaşmıştım.

Merhaba arkadaşlar ben ilk olarak eşimle 26 Ekimde birliktelik sağladık o zaman hafif pembe kanama oldu daha sonraki bir ilişkide yine kanama olmuştu bu akşam tekrar deneme yaptık eşimin p.. oldukça sertti ilişkiden sonra tekrar pembe kanama oldu bu sefer ki diğer ikisinden biraz daha fazla oldu ama bir ped dolduracak kadar değil di şuan azaldı gibi çok korkuyorum lütfen bana yardım edin Doktora gitmeye korkuyorum

ben ilk zar bozulduğunda sadece ucu girmişti.ve ondan sonra hiç kanama olmadı..tekrar olursa bence danış..

:KK56:
arkadaşlar ben 2 haftalığına akrabama gitmiştim.o süreçte eşimle internetten yazışır olduk.ki hiç huyu değildir.özlemini dile getirdi ve ben artık tam anlamıyla benim olmanı istiyorum dedi.ve sonra sürekli güzel sözler...benim bu durumu paylaştığım kuzenimin etkisi çok oldu.çünkü alt yapısı bu soruna dayanan çok sıkıntılar yaşamaya başlamıştık.bana sürekli dediği bu işi yapamazsan evliliğini bir daha kurtaramazsın.ve kesinlikle müdahale etme dedi.bırak dedi..ve özellikle tamamı girsin dedi.bırak denemeyi direk yapacaksın..ön sevişmede olmasın gerekirse dedi.ve o gün geldi çattıı. eşim eve geldiğinde o gece deneyeceğimizi biliyor.ve burda eşinizin sakinleştirmesi de önemli..inanın ki benim korkuda bacaklarımm titriyor..direk hem eşime hem de üstten hafifçe bana kayganlaşması için bebek yağı sürdük.ben sırt üstü yattım ve çatalda oturur gibi bacaklarımı ayırdım.vee kesinlikle elinizi yana bırakın.sakın ama sakin müdahele etmeyin.çünkü kontrolü ele alsaydım ben asla yapacamayacaktım.zaten korkuyorum.ucu girdiğinde ben kasmaya başladım.eşim durdu sakin ol canım gevşe yanağımdan öp dreyip beni rahatlattı kafamı dağıtmaktı amacı ki işe de yaradı.o gece yarısından fazlasını girmişti.ama ben halen titriyorum..çünkü yılların korkusuu 4.5 yıl ya az mı.2.denememizde ben yine korkuyorum ama inanın bir daha bu seviyeye gelemem korkusuyla tekrar yapalım diyorum.2.sinde tamamı girdi ve kızlar size bişey diyeyimmi tamamı girdikten sonra hiç birr acı hissetmiyosunuz.inanın ki bana hi ağrımıyor tamamını bir kere alın olay bitiyo.kabusum olmuştu resmen ya.birde aksine zevk almaya başlıyosunuz..eşinizin yaptığı git gellerden.şuanda toplasanız 6 kere felan yaptım..ha bu arada ben evliliğim 4. günü azıcık ucu girdi.sonra yapamadım.2.5 yıl öncede çocuk istiyorduk sadece ucu girdi ve hamile kaldım..nasip olacakya ve ben ilişkiye yeni giriyorum.artık gerisini siz düşünün.birisine söylesem hayatta inanmaz bana

Canim cok guzel Benim yarisi girior sonra cekiorum cunku baski olur o tamami girince gidiormu ve ilk giriste hemen igne batior Dada fasla girince gidior o gecermi o baski tamami alinca

:KK56:

