- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.941
Mrb arkadaşlar bi cogunuz gibi bende vajinismusum bu ayin 3ünde hamile oldugumu ogrendin nasil olur esimle birlikte olmamaistim denemeler sirasinda kalmisim iki gundur suren kanamam sonucu bugun doktorumla gorustum ve dusuk yaptigi mi soyledi kurtaja aldilar ben daha uyanikken vajinadan fiil gibibir ilac verdiler ve kadin elini vajinama soktu o kdr canim yandiki esimin p.si alamazken elin kadinin eli vajinamdaydim bagirdim agladim ama uyandigimda ne bebegim benimleydi nede kizlik zarim ve oyle bir agri hissediyodumki o bolgede esimin denemeler sirasinda parmagini dokundurmasina dayanamayan ben neler yasadim suan hala agrilarim var 4 saat oldu ama ben tlfdan sizlerle paylasiyorum suan nolurr ne yapin ne edin tedavi olun veya bunu bi sekilde yenin bwnim gibi unutamayacaginiz soklar yasamayin bizim tek sorunumuz canimiz cok kiymetli esiniz size dokunmaaya kiyamiyo ama baskalari cok gzl kiyiyo bugn kocamin gozlwrinin icine bakamiyorum iki kati sucluluk hissediyorum bian once yenin bu illeti hepiniz :'(
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifalar versin