Canim cok guzel Benim yarisi girior sonra cekiorum cunku baski olur o tamami girince gidiormu ve ilk giriste hemen igne batior Dada fasla girince gidior o gecermii alinca

o baskı girişte oluyo. tamamı girince inan bana hiç acı hissetmiyosun hatta farkında bile olmuyosun..aynı acıyı tekrar yaşama bir kere tamamını girsin zaten girişte o baskının olduğunu sende fark edeceksin.tamamı girince git gel yaparken eşin zaten sende zevk almaya başlıyosun..sadece girişte o baskı var tamamını al bak inan bana bunu yaptığında bana diyeceksinki başından beri böyle yapsaymışım kendime eziyet etmişim diyecen.güven bana.v

şunu da söylemek istiyorum ama seninle ne alakası var ikinizde çok çok üzülmüşsünüz tabii eşin bu olayı sana bağlamıyordur emin ol.nasip bu sonuçta.kendini suçlama eşine daha çok sarıl.daha da umutlu ol sağlıklı çocuklarınız olur inşallah canım.
peki senin gittiğin dr özel hastanede mi bu tavrı gerçekleştirdi.ben çok üzüldüm ya nasıl böyle davranıyorlar vajili olduğun halde..

Evet canim ozel hastanede paramizla rezil oldk aclik tokluk durumuna bakcaz deyip ona bile ucret aldilar yukari ciktigimdada ebe bana en son ne zmn yemek yedin die sordu soyledigimde tmm yapalim o zmn dedi( vajinadan bi ilac verdiler cok zordu hersey cok zordu kurtaj esnasinda uyutuldum ama onca soku yasamak yetti bide daha ebe acidimi yapma yahu bu nasil girdiyse esininkide oyle girecek iste dedi..(( uyandigimdada beni giydiren hasta bakici sen esinle brlikte olmuomusun yazik degilmi adama baska kadinlara giderse gorursun dedi hepsi kulaklarimda cinliyo

Bende paylastim canim biliyodu ama o ilaci koymaiz gerek dedi ne icin yapiliyor bilmiorum sendemi vajiliyken hamile kaldin

evet vajinismus varken hamile kaldım.yani ucu girdiğinde boşaldı eşimçünkü o da bende çocuk istiyorduk.şimdi 2.çocuğu istiyoruz fakat ben tam anlamıyla alışmadan olmasın istiyorum.6-7 oldu heralde ilişkiye gireli

selam kızlar..
bende de aynı sorun vardı kan falan geldi ilk günlerde fakat tamamı olmuyodu ve psikolojik yani tamamen. ama dün başardık cok şükür. eşinize de hak verin o da üzülüyo falan ama işte bizde zorlanıyoruz kasılıyoruz istemeden :KK43: girerken falan dişinizi sıkın yastığı kafanıza kapatın yada ne bilim bi yeri tutuyosanız orayı sıkın. bi de ben şeyi farkettim,tam girerken eşiniz de sizi öpüyosa vs hissetmiyosunuz aklınız oraya gitmiyo en azından. Allah herkesin yardımcısı olsun ya, o iş olmadan evlilik zor oluyomuş, herşey ona bağlıymış :KK43: yani yapan insanları düşünün zevk almasalar yada aşırı zor olsa sanki yaparlar mıydı

Son düzenleme:
oncelikle herkese kocamannn günaydınlar :KK70: sanırım bu vajinismus durumunu alt ettim :KK70: emeği gecen bana destek olan herkese cok ama cok teşekkür ederim..okayokam sen az çekmedin benim derdimi agladıgım gun verdiğin nasihatlar hic bi zaman aklımdan cıkmıcak Allah senden razı olsun gönlünde ne varsa Rabbim sana onu yaşatsın..kaderim sanada teşekkür ederim dün zeytinyağının dibine vurdum resmen ama değdi sanırım alışana kadar da oyle devam edecem :KK70: hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun iyi ki varsınız..duacınızım artık :KK70: ha bu arada kızlar elinizden geeleni yapın korkmayın inanın olacak..ben deneyebildiysem emin olun herkes dener herkes yapar..hepiniz bunu yapabilirsiniz yeterki başlayın emin olun yarısını asmıs olacaksınız zaten...

Evet canim ozel hastanede paramizla rezil oldk aclik tokluk durumuna bakcaz deyip ona bile ucret aldilar yukari ciktigimdada ebe bana en son ne zmn yemek yedin die sordu soyledigimde tmm yapalim o zmn dedi( vajinadan bi ilac verdiler cok zordu hersey cok zordu kurtaj esnasinda uyutuldum ama onca soku yasamak yetti bide daha ebe acidimi yapma yahu bu nasil girdiyse esininkide oyle girecek iste dedi..(( uyandigimdada beni giydiren hasta bakici sen esinle brlikte olmuomusun yazik degilmi adama baska kadinlara giderse gorursun dedi hepsi kulaklarimda cinliyo

canım ne bıcım yermıs orası oyleya.bende ozele gıdıorum ılk hamıle kaldımda doktoruam sadece bırkere soledım vajınusmustum yenı yendım ve heme hamıle kaldım dedı ve doktorum kesınlıkle bırdaha bana konusunu bıle acmadııı.ve bırkere altan bakma ıhtımalı olduu haftaya geldınde altan bakabılırım haberın olsun dedı ona gore bastan soyledı gercı bakmasına gerek kalmadı ama yınede soluyodu.bırdaha o hastaneye gıtme cnm napcan herseyde bır ahyır vardır sımdı el ele verelım ve vajınusmusu yen

selam kızlar..
bende de aynı sorun vardı kan falan geldi ilk günlerde fakat tamamı olmuyodu ve psikolojik yani tamamen. ama dün başardık cok şükür. eşinize de hak verin o da üzülüyo falan ama işte bizde zorlanıyoruz kasılıyoruz istemeden :KK43: girerken falan dişinizi sıkın yastığı kafanıza kapatın yada ne bilim bi yeri tutuyosanız orayı sıkın. bi de ben şeyi farkettim,tam girerken eşiniz de sizi öpüyosa vs hissetmiyosunuz aklınız oraya gitmiyo en azından. Allah herkesin yardımcısı olsun ya, o iş olmadan evlilik zor oluyomuş, herşey ona bağlıymış :KK43: yani yapan insanları düşünün zevk almasalar yada aşırı zor olsa sanki yaparlar mıydı

Ne güzel anlatmışsınız.Eşiniz öpünce geçiyor diye :)

canım başın sağolsun çok geçmiş olsun, bende bebeğimi kaybetmiştim ama dediler ki ya sakat olsaydı Allah korusun, düşünsene Allah vermesin hem o yavruya eziyet olacaktı,can almak günah, dünyaya getirincede herzaman başında olacak mısın?sana büyük sorumluluk düşecekti, herzaman aynı sabırda olabilecek miydin, yada bir başkası yada babası ona sert davransa senin yüreğin parçalanacak, çok zor Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli yavrular versin hepimize, bende önce çok ağladım ama Allah insanlara unutma diye birşey varmış, kimlerin gidişine alışıyoruz, inan bana alışılıyor, sanma ki o korkuyla çocuk istemem yada eşimle beraber olamam,o anı getir aklına ve insan isteyince daha doğrusu mecbur kalınca nelere göğüs geriyor düşün. ben bebeğimi ilk kaybettiğimde yazmıştım arkadaşlar dedim zevk almamız için verilen birşeyde hep kaçtık ama kürtaj sonuçta acı çekebileceğin birşeyde dr dan kaçamıyorsun, çünkü bebek öldü ve ameliyata gitmezsem bende zehirlenecektim mecburdum. işte sende şimdi aynı şeyi söylüyorsun. lütfen sende kendini 3 hafta toplarsın zaten, azıcık azıcık kanaman olacaktır, antibiyotiğin çok önemli sakın ihmal etme 5 gün içmen gerekiyor.dr söyler zatende.Allah başka acı göstermesin gülüm.

X